HAPPY NEW YEAR!!

Maten är snart klar och och jag har precis bytt om till min nyårsoutfit! Klänningen köpte jag i mellandags-vimmlet på JC för 399 kr. Armbandet fick jag av mormor i julklapp, så jag vet inte vartifrån det kommer. Tycker i skrivande stund att bilden ser sådär lagom lyxig ut med handdukar och morgonrock i bakgrunden... ;) haha.
Hoppas alla får en bra nyårsafton och laddar upp inför det nya året! Det ska jag iallafall göra och jag har massor av planer som jag hoppas blir utförda under det kommande året. För 2010 tar jag studenten! Yeeey.
Gott nytt år igen! :D
/S.H

COOP

Nu har vi precis fixat ihop en romantisk nyårsmeny via internet, så nu ska vi iväg till Coop och handla allt som behövs! :) Det blir en tvårätters; Varmrätt = Lax med fetaostfyllning och grillade rotfrukter, Efterrätt = Pannacotta med bär. Yummie!
Kvällsplanerna är fortfarande luddiga tyvärr, men jag hoppashoppashoppas på att vi lyckas hitta någon fest...
/S.H

NYÅRS-PANIK!

Jag som hela tiden trott att nyår självklart kommer att firas på grand nightclub, men fick ikväll nyheten om att det ska vara "singelfestival" just under denna dag/natt. Alltså massor av 30+are som står och slaskar tryne mot en pelare... fresh. Det var då själva...
Jaja, jag och älskling får väl försöka fixa något antar jag? Zätas kanske har öppet eller så kanske vi drar ut på någon fest på vischan, vilket känns lite sådär faktiskt. Kanske blir det en lugn och romantisk nyår iår? Känns absolut okej, men det som står överst på önskelistan just nu är en riktig jäkla brakarfest!! Vi får väl se.
Idag var vi iallafall i Göteborg och gick en lång promenad i stan :) Sedan gick vi in på "Universeum" och det var riktigt najs! Haha jag hade verkligen time of my life när jag hittade en "robothäst" som man kunde sitta på och rida i alla gångarter framför en skärm som visade vart man red och allting. Döhäftigt! ;D Linnea, du skulle varit där I tell ya!
Nu kom vi precis hem från Oscars mamma där vi ätit gulashsoppa och spelat kort hela kvällen :) jättetrevligt. Nu ska vi krypa ner framför soffan och äta lite glass med chokladsås. Iallafall jag. Oscar och jag var oense när det kom till vilken smak vi skulle välja på såsen, och eftersom han absolut ville ha kolasås och jag chokladsås så fanns det bara en lösning - köp båda.

/S.H

MONDAY!

Nu har jag varit oaktiv igen, men det har jag inget dåligt samvete för, det är ju trots allt julhelg ;)
Min julafton var helt underbar och vi hade så mysigt, hela familjen. Vi bastade (Oscar, mamma och lillebror rullade sig i snön), åt god julmat och hade världens julklappsöppning!
Jag fick allt jag önskade mig och jag kan inte vara mer nöjd med hela dagen :) Älskling blev också jätteglad över sina presenter, jag köpte ett par björn borg kallingar och en jättefin halsduk från Jack&Jones. Mamma och Fredrik gav honom biobiljetter och David Beckhams nya parfym.
På annandagen var jag och Oscar nästan först in på Åhléns city när dom öppnade och eftersom jag fått ett presentkort där så införskaffade jag ett par skinnhandskar, ögonskuggor, mascara och en nagellacksborttagning. Sedan fyndade jag också en jättetuff slimmad midjekjol med svart ormmönster (JC), en svart stor kofta (Vero Moda) och en nyårsklänning (JC). Oscar fyndade b.la en supersnygg rock och två par jeans, så vi båda var jättenöjda med våra inköp :)
Så nu är vi i falkenberg och har det underbart med varandra. Igår var vi i Ullared och köpte lite smågrejer som vi väntade med på mellandagsrean då Gekås har det billigaste inom skönhetsprodukter och sånt ;)
Idag skiner solen som aldrig förr här i denna lilla småstad, så vi ska snart ge oss ut på en låååång promenad för att hälsa på Oscars kusiner och sedan hämta en bil som vi sedan ska åka med till Halmstad, för vi har bokat biobiljetter till filmen "Avatar". Ska bli jättemysigt!
/S.H

GOD JUL!

Jag passar på att säga det redan nu då jag vet att jag inte kommer kunna blogga imorgon ;) Alldeles snart åker vi nämligen till min mormors landställe och ska fira jul där imorgon. Gårdagen och natten spenderade jag och älskling i Uppsala, vilket var hur mysigt som helst! Synd bara att vi missade en träff med mina sötnosar... det dröjer ett tag innan jag får träffa dom igen :( Kommer sakna er!

Ikväll kommer min morbror med familj hit till Stockholm, och det ser jag sjuuuuuuukt mycket fram emot! Äntligen ska jag få träffa min lilla kusin Alicia! Hon är för söt. Hoppas hon gillar julklappen jag och min lillebror fixat ;)

Nu börjar Oscar bli lite otålig, så jag ska nog upp och pussa lite på honom, hehe.
Men jag säger det igen: God Jul! Hoppas ni alla får en helt underbar och oförglömlig jul! Käääääärlek <3

/S.H

ÄNTLIGEN

Nu är jag här med min älskling <3 Vi har ätit middag med min familj och spelat in en grym version av låten "vi är pojkarna som busar" med Fredrik (min låssaspappa) i lead ;) haha.
Senaste timmen har vi slappat vid TVn och jag har lyssnat på 2 nya CDs som mamma fått från någon kompis, nämligen en hel livekonsert med Beyonce och Leona Lewis nyaste album! :D riktigt najs!

Snart ska jag och älskling krypa ner i säng och bara ha det tokmysigt innan vi somnar...

/S.H


DAGENS MAKEUP!

Jag kanske inte har nämnt innan att jag är löjligt intresserad av styling? Jag älskar att sminka och fixa hår på folk och får ofta hjälpa mina kära vänner inför fest, konserter och liknande :) Jag har ingen utbildning i något av delarna, men jag har varit på makeup kurs på Make Up Store För ett par år sedan. Sedan håller jag alltid koll på dom nyaste trenderna inom främst smink. Självklart är jag även en sucker för smink-tips och "steg-för-steg" metoder.

Här kommer dagens smink och en kort "steg-för-steg" beskrivning för den som är intresserad :)



1. Lägg en grund som t.ex. foundation eller om man hellre vill - ögoncreme. Pudra gärna lite lätt över hela ögonlocket. Detta för att makeupen ska fästa bättre och inte lägga sig i ev. rynkor och veck.

2. Om man vill - böj ögonfransarna med en ögonfransböjare till önskad volym.

3. Lägg en (i detta fall) mörkbrun ögonskugga och måla den ungefär som en trekant med "spetsen" in mot mitten av ögat och sudda så dom skarpa kanterna försvinner. Se bild nedan:


4. Använd antingen en kajalpenna eller en svart skugga för ett mjukare resultat och måla/sudda ett tunnt streck längs hela övre fransraden. Sedan fyller du i lite tjockare i yttre ögonvrån och tunnar av mot mitten av ögat så resultatet blir smalare och smalare ju längre in mot innre ögonvrån du kommer.

5. Använd samma kajalpenna/svart skugga till den undre fransraden och måla lite lätt från yttre ögonvrån tunnare in mot mitten av ögat. Alltså lite samma teknik som du gjorde på den övre, fast bara halvvägs.

6. För att "lyfta upp" ögonbrynet tar du en ljusbeige ögonskugga eller en highlighter och applicerar under ögonbrynet, längs hela vägen. Måla även lite lätt vid innre ögonvrån för att "öppna upp" ögat ytterligare.

7. Måla på mascara på både över - och underfransarna. Klart! :)

/S.H

SNART!

Idag kommer min efterlängtade älskling äntligen till Stockholm! :) Jag har saknat honom så mycket och verkligen sett fram emot en jul med min fina. Och ännu bättre är att vi sen inte behöver skilljas åt direkt då vi båda åker tillsammans ner till Falkenberg till nyår! Dethär jullovet bräcker alla andra helt enkelt.


Älskar dig, Oscar Berander <3

/S.H

TA DET LUGNT!

Hej bloggen :) Känner mig på otroligt bra humör idag och har hittills haft en jätteskön dag. Imorse gick jag upp tidigt till stallet för att rida. Vi hade barbacka-hoppning och det var så himla kul och mysigt! Jag hade tillochmed laddat upp med ett par thermobyxor ifall att man skulle ramla av, men det gjorde jag inte ;)

När jag kom hem städade jag mitt rum (som såg ut som U*****as rum = dödsångest!) och sen bestämde jag att jag skulle ägna bara massa tid till mig själv. Så jag tappade upp ett varmt bad med jordgubbsluktande skum och lite tända ljus :) Jag hade i hårinpackning, rakade benen, peelade kroppen, la på en ansiktsmask och bara njööööt!


Mitt jordgubbs-doftande skumbad! :)

Just nu kom Veronica och våldgästade mitt hus, så jag bloggar mer senare! :D

/S.H


HOLIDAYS ARE COMING!

Hjälp, vad det har snöat i Stockholm! Imorse var jag tvungen att gå från mitt hus till rönninge station då alla bussar i hela botkyrka var inställda pga halka, mycket snö osv. 45 minuter tog det att gå... men motion fick jag! ;)
Det har nog inte snöat såhär mycket på flera år alltså, det blir den första vita julen på typ 5 år skulle jag tro. Myyysigt :)




Såhär ser det ut på min tomt just nu! På den andra bilden ser ni snödrivan utanför mitt sovrumsfönster! haha, sjukt!

Imorgon är det redan julavslutning för alla elever på Stockholms Estetiska Gymnasium. Det har gått så himla snabbt... när skolan börjar igen är det redan vårtermin och min sista termin i gymnasiet. Massor av veckor och enstaka dagar kommer gå bort i shemat under våren och det betyder att nästa termin kommer gå ännu snabbare än denna! Lite ångest börjar krypa inom mig när jag tänker på att jag faktiskt kommer lämna min skola om bara typ 5 månader. Det är alltså inte alls långt kvar tills ni kan läsa ett blogginlägg om hur min student var och se en bild på mig i min vita klänning och studentmössa... ajaj nu pratar vi om något annat!

Idag är det även exakt en vecka till julafton och självklart har jag laddat upp med en julaftons-klänning:


B.Young - 399 kr.

/S.H


KONSERT PÅ STEG IKVÄLL!

http://www.soulmachine.eu/custom/Scen%20rosa.jpg

Ikväll är det konsert på min skola Stockholms Estetiska Gymnasium där vi bjuder på allt från solistnummer, rockband och ensembleframträdanden! Det börjar kl 19.00 och ligger på Trekantsvägen 3, Liljeholmen.

Just nu sitter jag och Anna i skolan och tar det lite lugnt innan konserten, vi ska hinna äta och fixa iordning oss sen inför vårat uppträdande med sång- och intrumentensemblen. Ska bli kul :)

/S.H

HAHAHAHA



Ursäkta mig.. :'D

/S.H

MORMOR!

Igår fick jag veta att min mormor halkat påväg hem från jobbet och slagit sig så hon fått en spricka i högerhanden.
Hon spenderade hela kvällen på akuten och har nu gipsat handen och ligger förhoppningsvis hemma idag och vilar! Lilla mormor då... så synd att det hände nu inför jul och allting, men det ska nog gå bra iallafall! Om inte annat så får väl jag och Älskling ta mormors plats i köket :)

/S.H

MY NEW TRAVEL-PAL!



Fick denna fina resväska från Mamma förra helgen, visst är den läcker? Så jag! ;)

/S.H

VAD STÅR PÅ ERAN ÖNSKELISTA?

Jag tänkte på det alldeles nyss, att när jag tänker på årets jul så längtar jag mer till själva dagen och människorna jag ska fira den med än till julklapparna som man alltid la mest fokus på när man var liten :P
Självklart är det alltid kul med julklappar, men kände att vuxenpoäng ramlade ner på mig när jag tänkte på det, hehe. Men jag har iallafall gjort en önskelista och här kommer den:

- Plattång (GA.MA)
- Armbandsur
- Ziptröja från Gina
- Negligé
- Presentkort
- Pengar
- högtalare till datorn

Ja det var nog allt som jag kunde komma på just nu, jag har säkert sagt fler saker när jag kommit på dom... jag har givit upp tanken på en häst iallafall ;) haha.

Nu ska jag slå in lite klappar och plugga lite på religionsprovet jag ska göra imorgon!

/S.H


JAG...SKA!

Dag nummer 4 i soffan. Jag börjar verkligen ruttna på TVn och alla dåliga program som den visar under dagarna! Eftersom jag vaknade imorse och hade stööööört ont i halsen så bokade jag tid på vårdcentralen och fick reda på att jag fått halsfluss... usch. Så nu ska jag äta antibiotika i 10 dagar. Men jag får se det från det ljusa sidan; jag kommer bli frisk till julafton och jag har lyckats hålla mig rätt frisk genom projektveckorna och min solistkonsert :)


Should i...? (a)

Min feber har idag legat på typ 37,4 så den verkar gå ner också. Därför ska jag faktiskt iallafall försöka pallra mig upp till stallet imorgon för jag är SÅ LESS på att bara ligga och göra ingenting! Okej, jag vet att det inte är bra att anstränga sig med halsfluss och antibiotika, men om jag tar en ipren och halstabletter så borde det funka. Sen behöver jag ju faktiskt inte ta i för kung och fosterland när jag väl rider. Jag är mer mån om att inte smitta någon och det gör jag väl knappast på andra sidan ridbanan, right? ;) Jag ringde faktiskt till min ridlärare idag och sa att jag antagligen inte kommer imorgon, men efter att hon sa att jag kunde dyka upp ändå om jag orkade så vart jag lite frestad. Sådeså.

Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt (no shit?!) och titta på idolfinalen. Vem tror ni vinner av Erik och Calle? Jag hoppades personligen på Tove, men nu är det uppenbarligen försent. Men av dom två herrarna som är kvar tror jag nog att Erik har bäst output och röst. Eller alltså. Engentligen så har inte Erik en "bättre" röst än Calle, han har bara ett större register och det behöver inte betyda att han är bättre för det. Men Calle bör nog sluta titta i golvet om han ska vinna idol... så jag antar att jag egentligen måste göra en egen bedömning efter kvällens framträdanden, för ensålänge så bryr jag mig faktiskt inte så värst ;)


Erik eller Calle?

/S.H


SJUKLING



Jag vet att jag inte bloggat på några dagar, haha. No excuses... Jag har varit hemma och vart sjuk sen i tisdags. Tur att jag lyckades hålla mig frisk till konserten iaf! men jättetråkigt att jag missade att sjunga med sångensemblen på Kims och Amandas julkonsert :/
Jag har haft konstant ont i halsmandlarna sen i tisdags och det har inte blivit det minsta bättre på 3 hela dagar... helt sjukt. Jag har haft upp till 38,2 graders feber och mått riktigt skitigt asså. Men nu har iaf febern gått ner och ligger på 37,3 men jag har likförbannat ont i kroppen (främst runt axlar, nacke och hals) och i huvudet.
Det blir ingen skola för mig imorgon heller, utan det blir en till tråkig dag nerbäddad i soffan och titta på repriser på TV hela dagen... urk.

Jag har för mig själv börjat räkna ner dagarna tills älskling kommer hit och nu är det bara 10 dagar kvar! :) Jag har varit så fyndig så jag har gjort om min chokladkalender till en "snart-kommer-Oscar-kalender". Easy done då jag åt upp chokladen från den 20:e till den 24:e hahah ;) Har man inget att göra om dagarna så...

/S.H

JULSTÄMMNING

Nu är det bara typ 3 veckor till julafton och jag längtar jättemycket till det! Älskling kommer ju upp och firar jul med mig och min familj, så det ska bli hur mysigt som helst. Även släktingar från Umeå kommer och jag har saknat dom sen sist vi sågs. Det blir verkligen hela familjen som samlas iår :)
I förrigår bakade jag lussebullar, men jag har nog ätit mer deg än just bullar... hehe. Jag måste ju ändå få smaka på det jag gör? ;) Idag ska även den allra sista julklappshandlingen göras, så jag åker in till stan efter skolan.

Igår var det konsert med skolan i Uppenbarelsekyrkan. Det var massor av solister som sjöng (där bland jag) och jag blev fakiskt rätt nöjd med mitt framträdande om man bortser från som allra första orden i låten då jag blev rätt överraskad av den extremt höjda medhörningen som var riktad mot mig! haha. Men det gick somsagt bra.
Senare på kvällen åkte vi i KörB till stan för att göra årets första luciatåg på "odd fellow". Vilken julstämmning jag fick! :) Snart är julen här...

Nu ska jag ha klassråd och sen är det nationellt prov i den muntliga delen i engelska för mig.

ps. Pussar till Anna som ligger hemma och är sjuk! Krya på dig, babe! <3

/S.H

TONIGHT´S GONNA BE A GOOD NIGHT!

Ciao bellas, nu sitter jag här och har precis packat klart till Linnea och är relativt färdigfixad. Vi ska äta middag och sedan ha najs under kvällen, så det ser man såklart fram emot ;)

Tidigt imorse gick jag upp för att rida, vilket gick bra. Det blev en skogstur med en skitfin ponny som hade lite spurt i sig, så det gick undan till och från. Nu är jag bara rätt trött pga att jag inte riktigt fick sova hur länge jag ville, så jag ska nog kanske ta en powernap så jag inte blir otaggad för ikväll!

Hörs imorgon :)

/S.H

BLOGGEN ANROPAR STEPHANIE?!

Haha jag veeeeeeeet, jag har varit katastofdålig på att blogga dom senaste 2 veckorna. Det har varit pga projektet (inspelningen av skivan), men nu är jag äntligen klar! :D


Stephanie Hansson - This Is My Voice.

Här är skivan som jag jobbat på under flera månaders tid! Känns riktigt kul och skönt att den äntligen är färdig :)
Hoppas släkten blir glada när dom får ett varsit ex som bonus-present i julklapp ;) haha.

Ikväll ska jag iallafall iväg på middag hos en familjevän så tills dess ska jag hinna byta om och lite så. Imorgon bitti är det äntligen ridning för min del, har ju varit borta så mycket på senare tid så jag har lyckats missa 3 lektioner på raken... ajjabajja! Menmen, ibland blir det mycket.
Imorgon kväll blir det att ha det mysigt med ett gäng sköningar hemmos Linnea och det ska bli stört kul!

Nej nu ska jag ta och byta om.

/S.H

RSS 2.0