DÅSÅ

Det var bara hemskt att göra det, men nu är det gjort. Det var inte lätt, men det var det enda jag kunde göra åt saken...
Det ska bli skönt att få komma bort från allt ett tag och bara åka till idre med Veronica och koppla ifrån.
Jag kommer inte kunna blogga på en hel vecka så ni vet, då jag inte har tillgång till någon dator, men det är nog bäst så... har inget att skriva för tillfället.
Ni får kika in på min blogg när jag kommit tillbaka från Idre, för då kommer jag antagligen lägga upp ett låååååångt inlägg med foton och lite pinsamma lift-tabbar... :P

Nu, sängen.

/S.H


FREDAG

Fredag den trettonde var ju förra veckan, så varför känns det som om att jag har ett åskmoln över mig vart jag än går. Inte för att det regnar ute, men jag känner mig väldigt urken, trött och omotiverad idag. Lite slow liksom.
På senare tid har inte saker varit lika bra som innan... och jag hittar inte tillbaka till känslan som fanns förut och det känns så svårt. Jättejobbigt. Men vad ska man göra...? Usch.

Just nu spenderar jag lite dötid i skolan inför konserten ikväll kl 18.00, då ska nämligen två till fantastiska band köra på scenen och bjuda på en helsikes show.... akta er. haha. Men tills dess ska ja försöka koppla ifrån lite, inte tänka för mycket och köpa mig lite modetidningar att bläddra i till imorgon då jag sitter i en bil påväg upp till Idre fjäll.

/S.H


IDRE SNART!

Japp! :) Jag ska följa med min kära vän Veronica och hennes familj till Idre under hela sportlovet.... så undebart!
Jag var ju i idre under julen, men vistelsen blev endast 2 dagar då det var mitt under körslaget-säsongen så jag hade bråttom ner till TV studion i sthlm igen. Så därför känns det extra kul att få komma till Idre så snart igen.


Packningen blir bara större och större... haha.

Förutom att vi ska åka skidor dagarna långa, så har jag även planerat att dra Veronica till Charlie´s och ta minst 3 koppar varm choklad om dagen (a) haha. Vi ska också rida på Ranch Jonsgården som finns i idre, där har jag varit på ridläger när jag var yngre och jag har alltid tagit mig en vända till deras (nybyggda) och mysiga stall när jag är uppe.
Jag hoppas på att jag ska få rida min lilla ögonsten Elliott igen :) Det är alltid honom jag rider när jag är där... haha.

Nu, återgå till packningen...

/S.H

OCH...!!

Tack till världens bästa ljudtekniker!! :D
(did it for you Kimibiggo)

/S.H

UNDERBAR FEELING, UNDERBAR PUBLIK...

... UNDERBAR KONSERT!! :)
Vi hade våran produktionskonsert idag och gu va kul jag hade på scenen! och så mycket publik har jag nog aldrig sett vid scenen förutom när treorna tog studenten förra året.... magiskt.



Tack alla som kom och tittade och TACK Linnea, Viktor, Ville och Paul som gjorde våran konsert till en av dom bästa framträdanden jag varit med på! :) Kärlek till er!

/S.H

dagen före DAGEN

Japp, imorgon är det äntligen konsertdags för the boyband produktion!!
Konserten börjar kl. 18.00 och kommer vara på Stockholms estetiska gymnasium i liljeholmen, trekantsvägen 3! Kom gärna och se oss! Så som vi har kämpat förtjänar vi lite publik ;)



En tjuvtitt på morgondagens konsert-outfit! ;)


Efter en hel del planering inför konserten idag åkte jag till stallet och tack gode gud att lektionen inte var inställd idag som förra veckan! ;) Puh.Jag fick rida Herak idag iallafall och det var jag mycket glad för, han är redan en favorit. Snutte.
Här kommer en bild på sötbollen... dock inte när jag rider honom, men tänk er mig på ryggen istället så har ni en bild
av hur kvällens ridlektion såg ut :) Han gick riktigt fint... *Nöjd*



Nej nu ska jag sova. Konsert imorgon och då måste man vara i toppform, så godnatt!

/S.H

FAIL

Hejhopp!
Kom precis äntligen fram till skolan efter ett antal misslyckanden under morgonen... suck.
Min rad av mina mer eller mindre failiors började med att jag försov mig typ en halvtimme så det var panik när jag vaknade och såg klockan. När jag duschat och ska föna håret går hårfönen sönder så att munstycket åker av och när jag försöker sätta tillbaka den så bränner jag mig på den. Dags för sminket och jag kommer på alltför sent att applicera en återfuktande kräm INNAN jag lägger på foundation... resultatet? Ett ansikte torrt som fnöske. INTE attraktivt.

Idag hade jag och också lovat att ta med en av mina stora fläktar till skolan då vi ska ha dom på våran produktionskonsert.
Och eftersom att jag försovit mig fick jag aningens stressigt att hitta något att packa ner fläkten i. Tillslut hittade jag en stor, blå Ikea kasse och det problemet var löst.
Jag sätter mig något lättad framför TVn och äter frukost medan jag tittar på "VAKNA! med the voice" och inbillar mig att nu är allt lugnt. Meeeeen jag kommer på att jag skulle ta en annan buss än vad jag brukar som går tidigare så jag fick eld i baken igen och sprang till bussen med en slängande fläkt som nu gett mig ett antal blåmärken på benet.

Och jag måste också hinna med att säga att igår när jag och Anna var påväg hem från skolan på tåget, så skulle jag lägga mitt ena ben över det andra så jag kunde sitta lite bekvämt. 
Vad händer? Jo, jag råkar dra min sko över en annan kvinnas byxor så hon får en lagom snygg fläck på sina jeans.
Anna skrattade så hon dog. Jag dog också... av skam alltså.

Någon annan här som också nyligen haft en dålig dag?

/S.H


WIERD FEELING.

/S.H

SUNDAY

..."soldag"? Skulle inte tro det, det är snarare molnigt och kallt ute ;)
Igår var jag somsagt ute på landet med Oskar, familjen och våra komisar Karin och Afro. Vi åt god mat, spelade spel och badade jacuzzi på natten och hade allmänt trevligt.


Karin bjöd på en underbar efterrätt igår!

Jag och Oskar åkte hem från landet redan i förmiddags för jag har repat med BoyBand hela eftermiddagen och kom precis hem. Ikväll ska jag ta det lite lugnt, men ändå få lite saker gjort hade jag tänkt.
Snart ska jag äta och senare hade jag tänkt hinna med att baka kolakakor till imorgon, maila Team Nanne om kryssningen och öva på att spela "my love" på gitarr medans jag lägger en stämma på det ;)

/S.H


LANDET

Japp, då ska man till landet snart. Har precis packat en liten väska... ska bli skönt att hoppa ner i jacuzzin och bara chilla med Oskar efter denna veckans jäkt :)


Halsbandet fick jag av mormor i alla hjärtans dag present! :)

/S.H


ALLA HJÄRTANS DAG

Tillbaka från duschen och nu känner jag mig som en ny människa :) Har peelat hela kroppen, haft hårmask och smörjt in mig med the body shop's body butter med jordgubbslukt.
Har låtit håret självtorkat för en gångs skull, och jag inser nu att jag glömt bort hur fina naturliga lockar jag kan få :)


Steffi goes natrual.

Oskar kom precis också, och vet ni vad han har med sig till mig...

Min favoritchoklad! :) Tack!

/S.H


WHAT TO DO?

Imorse väcktes jag av mamma och Fredsik och fick ett presentkort på bio :) Sedan var det dags för en underbar brunch som mamma pysslat och fixat med under morgonen, så lite alla hjärtans dag-feeling fick man allt.


Brunch på morgonen är inte helt fel...

Jag får se vad resten av dagen har att bjuda på, det är planerat att jag och Oskar ska träffas, men det är inte förrän senare. Så just nu sitter jag och gör ingenting. Kanske jag ska ta hand om mig själv sålänge jag inte har någon annan att ta hand om? Jag ska nog unna mig en lång dusch med peeling och ansiktsmask, för det är vid sånnahär tillfällen man kan visa kärlek mot sig själv? :)

/S.H

FREDAGSBIO MED MINA BABES!

Japp, efter en minst sagt tuff (men också rolig) vecka, kände vi för att bara göra något mysigt tillsammans och vad passar bättre än att se "I taket lyser stjärnorna" på bio?


Innan bion följde vi med Sofia och Ida till donken :)


Wilma är i extas innan filmen började, haha :D

Filmen var helt underbar, men jag måste säga att boken föll mig mer i smaken. Inte ett öga var torrt i biosalongen iallafall, så det säger rätt mycket om att handlingen var berörande.
När filmen var slut och vi stog i toalettkön gick alla tjejer och beklagade sig för att mascaran satt på kinderna, haha. Inte för att jag inte var en av dom xD


Hm, är dethär en toalett anpassad för kortisar som jag tro?

Väl på tåget hem med Anna hade vi stööööört kul som alltid! haha har inte skrattat så mycket på hela min livsstid typ :)
Tyvärr var det nog bara vi som tyckte det var trevligt med lite tjo och tjim, för folket runtom i vagnen tittade lite väl mycket på oss? :O haha. Vi måste ut och festa igen snart, darling !


Ingvar får vara med om mycket han...

/S.H

THE PRODUCTIONDAY 5

Hejsan!
Igår bestämde vi i produktionsgruppen för oss att ta en sovmorgon idag, vilket var väl behövligt!
Så idag var alla pigga och glada och repet gick väldigt effektivt och bra :) Vi satte 3 låtar och hann nosa lite på 3 låtar till, så nu känner jag att vi ligger i fas igen. Skönt.


Jag och Anna var dom enda som faktiskt var i tid, så vi värmde upp oss lite genom att bara dampa loss...


Självutlösaren fick ta fotot på dagens outfit idag ;)

Under dagen övade vi även in en liten koreografi på "Larger than life". Här satsar vi stort på konsertens helhet! Om det ska bli en konsert med true Boyband-anda, måste man ha: 1. Många stämmor, 2. koreografi, 3. En rökmaskin (fast det får vi inte ha) :(
Repet med instrumentalisterna gick som sagt väldigt bra, och jag är väldigt nöjd och glad för att dom vill vara med och göra våran konsert till den bästa :) Dom kämpar så hårt, och det kunde man höra idag så bra som det låter om bl.a medleyt! Tillochmed på en söndag ställer våra eldsjälar upp och kommer till skolan för att repa med oss... därför ska jag ta med mig ännu mer fika då, haha.


Dagens eloge går till våran eldiga basist, Viktor, då han kläckte ur sig att han skulle kunna alla låtar utantill till på söndag! vad ska man säga? Just amazing.

/S.H

BAKE A CAKE






Jag kände för att göra mina "grabbar" i the boyband production lite glada imorgon, så jag ställde mig och bakade lite vaniljmuffins till repet imorgon :)

/S.H

PUH!

Precis som alla andra dagar denhär veckan så har vi repat inför produktionskonserten :)
Man känner av pressen mer och mer ju närmre konsertdagen kommer och det blir ibland en lite trött och gnällig stämning i reprummet, men vi har utan tvekan roligt mestadels iallafall! :)


Dagen började kl 08.30 med sånguppvärmning och lite uppfräschning av minnet från igår...
Så jag passade på att ta ett kort på dagens (inte jättespeciella, men iaf) outfit :) haha.

Jaaa, jag har raggsockor på mig. Inte så high fashion, men ack så gosigt för fossingarna (a).


Förmiddagen flöt på rätt bra och vi lyckades sätta alla låtar med sång! Jag var något trött efter det intensiva passet, så en chokladboll + en rast gjorde susen för att piggna till igen, haha.




Efter ytteligare en timmes rep var det äntligen dags för lunch, och gissa om vi har längtat... TORSDAGSPANNKAKAN IS BACK! Haha jag och Anna föråt oss på härligheterna, så vi var typ alldeles hypade av allt socker den nästkommande timmen, men när det sedan var dags att repa igen drabbades vi nog av blodsockerfall, hela gruppen blev helt stört trötta och otaggade precis lagom innan repet med instrumenten skulle börja.
Vi satt nere i ett av rockrummen i 2 timmar och kom typ ingen vart och jag kände mig lite allmänt grinig, så repet vart inte jättelyckat och därför har vi alla lite panik inför konserten. Men det löser sig nog, det blir nya tag imorgon!

Ingvar, vår maskot som följde med i "Tom&Jerry" kakpaketet, är den ende som förstår oss just nu.


När jag väl var påväg hem med tåget fick jag ett samtal från min plastpappa som meddelade att vi skulle äta ute på en nyöppnad restaurang i rönninge! Jag beställde lyckligt in plankstek med lax, det förtjänade jag (a) haha.

Tror ni att min middag var god eller? MUMS.


/S.H

NEEEEEJ!



Annaleigh vann inte Top Model, skandal!
Hon var ju utan tvekan den starkaste modellen i tävlingen... ÅH.

/S.H

ONSDAG

Då var man hemma igen, mycket tidigare än vanligtvis på onsdagar tyvärr, då min stallvistelse med ridlektion istället blev som en snabbvisit. Trååååkigt, jag som verkligen sett fram emot just denhär ridlektionen då jag skulle få rida den nya ponnyn.


Jag tog iallafall en bild på sötbollen Herark :) Ridningen får bli nästa vecka istället...


Nu till produktionsnytt ;) haha.
Dagen började kl 09.00 i reprummet med att vi gjorde upp ett schema för dagen så att repet blir lite effektivare.

Ps. Notera att min (för nuvarande) bästa vän sitter i vänster hörn... esperitox är det bästa man kan ta för att undvika att bli nersmittad av en halvkrasslig familj! Ds.

Under dagen satte vi äntligen medleyt (sångmässigt) och finslipade på gårdagens låtar så nu sitter dom som sten typ.
På eftermiddagen kom även våra underbara ettor som satte instrument på, änsålänge, halva medleyt :)
Till imorgon ska jag försöka sätta "My love" utantill på gitarr då det är jag som har äran att kompa där... hoppas det går bra :S kommer bärgis börja skaka om fingrarna när det väl är konsert så jag spelar helt fel, haha.



Top model
/S.H


PANIK!

Top Model börjar om 3 minuter!! SPRING TILL TV:N.

/S.H


PRODUCTION - DAY TWO

Imorse träffades vi tidigt igen, kl 08.30, för att fortsätta med förberedelser inför konserten nästa vecka.
Idag kom vi rätt långt också :) På förmiddagen åkte vi till ett tryckeri på rådmansgatan för att printa ut våra bilder till färdiga affisher, snacka om att vi blev nöjda med resultatet! Så nu hänger våra konsertaffischer överallt i skolan :) Lovely.
Änsålänge har vi satt 3 låtar med sång varav en med instrument, och imorgon ska vi repa på medleyt och sätta instrument på en till låt. Åh dethär kommer bli så bra! :)


Förmiddagen bestod av reprepreprep...och rep :)


Efter lite rep på morgonen åkte vi somsagt iväg för att hämta våra bilder och då ställde vi oss en fråga som dyker upp minst en gång om dagen...

...VART ÄR IDA??
Haha, ett gammalt interskämt, så var inte ledsna för att ni inte förstod... Hursomhelst dök bruttan upp igen och vi kunde ta oss till rådmansgatan alla fem.





Efter en välbehövlig lunch drog vi oss ner till vårat reprum igen och fortsatte.
Lite senare på eftermiddagen kunde även våra instrumentalister komma och repa med oss, självklart bjöd vi dom på fika för att dom är så rara som vill vara med på våran produktion! :) Puss på dom.

Nej nu ska jag packa lite ridkläder och sedan öva lite mer på låtarna, som om det inte var nog för idag... haha.

/S.H

KONSTIGT

...det är så allt känns nu.
Har ändå lyckats skriva på min historiauppsats, lämna in den (halvklar dock...) och tagit mig i kragen och försöker engagera mig så gott det går i våran BoyBand produktion. Inte för att produktionen känns tråkig på något sätt, jag har bara svårt att fokusera endast på det just nu. Jaja.

Imorse var jag på vårdcentralen igen för att få reda på mina provresultat. Läkaren sa att mina blodvärden och sådant nu var normala så det känns skönt iallafall. Sedan åkte jag till skolan och har hela dagen suttit med min produktionsgrupp och övat in stämmor på tre av låtarna som vi ska ha med på konserten.






Vi hade jäkligt kul, även om man kanske blev lite trött på varandra vissa gånger... (a) haha, men så kommer det nog bli lite då och då. Det är därför som jag tänkte försöka göra dom gångera färre, för jag har nämligen bakat några smarriga kolakakor till tjejerna som jag ska ta med imorgon så dom blir tjocka och glada! :) haha.



/S.H

STEFFI GOES NANNY

Hejsan!
Idag är det söndag och precis som dom flesta andra söndagar så är det ett riktigt risigt väder ute.
Har inte ni tänkt på det? Söndag är typ alltid = regn.
Jaja, tur för mig som inte ska vara utomhus större delen utav dagen, jag ska nämligen iväg till kungsängen och vara barnvakt till en 7 årig liten tjej hela eftermiddagen. Jag träffade dom första gången när vi var på semester i Grekland i sommras och sedan dess har vi hållit kontakten lite :)

Igår fick jag ett ryck och började städa mitt rum (?) En lördag kväll liksom. Fick lite panik på mig efteråt, men det var skönt att lufta ut allting. Har dessutom länge planerat att lägga upp bilder på mitt rum här i bloggen, men det har inte blivit av just för att det har varit så stökigt här den senaste tiden.
Jag och min familj flyttade in här i vårat kedjehus för ca 2 år sedan, och sedan dess har mitt rum varit lite av ett design-projekt. Såhär långt har jag kommit hittils iallafall :)





Nej nu ska jag få i mig lite frukost innan jag piper iväg till kungsängen!
Bloggar mer ikväll.

/S.H

PÅ MAMMAS BEGÄRAN...

Här kommer bilderna på mig och körledarna + Gry Forsell från Körslaget :)










Tyvärr har jag ingen bild på mig och Timo... SKAMLIGT. Men han och kören var redan i Göteborg när jag kom på det morgonen efter... synd.

/S.H

BOWLING OCH KINA-MAT

Japp, ikväll drog jag och familjen + Oskar till södertälje för att bowla lite och äta på kina restaurang :)
Jag brukar inte tycka att det är så väldans kul att bowla, mest för att jag brukar komma sist.
Men idag var det riktigt kul för believe it or not, men jag kom 1 poäng från att vinna hela skiten! :D haha.
Attans, att man ska ha en såndär pojkvän. Varför? haha

Nu sitter jag här och tittar på bilderna som vi tog igår med BoyBand och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med dom flesta bilderna, så affischen lär bli riktigt bra!

/S.H

HELG!

Igår efter att vi var klara med fotograferingen med BoyBand produktionen drog jag hem till Oskar och åt middag för att senare dra vidare hem till mig :)
Under kvällen tittade vi på Let's Dance medan jag färgade slingor i hans hår, det var faktist första gången jag gjorde det helt själv på någon så det var rätt kul! :) Resultatet blev rätt bra också.


My surfboy! haha


Imorse när vi vaknade gjorde vi lite frukost bestående av rostat bröd med avokado och latte, MUMS!

KaffeLatte á la Steffi :)

Nej nu ska jag kolla lite på blocket för vet ni vad... efter några års tjatande på ett husdjur så har mina föräldrar äntligen tagit sitt förnuft till fånga och är intresserade av att skaffa katt! :D aaaah gissa om jag är glad! årets bästa dag hittils, no doubt! Så nu ska jag kika lite om jag hittar en liten sötboll i detta avlånga land....

/S.H


FRIDAY!

Hejdär!
Idag började vi lite senare än vanligt då invalet var inställt, sköönt. Så dagen började med Idrott.
Vi körde först lite larviga lekar för vi var inte så många som hade med oss kläder... haha ovantligt? jävla estetare... haha. Puss. Efter det fick vi en fri halvtimme innan vi slutade så jag och några till drog upp på gymmet.
Inte för att jag var särskillt aktiv, men iaf :) hihi.






/S.H

SKANDAL, ANNA!

Ursäkta?
Jag och Anna kommer från matsalen, låser in våra matkort i våra skåp och ska sen på toa. Vet ni vad hon gör?
Hon SPRINGER in på toan utan att stänga efter sig och sätter sig ner och kissar! HAHAHA skön brud!
Höll på att dö.

/S.H

TONIGHT



Ikväll har jag suttit lite framför datorn och pluggat, är nästan klar med fråna 3 på historian. Wow!
Familjen åkte iväg för att se lillebrors fotbollsmatch så jag var ensam hemma under några timmar så jag passade även på att dra några riviga låtar, hehe.
Sedan åt jag lite pizza och tittade på när Anna Skipper aja-bajade på en stackars onyttig nån. Bra kombination, heh?

Nyligen packade jag ner mina idrottskläder och min outfit till våran BoyBand produktion för imorgon ska vi fotografera oss till våran reklamaffisch! :) yey! Till det lyssnade jag på en helt underbar låt som heter "nice to meet you anyway" - Gavin DeGraw. Ett mycket bra låttips!

Ska snart sussa, så ni får höra mer av min imorgon.

/S.H

FRILUFSDAG

Hej på er!
Just nu sitter jag faktist hemma och myser i mina mjukiskläder och ska snart börja skriva på historia uppsatsen.
Vi har haft frilufsdag i skolan idag så jag och några brudar från skolan har varit och åkt skridskor i zinken :)
Det var faktist riktigt roligt ett tag, men jag tröttnade endå ganska snabbt för det var smockfullt på isen med en massa skolklasser som var där samtidigt. Tur att man inte krockade med någon! Haha.
Här kommer iallafall några bilder från dagens aktivitet...


Stjärnor på Is ;)


EH, monster? haha


Jag övar lite balans för att kunna göra fina konster :D


Titta! jag gör ett flygskär! :) haha


AAAAAAJJ!! (Anna skrattar i brallan)


Men lite hjälp fick jag av min sötis när hon skrattat klart! :)

Nej nu ska jag plugga lite historia, jag bloggar mer senare!

/S.H

EN LITEN KOLL BARA;)

1. Jag ___ Steffi.
2. Steffi är ____.
3. Steffi behöver_____.
4. Jag vill ____ Steffi.
5. Steffi kan ___
6. En dag kommer Steffi ___.
7. Steffi påminner mig om___
8. Utan Steffi _____.
9. Steffi kan vara ____.
10. Steffi gör alltid ____.
11. Det värsta med Steffi är ____.
12. Det bästa med Steffi är ___ .
13. Steffi får mig att vilja ____.
14. Steffi är söt som ____.
15. Om jag kunde vara med Steffi en dag, skulle jag ______
16. Steffi är min _____.
17. Om jag var ensam med Steffi i ett rum, skulle jag___.
18. Steffi vill gifta sig med ___ och ha ___ barn.
19. Hälsningar:____ <3



/S.H


PROVET ÄR ÖVER

Äntligen! jag blev faktist något nervös innan vi blev insläppta till klassrummet :P
När vi fick proven var det första jag såg att det var typ 4 sidor med frågor och väldigt mycket svarsutrymme... alltså många stora frågor med långa svar. Jag lyckades iallfall skriva rätt bra tycker jag, det blir iallafall ett G :)
Nu är det bara historiauppsatsen kvar... har kommit nästan halvvägs och den ska lämnas in på måndag morgon, så det är nog inga problem skulle jag tro.

Snart börjar produktionsveckorna och jag börjar få lite panik för det! Vi har många låtar att arra och det blir ett stort jobb att fixa stämmor i varje låt... aningen stressamt med tanke på att det gärna ska vara klart denhär veckan så vi bara kan börja repa när produktionsveckorna är igång!
Jag ska snart gå på ett produktionsmöte då jag är "kontaktperson" i våran grupp, haha ännu mer ansvar alltså :)

Jag har inte hört något från dom som intervjuade mig och var intresserade av att ha mig i deras radioprogram, jag har tänkt lite mer på det hela och har kommit fram till att det skulle vara en riktigt bra erfarenhet att liksom debattera i radio.
Kan vara bra i mitt CV :)
På söndag kommer dom iallafall sända vissa delar ur min intervju. Radiokanalen heter P3 Star, mer vet jag inte! haha

Nu ska jag springa till mötet.

/S.H

NÄSTAN KLAR

Yes! Nu är jag äntligen snart klar med plugget inför KuHi provet, så det känns bra :)
Ska kika lite på tavlor och sånt först och sen är jag nog färdigpluggad för idag :)

Såg precis på Top Model och till min lycka åkte Sheena ut!! YES! Heja Analeigh.
Ändå tycker jag att Elina inte förtjänar sin plats fullt ut heller, hon har fått samma kritik i 5 program på raken och kan inte ta till sig det ... Shape up, girl! Hon är allmänt bråkig i huset också, ingen trevlig brud enligt mig. Jaja.

Mitt klädval idag var inte det mest kreativaste, men jag kände verkligen för att dra fram min gula tunika som jag fick i födelsedagspresent av tre gamla klasskompisar från nian, Daoud, David och Niclas :) haha att jag kommer ihåg!
Här kommer en bild på den iallafall :)


/S.H

PLANER

Nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och gått igenom alla instuderingsfrågor och präntat in dom rätt bra i hjärnan! :) så nu ska jag bara förhöra mig själv om en liten stund och se om jag kommer ihåg allt, det lär inte vara några problem.

Har nyss packat klart min bag med ridkläder för imorgon har jag ridlektion precis som alla andra onsdagar :) Längtar verkligen till varje gång, för vi har fått en jättebra ridlärare som är rätt sträng men det är bra för då utvecklas man mer.
Jag siktar också på att börja tävla nu under våren... det var länge sedan sist!
Vill känna lyckoruset när man bara tar sig igenom en bana felfritt och sedan tillochmed kommer 2:a... underbart.

Jag och Tim, hopptävling -07. Jag och Sparre, träning -08.


Ikväll kommer top model! wiie :) Mitt favoritprogram. Jag drömde för någon vecka sedan att Tyra Banks ringde mig och sa att en av tjejerna hade hoppat av i finalen så jag fick hoppa in istället :D haha sjukt. VAKNA.

/S.H


EN VANLIG DAG I SKOLAN

Hej på er alla! :) Det kan jag faktist säga nu då min läsarstatistik har höjts lite med tiden, kul!
Denna dag har sett ut som vilken dag som helst ungefär, alltså inget nytt för mig, men tänkte att jag ändå kan blogga lite om det.
På morgonen hade vi MatteB och det gick något segt för mig och Sofia, haha vi satt och pratade om produktionerna samtidigt som vi försökte räkna och det gick väl sådär. Lite hann vi med iallafall :)

Vi fick lite panik på ett tal som tog typ en halvtimme att räkna ut för att vi gjorde fel hela tiden...


Haha vad söt du är, babe!

Jaha, efter matten var det lunch så jag och Anna satte oss ensamma vid ett bord och hade skitkul medan vi planerade hur vi skulle få alla körer att följa med på kryssningen, för seriöst, det skulle vara helt awesome om det gick!
Det skulle bli gaaalet.
Efter lunch var det sångensemble, vilket var kul för vi fick arbeta vidare på våra egna låtar som vi gör i smågrupper.
Jag, Anna, Sofia och Ida är en grupp och vi ska göra "jump"-Girls Aloud till våran alldeles egna sångensemble-låt! :)

Nej nu måste jag fortsätta med Kuhi... det är prov imorgon! :S

/S.H

PAUS FRÅN PLUGG



Nej nu orkar jag inte sitta med historian så jag tar en liten paus och bloggar lite så man får ny energi :)
Jag kan lika gärna passa på att berätta att jag och Anna  har planer på att dra ihop alla körer från körslaget på en kryssning! haha eller, vi önskar att det skulle hända iallafall... det skulle vara awesome!

Jaha, då var det dags att fortsätta plugga då!

/S.H

NY VECKA

Så idag är det måndag igen.... gu va helgerna bara försvinner! Menmen, då har man ju anledning till att längta till nästa! :)
Jag försov mig imorse, jag skulle vakna tjugo i sju och råkade då ställa alarmet på 07.40... och inte nog med det så stänger jag av klockan i sömnen för jag har inget minne av att den ringde över huvud taget... :P
Men det kan även hända den bäste, haha!

Nu är körslaget förbi också, det känns riktigt tomt! I lördags var det liksom sista gången som jag stog på dendär scenen i direktsänt TV... :/ menmen, det kommer kanske fler tillfällen får man hoppas. Jag hade stört kul iallafall! :)
Och vet ni vad som hände idag... jag blev intervjuad av radio efter skolan och nu är dom intresserade av att ha med mig i deras sändningar på söndagar där jag ska debattera om kärlek! haha, så nu kanske man blir radiopratare också.
Jag gav dom iaf mitt nummer så ska dom höra av sig i veckan om jag fortfarande är intresserad, jag har nämligen inte tackat ja ännu. Borde jag tacka ja till radio jobbet? :)

Med en ny vecka tillkommer även mer plugg... herregud skolorna nuförtiden tror att man är radiostyrd och orkar ta itu med allt! Bättre var det  när man gick i lågstadiet och fick en läxa i veckan som bestod av att rita en teckning typ...

Historia och Kulturhitoria plugg all over my bed... skulle du orka?

/S.H

GAAAAALEN HELG!

Åhh vilken feelgood känsla jag har när jag sitter här i skrivande stund! Denhär helgen förblir oförglömlig :)
Härligheterna började i fredags när alla körer träffades på Hotel Rica i älvsjö för lite mingel och inspelning, givetvis var jag och mina söta tjejer i Team Nanne lika knäppa som vanligt... älska.



Hela Team Nanne återförenas.... underbart! :)



Efter festligheterna på hotellet slussades alla körer i stora bussar till frihamen för att öva öppningsnummer och spela in lite grejer. Jag och Anna var såklart helt störda, men det är sånna vi är helt enkelt! :)
När vi larvat oss ett bra tag så inser vi att hela kören är borta och då får vi reda på att bussen redan åkt tillbaka till hotellet och likaså hela teamet! HAHA! Men vi lyckades hoppa på en buss med glada göteborgare och sundsvallare! :D


Väl framme i hotellet var det lite party med alla körerna, riktigt trevligt! haha, jag kom till rönninge typ halv 2 på natten men som tur är kom älskling och mötte mig vid stationen så jag somnade tryggt även denna gång och var sådär lagom pigg till....

...LÖRDAGEN OCH DIREKTSÄND FINAL!

Det var hur underbart som helst att få uppleva allt en sista gång, helt sjukt vad jag njöt när jag stod på scenen...
Team Nanne inledde medleyt som alla körer var med på och jag och Anna var bland solisterna! :)
Under hela sändnigen var det en härlig stämning backstage hos körerna, även om det var nervöst.
Sändningen kunde bara sluta lyckligt och det var Team Hanna som tog hem det hela! :D HEJA BOLLNÄS!! gu vad glad jag blev när dom vann, dom förtjänade verkligen det... vilken kör! ojojoj...:)

Efter ståhejet på scen blev det såklart lite partaj för oss som varit med i körlsaget denna säsong, det var riktigt kul!
Alla var så glada och det bjöds på smått och gott och ett ösigt dansgolv!



OCH! jag hittade min tvillingsyster i Team Timo! :)

ÄR VI INTE LIKA?!?!

För att sammanfatta hela helgen så var den GALEN. Det var underbart! Never forget! :)

/S.H

RSS 2.0