VISSA DAGAR ÄR TUFFARE ÄN ANDRA

Kanske inte en så jättemunter överskrift, men är lite stressad över mitt projekt jag håller på med i skolan. Om ni undrar om vad så kan ni läsa om det på www.stephaniehansson.blogg.se/mittprojekt.

Oscar är på Cypern nu också, så jag har ingen att prata med i telefon på kvällarna på en vecka :( Saknar dig... <3
Annars är det väl en helt okej dag, Unn kommer hit och ska luncha med oss, så det kan ju inte bli annat än en rolig lunch? ;) haha. Nu fick jag lite bråttom till nästa lektion; Sångensemble.

/S.H

SHOPPA ÄR KÄRLEK!

Asså jag kan knappt beskriva hur glaaaad jag är efter denna shoppingtur med älskling! :D
Här kommer dagens inköp på bild:
- Jacka, Unia
- Stövletter, PrimoPiano
- Liten (chanel liknande) väska, Gekås
- Större väska, Väsk-shoppen
- Cardigan, MQ
- Deo
- Nagellack, Depend


Ja vad ska jag säga... jag är GLAD! Nu ska vi äta middag och senare ska vi nog ha myskväll. Utgång blir det imorgon ;)
/S.H

FALKENBERG!

Yes, igår kom jag fram hit till falkenberg :) Oscar kom och hämtade mig med bilen och sen åkte vi hem och hade så myyysigt!
Imorse hade Oscar sånglektion, så jag passade på att duscha så vi snabbare kunde åka iväg till Gekås (ullared) för att shoppa billigt! Jag ska nog sikta in mig på en miniplattång, skor, väska och jacka. Sen kommer jag antagligen komma hem med massa onödigt småkrafs ändå... menmen ;) love it.
Nu har jag iaf precis ätit frukost och alldeles strax ska vi åka, men först; Dagens outfit!
Kjol - Indiska
Topp - H&M
Leggins - H&M
Halsband - Gina tricot
Örhängen - pilgrim
Ciao!
/S.H

BY THE WAY...

Har jag sagt att jag är med i P3 Stars kärlekspanel? Jag har gjort två sändningar hittills, men det kommer fler.
Går att lyssna på deras hemsida (kommer inte ihåg adressen just nu, men sök på google ifall ni är intresserade).
/S.H

SISTA SKOLDAGEN...

... för denna vecka ;) imorgon åker jag till falkenberg (strax nedanför göteborg) för att hälsa på min älskling och hans familj och det ska bli jättemysigt! Längtar...
Så ikväll blir det att packa och köpa allt jag vill ha med på resan (godis, dricka, macka, modetidningar...) Det är lång väg att resa, och det kommer ta ca 6 timmar med buss!
Nyss hade jag gitarrlektion och alldeles snart ska jag ha Arko (arrangemang och komposition). Jag ska även hinna med att springa upp till skolsköterskan innan lunch, fick en kallelselapp i måndags och jag antar att det handlar om min vikt igen. Skolsystrar ska alltid ha en sån jäkla koll på vad jag äter och hur mycket jag väger för att jag hade problem med sådant när jag gick i SEXAN... vad är det, typ... 6 år sedan? Menmen... det är väl bara bra att jag går dit då hon ändå inte kommer ha något negativt att säga, jag har gått upp till 49 från 45 när jag sist var där.
Jag är då mer intresserad av att få veta hur mycket jag växt på längden eftersom att jag känner på mig att jag nog kommit upp någon/några fler centimeter under sommaren. Eller är det klackarna? ;) haha.
Nu ska jag iaf på lektion, jag bloggar senare när jag packat klart... jag ska ska ju vara borta typ 3 dagar och om jag känner mig själv så kommer min packning räcka i ca 3 månader... suck.
/S.H

PLUGG!

Yes, ikväll blir det plugg ända fram till kl 21 då "svenska hollywoodfruar" börjar ;)
Faktiskt så är det inga tråkigt läxor jag ska syssla med heller, bara musikläxor; lära in låtar till sångensemblen och lite fix med mitt projekt (som ni förresten kan följa på: www.stephaniehansson.blogg.se/mittprojekt :)

Idag har jag annars varit i skolan, precis som vanliga måndagar. Det har varit en bra dag förutom att jag kännt mig lite hängig (spec mot eftermiddagen) men det var nog bara trötthet får jag hoppas på.
Imorgon efter skolan ska jag in till stan en snabbis för att köpa ett par skor som jag tror jag vill ha ;) Spanade in dom under senaste shoppingrundan (då jag kom hem med ett par jeansleggins, basic linne, marinblå kofta och hudprodukter från clinique).
Sedan mot kvällen ska jag övningsköra med mamma och min kusin Aurora som ska köra upp i november! :)

Nej. Nu: plugg!

/S.H

S-A-K-N-A

Stephanie och River Bomb
Bild tagen av Sara, ledare på grällsta ridcenter.
Läste precis igenom mina kommentarer av förra inlägget där jag och Amanda i dansklassen pratade lite om att jag ska hyra häst nästa vinterhalvår och att jag helst ville ha River som jag hade på ridlägret i sommras.
Hon sa att hon hittat bilder på honom grällstas hemsida och då var jag ju tvungen att titta lite på dom igen och herregud vad jag började sakna honom nu bara för det!
Jag ryser av själva tanken på att jag antagligen inte kommer få se honom förrän om ett år och att det inte alls är säkert att just River är tillgänglig att hyra när jag vill... Men jag ska absolut göra allt jag kan för att lyckas!
Jag ska ringa till grällstagården och fråga om man kan komma över en helg och bara vara med hästarna och hjälpa till så jag kan träffa min lilla ögonsten. Den finaste.
/S.H

I LOVE SHOPPING!

Yes, idag efter skolan ska jag ge mig ut i stan och släppa alla hämningar och lassa på mig plagg efter plagg, produkt efter produkt ;) Haha får se hur mycket jag hittar, har blivit enormt kräsen på det jag ska leta efter: nämligen Jeans (jeansleggins?), kofta, skor, skärp, väskor, halsduk, mössa... Ja, vi får se helt enkelt ;)
Just nu sitter jag iaf i skolan och ska snart pallra mig upp mot scenen för att titta på fredagsunderhållningen. Efter det är det Gemu och sen slutar vi :) Äntligen fredag! Veckorna går verkligen så snabbt och det är redan bara 6 dagar kvar tills jag åker till min älskling i falkenberg :) <3
/S.H

ÖVNINGSKÖRDE

När jag kom hem från skolan åt jag först middag och sedan åkte jag ut och övningskörde, vilket gick väldigt bra! :) Vi åkte gamla södertäljevägen och jag svängde förbi min gamla ridskola Bergtorp för att hälsa på min svart-vita lilla prins som stog i hagen. Han var exakt lika underbart mysig som alltid och jag fick allt lite nostalgikänslor och lust att byta tillbaka till Bergotrp... men för lite tid och för lång sträcka tyvärr :/



Sitter nu hemma och har precis förberett inför skolfotograferingen imorgon, vi har "nyvaken"-tema, precis som 2 andra klasser tyvärr, men vi kör på ;) haha. Ni får se resultatet av fotot i framtiden när vi får katalogen hemskickad.
Jag brukade förbereda kläder/hår/smink flera veckor innan terminen ens började, men det kändes lite overkill iår faktiskt, så jäkla viktigt är det inte med en skolfotografering.

Nej nu bli det nog lite äppelpaj och te med mamma :)

/S.H


UPDATE; FREDAG KVÄLL

Hej igen! Jag har inte glömt bort bloggen om ni tror det ;) Kom hem så sent i fredags, och gick upp tidigt och var borta hela lördagen så har inte hunnit blogga om kvällen ännu. But here i go;


Flummet började redan vid busshållplatsen i väntan på att bussen...


...Sen kom bussen och då vart vi genast seriösa... NOT! :D

Vi åkte in till globen för att leta reda på någon restaurang att äta på innan vi skulle träffa kören vid tunnelbanan, men vi hade såklart otur då alla restauranger var STÄNGDA och det slutade med att vi åkte till skanstull och fick sätta oss på donken, inte riktigt vad vi hade tänkt då vi egentligen var sugna på plankstek ;) haha.


Efter den glamourösa middagen åkte vi till "gröna jägaren" vid typ medborgarplatsen för att möta upp våran älskade kör Team Nanne! :) Det var så kul att träffa alla igen och vi hade riktigt trevligt.


Jag och Anna sjöng också karaoke, det var första gången för mig och det var riktigt kul!! Vi sjöng "I love rock´n roll - Britney Spears" och vi ääääägde ;) haha

Vid midnatt åkte jag, Anna, Ida, Maggan och Christer vidare till en gayklubb vid slussen eftersom att Nanne skulle sjunga där. Vi stod på listan och kom in som inskrivna på Nannes gäster ;) Yey!
När vi hade kommit in och hängt in våra jackor hann det gå 5 min och sen kom en tjej fram till mig och sa "Tja snygging, vart kommer du ifrån?" och senare ville hon ha mitt nummer, haha. Lite fel för mig, men man blev väl allt lite smickrad iaf, alltid kul att höra att man är snygg och intressant liksom ;)


Sedan var det dags för Nanne att uppträda och vi stod såklart längst fram vid scenkanten för att peppa våran föredetta körledare! :) Hon var riktigt bra och är en av dom få artister jag hört som är helt grym live!
Efter hennes gig letade vi upp henne och...


... fick komma in backstage! :) Vi stod och pratade om körslaget och lite annat och bestämde att vi skulle träffas igen hela kören i november för en helkväll på Golden Hits! Kan inte bli mer än en... ja.. Hit? ;)

Hade en helt underbart kul kväll med allihopa!

/S.H

GIVE ME MORE!

Sitter just nu i skolan och har en liten 3 min paus under våra lärprocesser :)
Jag går bara halvdag i skolan idag och slutar alltså om ca. 20 min. Efter det ska jag in till stan och köpa biljetter till falkenberg, sen ska jag till mammas jobb så vi åker hem tillsammans.
I eftermiddag ska jag till Ikea med mamma och så ska jag förhoppningsvis även hinna förbi Hööks Ridsportsaffär.
Dagens inköp hoppas jag på är:
- En klädstång med skohylla.
- Ett nytt täcke.
- En ny ridhjälm.
Jag har ju äntligen fått min lön nu, så nu är det bara att shoppa på ;) Haha nejdå. Jag ska faktiskt spara lite eftersom att jag vill ha River nästa vinter...
/S.H

PREMIÄRUTGÅNG FÖR ANIE!



Nu är det krogen som gäller för mig och min babe! ;D
C yaa!

/S.H

KLÄMKÄCK MÅNDAG ;)

Yepp! Anna fyllde 18 år idag och redan imorgon ska vi ut med typ hela klassen och många andra från skolan för att se Daniel och Amelie i våran klass spela i stan :) Jag tror det kommer bli sjukt kul! Och vi har sovmorgon på onsdag, så det blir förhoppningsvis inte farligt trötta ansikten i skolan dagen efter heller ;) haha.

När jag kom hem från skolan åt jag middag och övningskörde. Idag åkte jag med min låtsaspappa Fredrik, och det gick GULD! Vå åkte först på en liten väg fram och tillbaka för att öva att vända mm, och när vi märkte att det gick bättre åkte vi bornsjön runt! Jag åkte alltså på en riktig väg! Yeeeeeeey... Kurvig och smal var den också, men det bästa av allt var att jag körde om en traktor ;) haha.

Nu har jag iaf precis packat klart kläder mm till imorgon då jag åker direkt hem till Anna efter skolan och sover hos henne efter utekvällen imorgon :) Måste lägga mig snart, så jag inte är helt död då!

Godnatt :)

/S.H

18 DAGAR KVAR TILLS NÄSTA GÅNG...


Nu kom jag hem för en stund sedan efter att ha lämnat av Oscar vid tåget som tar honom tillbaka till falkenberg. Känns bara jobbigare och jobbigare för varje gång... men som tröst så är det bara 18 dagar kvar tills vi ses nästa gång och efter det har vi hela höstlovet tillsammans nere på västkusten :)
Jul och nyår ska vi också fira tillsammans har vi nu bestämt, det ska bli kul att få vara med om nyårsfirande i falkenberg och jag hoppas han ser lika fram emot att fira jul med min galna släkt?! haha.

Imorgon kommer Anna hem från italien också, vilket också lyfter upp humöret något :) Att hon fyller 18 imorgon gör inte heller saken sämre! (Akta dig gumman... krogen är inte långt ifrån!).

Ang. min förkylning så har den nog blivit bättre, men jag hostar fortfarande och har lite svårt att andas. Jag var ju på vårdcentralen i torsdags och dom sa att jag skulle hålla mig hemma fram till idag och att jag möjligen kan ha haft en liten släng av svininfluensan, men att jag isåfall inte smittas längre. Så jag pallrar mig nog iväg till skolan imorgon så jag inte missar alltför mycket (spec. Annas 18års dag!).

Nej nu ska jag faktiskt kanske ut och övningsköra ;)

/S.H


SATURDAY WITH MY DEAR

Imorse vaknade vi tiiidigt för att jag skulle upp och rida på karlslund för första gången :) Jag fick rida en B ponny som hette Missy (otrolig personlighet på den ponnyn!) och trivdes jättebra och ska börja.
Sedan åkte vi hem, tog det lugnt och åt lunch innan vi åkte in till stan en sväng.


Påväg in till stan <3



Dagens outfit ;) haha.

Väl framme i stan köpte jag ett par nya örhängen från Ur&Penn och lite annat innan vi bestämde oss för att ta en fika på söder... nämligen på "Tullys" dit jag och Anna alltid går :)


Fika på Tullys!

När jag fått vara inne på GinaTricot ett tag så gick jag tillslut med på att åka hem. Oscar var så söt och gjorde middag till oss två, kyckling, potatisklyftor och beanaise(?!)sås. Mums!
Sedan var det bara att ta bilen hemmifrån då vi hämtade upp Veronica och Mattias och åkte till Heron City och bowlade :)


Älskling körde bilen!


Discobowling på Heron ;)

Efter 1 timme åkte vi hem och nu sitter jag och Oscar i mitt rum och vet inte riktigt vad vi ska hitta på... kanske vi sätter på en film och ligger i soffan? Myskvällar är aldrig fel.
Har haft en skitkul dag iaf, hoppas ni också haft det! :)

/S.H


FREDAG <3

Jaaaa idag kom Oscar till sthlm :) Jag åkte på eftermiddagen och hämtade upp honom vid södertälje syd tågstation och sen har vi mest varit hemma. Vi tog iförsig en biltur till konsum för att handla middag (tacos) och tanka bilen (vuxenpoäng där alltså!).

Nu under kvällen har vi legat framför tvn och haft det mysigt och nu ska vi gå och lägga oss då båda är hyfsat trötta. Jag ska upp och rida imorgon bitti också och vem tror ni skjutsar mig? Oscar :)


Älskling ligger och väntar på mig, så jag måste nog skynda mig lite x) haha.

Godnatt! :)

/S.H

SNART: TOP MODEL SÄSONG 12!



Äntligen!! På söndag startar en ny säsong av "Americas next top model" och premiären kommer sändas på Tv3 kl 19.00. Snacka om att jag kommer sitta bänkad?? ;)

/S.H

IDAG...

...var det egentligen tänkt att jag skulle till skolan, men jag när jag kände mig väldigt öm i lungor och kropp så beslutade jag mig för att ringa vårdguiden. Jag har ju ändå varit sjuk i två veckor nu med hosta, ont i halsen, ont i huvudet, trött, och lite feber. När jag pratat med sjuksköterskan ett tag så sa hon att det möjligen kunde vara svininfluensan och att jag direkt måste till läkaren, så det är exakt vad jag ska göra idag.
Jag har varit så nojig över svininfluensan och har skyddat mig med massor av C-vitamin och handdesinfektion, så det skulle ju vara typiskt om jag ändå lyckats dra på mig influensan... suck. 
Men ännu vet jag inget säkert, så jag får väl återkomma mer om det efter läkarbesöket.

I och med att jag först trodde att jag skulle till skolan så har jag redan tagit en "dagens outfit-bild", så jag lägger upp den på bloggen ändå, även fast jag bara ska till vårdcentralen.


Jeans: Crocker
Linne med knappar: H&M
"Bolero": H&M
Halsband: Egendesignad present

Jag får helt enkelt hoppas på att jag inte har svininfluensan för annars vet jag inte hur jag och Oscar gör med helgen :S Jag vill ju inte smitta honom...

/S.H


NY BLOGG!

Jag har skapat ännu en blogg där jag skriver en "loggbok" över mitt projektarbete i skolan så ni kan följa mitt arbete under hösten -09! ;)

www.stephaniehansson.blogg.se/mittprojekt

I det första/enda inlägget i den bloggen frågar jag just nu efter lite tips på bra uptempo-låtar som skulle passa bra till mitt projekt (en skivinspelning), så om ni har några förslag så lämna det i en kommentar! :)

/S.H


NU ÄR DET DAGS IGEN!

Jag har varit sjukt oaktiv på senare tid, men jag har en tendens till att bli det under sommarlovet då jag brukar ha så mycket annat i luften ;)
Anna, Oscar och några fler har nu tjatat om att jag ska börja blogga igen och just nu för en liten stund sedan kände jag själv att jag hade lust att börja igen, so here i go.

Skolan har börjat igen, vilket jag upplever med blandade känslor. Tänk att det redan är dags för det sista året på gymnasiet och gud vad snabbt tiden har gått! Det ska bli riktigt tråkigt att lämna människorna i skolan, men samtidigt har jag längtat så länge till att jag tar studenten. Jag tar studenten... Herrejesus det låter i mina öron helt sjukt! Jag, Stephanie Hansson, mindre i kroppen än en 13 åring, ska ta studenten om lite mindre än ett år.
Polis är mitt framtida drömyrke också... enligt reglerna och kraven för polishögskolan ska inte kroppsstorlek ha någon betydelse sålänge man klarar av alla tester, så jag ska ge gärnet och förhoppningsvis klara det :)

Idag fick jag vekligen sova ut då jag hade sovmorgon plus att jag la mig tidigt igår, vilket var väl behövt!
Sedan har jag ju också varit i skolan där det uppstod mycket dramatik gällande studentskivan om vi skulle ha den klassvis eller ihop. Tillsist kom vi överens om att ha skivan ihop och det tycker jag låter bäst :)
Efter kören åkte jag hem och jag sitter nu här framför datorn och väntar på att "efterlyst" ska börja på trean.
Imorgon kommer Anna inte vara i skolan för hon ska till italien (fuuuuuuuuuusk!!) Så jag kommer sakna henne även om hon bara är borta till på måndag då hon förövrigt fyller 18 år!! :D Du ska akta dig gumman, vi ska röja gärnet på krogen du och jag!!

Men helgen kommer bjuda på annat mysigt som jag läntat efter i 2 veckor nu, Oscar kommer till sthlm på fredag och stannar till söndag :) <3 Har längtat så mycket efter dig, älskling! <3

Nej nu ska jag förbereda outfit till imorgon innan efterlyst börjar och sedan ska jag sooooova ;)

/S.H


RSS 2.0