KRABI... NEXT!!

Assa inte for att krabi ar varan nasta destination, utan for att det var en total katastrof och vi akte redan morgonen efter vi ankommit dit! Haha. Staden var typ helt odelagd, fanns typ 2 restauranger och 3 affarer. Stranden var helt brun och fuktig med massor av krabbor overallt och vart hotell lag mitt i djungeln! Haha herregud assa... Sa vi tog baten over till Koh Lanta imorse och ar alltsa dar nu :) Har ar det hur fint som helst! Stranden ar helt fantastisk och det ar liv och rorelse samtidigt som det ar lugnt och skont! Har ska vi stranna tills vi aker hem pa sondag.

Inga bilder idag da kameran blev stromledande safort jag stoppade i den i datorn... sa fick lite stotar! skont... inteeeee. Sa foton aker forhoppningsvis upp imorgon :)
Nu ska jag till varan jattefina bungalo och ta en drink, sedan blir det shopping, middag och kanske lite... fest?

/S.H

TATUED FOR LIFE


Jag och lillebror pa Maya Beach

Aloha!
Varmen, den goda maten, stranden och partyt fortsatter har i pa Phiphi island i Thailand :) Igar akte vi, tillsammans med andra turister, ut med en bat for att snorkla och besoka forst Monkey Island och sedan Maya Beach, stranden dar filmen The Beach spelades in!


Varan bat och bukten vid Maya Beach

Pa samma bat som vi satt det nagra svenskar som var sa sjukt skona och vi hade otroligt kul pa baten med dom! Hela resan var helt galen, haha! Sa nar vi kom i land pa PhiPhi igen bestamde vi oss for att ata middag tillsammans senare pa kvallen :) Dar larde vi kanna varandra lite mer och kvallen slutade med att vi drog ut och festade med dom anda till 4 pa morgonen!


Jag och Pernilla! Jag skojar inte nar jag sager att jag holl pa att do av skratt safort hon oppnade kaften! hahaha.

Nu till overskriften: Jag kan borja med att saga att det inte ar jag som har lagt mig under nalen, utan det var min alskade lillebror! Jag blev helt chokad nar han plotsligt sa att han under en langre tid velat tautera in sin systers namn och menade att det var nu han ville gora det! Jag svimmade nastan. Forsokte nastan fa honom att vanta lite mer och verkligen tanka efter eftersom att den tatueringen kommer sitta dar resten av hans liv, men han var envis och hade bestamt sig. Sa sagt och gjort, har kommer en bild pa masterverket!


Jag blev sa rord sa jag borjade grina innan tatueraren borjade sitt arbete!

Jag skulle verkligen ocksa vilja vaga att tatuera in hans namn. Och nar jag sager vaga menar jag inte att jag tvekar pa att ha just hans namn, utan for att jag blir illamaende safort jag tanker tanken pa att nagon ska sticka in dendar nalen... ajajaj. Och sen vet ju dom flesta av mina vanner att nar det kommer till att gora piercingar, ta hal i orat eller liknande = infektion for mig. Haha. Men jag tycker att tatueringen blev valdigt bra och den betyder verkligen nagot for oss bada! Alskar dig, lillebror!

Efter gardangens rabalder bestamde jag mig for att ta annu en massage vid stranden...


Gissa om jag njot (och somnade) haha!

Nu vantar lite mer shopping och sedan middag. Ikvall blir det inget festande for mig, utan jag ska ta det lugnt och eventuellt kanske hanga med nagra roliga typer pa samma hotell som oss :) We'll see! Imorgon aker vi iallafall vidare fran PhiPhi till Krabi!

/S.H

MONKEY!!!

Hej allesammans! Antligen hittade jag en dator med en usbingang sa jag kan ladda upp lite bilder :) Anledningen till overskriften kommer pa bilden nedan...


Har ni sett nagot sotare?!

Det var en man som gick runt med apan i famnen och nar jag fick syn pa den var det kort, jag var bara tvungen att ha en bild pa den... 20 svenska kronor fick jag betala for att ta denna bild, men det var det vart! Sa sot :)

Idag akte lillebrorsan sjalv pa dykning i havet dar han sag rockor, nemo-fiskar, koraller mm. Jag hade egentligen sjalv tankt ta dykarcertifikat, men jag vagar fan inte! haha. Iaf: Jag, mamma och Fredrik tog en taxibat till en annan strand pa on och dar lag jag och verkligen STEKTE. Jag har gatt ner fran faktor 20 till faktor 10 i solkram nu sa Emma verkligen kan saga att jag ar acklgt brun nar jag kommer hem :D haha.
Aven en Thaimassage unnade jag och mamma oss :)

Har kommer lite blandade bilder fran resan:


Kvallsmys pa stranden fran igar kvall! :)


Forutom thaimassage har jag aven fixat naglarna for 60 svenska kronor... ulalah!


Phiphi island, bild tagen fran taxibaten idag!


Jag klappar en skitsot elefant! (forsta dagen, ar darfor liiiite blek, haha)

Nu ska jag kolla lite mer i marknaden och se om jag hittar nagot till mina nara och kara darhemma! :) Sjalv har jag kopt bla en vaska, kjol, linne, orhangen, 2 bikinis, sarong... osv.

Vi hors mer imorgon!

/S.H

DESTINATION: PHIPHI ISLAND!

Halla igen! :D
Sorry for att det inte blev ett inlagg igar, jag forsokte logga in pa bade bloggen och facebook utan framgang da datorerna var sjuuukt sega. Har tagit massor av bilder som jag vill lagga upp, men det finns ingen USB ingang till min kamerasladd pa denna dator.. ska forsoka hitta en dator som har det till imorgon!

Hursomhelst, idag har vi lamnat Katabeach i Phuket och tagit farjan over till Phiphi island :) Efter en massa strul med att hitta ett bra hotell, har vi antligen funnit oss ett najs place nara stranden. Det ar sa otroligt varmt och fuktigt har i Thailand, men jag bara njuter! (Tanker pa mina norska vanner som lever i sibirienkyla och kan inte lata bli att le lite elakt... haha).
Igar blev det en lugn kvall med lite shopping, restaurang och kalla drinkar. Lite skillnad fran vad min och brorsans utgang blev i forrigar! Haha. Galet. Har i Thailand finns det sa manga sakallade Ladyboys: Killar som opererat och klatt sig till tjejer! Ibland ar det pa riktigt svart att se det egentliga konet... hjalp.

Imorgon ska vi aka pa scoobadiving-tur hela dagen och dyka vid korallerna (inte for att jag kommer vaga dyka da det finns sjukt ackliga fiskar har, men lillebror har dykarlicens sa han far det skoj iaf). Sjalv langtar jag efter en ridtur pa stranden och en resa till Monkey Island dar man kan klappa sma sota apor! Wiiih :) Har faktiskt redan klappat en elefant!

Nu ska jag kolla lite pa facebook och sedan blir det att aaaaaaaaaata! Ta hand om er!

/S.H

FORSTA DAGEN I THAILAND!

Hej alla darhemma i Sverige och Norge! (vill bara papeka att det ar ett skitskummt tangetbord pa denna dator som gor massa konstiga tecken helatiden, men ni fattar nog vad jag skriver iaf!).

Har i Thailand ar det iallafall helt sinnessjukt underbart!! Det ar varmt, solen skiner, jag har redan fatt farg pa min bleka hy och maten harnere ar helt fantastisk! For att inte tala om stranderna och shoppingen... haha.
Efter en riktigt mysig kvall i byn igar (jag at sushi och jag tyckte om det!!) med massa drinkar och ett avslut pa en reaggebar pa stranden vaknade vi allihopa lite trotta imorse. Men vi tog os ner till frukosten och sen var det bara raka vagen ner till stranden. Dar lag vi HELA dagen och ingen av oss blev branda forutom Fredrik, men det har varit varre! haha.


Nastan hela ganget nar vi sitter och tar en drink pa en jattemysig barpa Katabeach! (Bilden ar tagen precis innan jag fick syn pa en helt sjukt acklig spindel sa jag flog over bordet och nastan borjade grata...hm.)


Allt ar asnajs, men jag kan inte lata bli att sakna min fina... <3

Just nu sitter jag alltsa pa ett internetcafe i Patong. Vi har precis atit pa en restaurang och alldeles strax star det SHOPPING pa schemat! Jag blev helt galen nar jag sag massa snygga sandaler och klackar for bara typ 50 svenska kronor per par! Haha jag kommer komma hem med 64 resvaskor...


Detta at jag ikvall! Varrullar med friedrice och sotsur sas! MUMS.

Vi ska stanna i Kata Beach i typ 2 dagar till innan vi drar vidare till Phiphi island! Har i Katabeach bor vi i ett skitmysigt hotell som bestar av massor av bungalos vid ett berg. Har kommer en bild fran varan utsikt...


Var utsikt fran varan balkong!

Nu orkar jag inte skriva mer, denna dator ar helt sjukt seg! haha. Men nu blir det somsagt shopping och kanske, kanske mamma kollar bort en sekund sa jag kan springa in pa en klubb och bara parta jarnet!! haha. (Btw, mamma laste detta och var snabb med att informera om att hon ocksa ville hanga med... haha).

Men ni far ha det sa bra! For det ska jag ha... hihi.

/S.H

THAILAND!

NU åker jag till Thailand! ha det bra och följ mig på denna blogg och www.simonsangel.blogg.se ;D

PUSS

/S.H

"DU HAR JOBBET VELDIG BRA IDAG, DU ER FLINK!"

..Sa min chef till mig när det var dags att åka hem efter 12 timmars jobb! Helskotta vad jag har slitit idag... har hunnit göra sjukt mycket och har varit smått uppjagad under dagens alla timmar, vilket resulterade i effektivitet och ett bra jobb! Så nu är jag nöjd.


Mina ögon är alldeles röda av trötthet, så jag besparar er den hemska synen ;) haha.

Under hela förra veckan fram tills nu har vi fått jobba riktigt hårt, alla vi ansatta. Mycket ska ha hunnit bli gjort eftersom att imorgon är dagen D! Då slår vi upp dörrarna till Europris Grini och jag ska baskemig se till att sälja så mycket så jag kan ta ledigt resten av året, haha. Nejmen det ska faktiskt bli väldigt kul, spännande och skönt att äntligen öppna butiken efter att ha vart med och byggt upp den från scratch! Jag blir ännu mer peppad på tanken av att jag har skapat en del av detta och det känns då extra viktigt för mig att göra ett fortsatt bra jobb. Att jag dessutom är chef över textilavdelningen och därmed får göra vissa adminstrativa uppgifter gör ju att man brinner lite extra för arbetet och vill prestera! :)

Så nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan med mina mjukisbyxor, ta fram kläder till imorgon, och bara taaaaa deeeet luuuuugnt! Puuhh.. Godnatt!

Ps. Jag och Emma har eventuellt fixat en megabra lösning på boende, men vill inte säga mer förrän allt är fullt säkrat! Hihi.

/S.H

RSS 2.0