VIDEOUPDATE!



/S.H

GRÄLLSTA - HERE WE COME!

Nu har jag och Linnea slutat för dagen och ska hänga lite på skolan tills vi ska till centralen för att möta upp Unn och Amanda. Vi kommer ta tåget till Sala vid halv 5 och kommer vara framme på grällsta vid strax innan 19 ikväll. Så det blir väl att direkt byta om till ridkläder och sedan ut och rida! Har verkligen saknat min fina Valli, ska bli skitkul att få rida henne igen :)<3

Denna gång följer inte Anna med till grällsta, men däremot åker vi dit tillsammans med två andra heta brudar...


Unn och Amanda :)<3

Jag och Linnea har laddat i flera veckor nu och här kommer en liten bildserie på hur vi ser ut just nu...haha.



Nej nu ska vi allt tagga vidare och sedan ska vi röra oss mot grällsta! med våra grällstabrudar ;)

/S.H 

TjAtJa BLOGGÄN!



Nu sittär jag och Linnea i mitt rum och vi har så jävla kul asså ;) Vi är the girls. Vi räknar hur många pärlörhängen vi har tillsammans och har kommit upp till 74 änsålänge... för LITää.

Nu ska vi spana in hottis i Robinson och sen ska vi lägga oss i sängen <3

Ps. Puss Anna, vi älskarey! <3

/S.H

TORSDAG!

Godmorgon! Nu sitter jag vid scenen i skolan och lyssnar på grym musik som spelas av "Music Tech School" från London :) Jag är faktiskt ganska pigg idag trots att det blev ganska sent igår.
Då jag inte hann slänga in ett blogginlägg om dagens outfit när jag var hemma kommer den nu:


Skjorta - H&M NY
Jeansleggins - Vero Moda
Klocka - Ur&Penn


Resten av dagen ska jag spendera i skolan och sedan ska jag och Linnea dra oss hem till mig för att handla och sen ska hon sova över. Vi åker ju till grällsta imorgon ;)

Nej nu ska jag koncentrera mig på vad som händer på scenen...

/S.H

ETT UNDANTAG

Igår kväll kom vi hem seeeeent efter nybrokajen men inte gick vi och la oss för det inte ;) Våfflor med glass och sylt väntade på oss så det satt vi och tröck i oss vid kl 01.00! Haha vi alltså...

Imorse när vi vaknade till larmet så snoozade vi i typ 1 timme och missade alltså tunnelbanan och eftersom att det var snökaos ute så blev vi mer sena än vi hade tänkt. Menmen man kan inte alltid vara i tid! Dessutom var färden till tunnelbanan ett av det roligaste jag varit med om! haha, Linnea ramlade typ 20 meter från huset och sedan ramlade Anna på en skogsstig och gled ner baklänges på magen! HAHA! Själv ramlade jag inte, men råkade ut för en annan incident som inte nödvändigtvis ska tas upp här på bloggen ;)


Jag och Victooooorriiiaaa :) <3


Jag och Linneeeuuuuussss :)<3

Snart har vi kör och ikväll när jag kommer hem ska jag börja packa till grällsta (vi åker på fredag!). Jag ska även färga mitt hår några nyanser mörkare :) Ni ska få se resutatet imorgon!

/S.H

GIRLS NIGHT!



Ikväll efter föreställningarna ska Anna, Linnea och jag hem till våran skrutt Linnea och ha en mysig tjejkväll och sleepover! Vi har ju sovmorgon på onsdag, så varför inte? ;)

/S.H

RAGGAR-KID OCH RAKETPÅNI!

Hahaha har suttit och kollat på massor av klipp på youtube som fått mig att skratta senaste timmen, men denhär videon tar priset... jag skrattade tills jag grät. Here you go: Annie and Stumpy.



/S.H

STEG @ NYBROKAJEN!





Under hela dagen har jag varit på nybrokajen tillsammans med resten av skolan för repetition till imorgon, och jag kan säga det: det kommer bli en helsikes show! Så om du går i nian och funderar på att börja estetprogrammet eller bara är allmänt intresserad av kultur - KOM!

Nybrokajen 11, imorgon tisdag kl 13.00 & 19.00. GRATIS INTRÄDE!

Jag kom hem rätt sent och ska nu fixa lite grejer innan ett av mina favoritprogram på TV börjar, nämligen "Hogan knows best" på MTV kl 18.55. Haha jag dör av skratt varje gång jag tittar på det!

Så nu måste jag snabba mig om jag ska hinna klart innan dess!

/S.H


SHIT VAD FORT DET GÅR

Idag åkte älskling tillbaka till Falkenberg igen och det känns inte så kul med tanke på att han bara varit här över helgen :/ Det går så himla snabbt... för snabbt.

Så resten av dagen har jag kollat på film och nyss tittade jag på ett nytt program på SVT barn som heter "Ponny Akuten". Jättebra program som handlar om några ungdomar som åker på ett träningsläger med sina "ohyfsade" ponnyer och blir tränade av en känd tävlingsryttare.

Kommande vecka blir det mycket saker som händer; bl.a. har våran skola en föreställning på Nybrokajen på tisdag, sedan kommer Linnea över till mig på torsdag och ska handla/sova över hos mig eftersom vi åker till grällsta nästa helg :) Så det är något att se fram emot!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och sedan soooova!

/S.H

VÅRAN LÅT!

Här är min och Annas låt som vi håller på och skriver tillsammans :) Ni får dock bara ett litet smakprov då den inte är riktigt klar än... ;)



/S.H


STEFFI <3 OSCAR!



Nu ska jag och älskling åka till tumba och sedan kanske vidare in till stan :) Eventuellt att vi hittar på något extra roligt... bio? :)

/S.H

FREDAG I MITT HJÄRTA!

Äntligen fredag! Jag har haft olika anledningar till att längta till helgen, men denna gång har jag en speciell anledning då Oscar kommer hit! :) Jag ska alldeles strax börja dra mig mot södertälje och möta upp honom.

Här kommer iallafall dagens outfit i lite olika poser... jag och Anna hade lite kul under lektionstid kan man säga... ;)


Top - H&M
Midjekjol med "orm-mönster" - JC
Tights - H&M
Scarf - MQ


Efter att jag åkt och mött upp älskling ska hela familjen ut och äta på en italiens restaurang här i Salem som heter "Passione". Ska bli jättemysigt och jättegott, deras mat är verkligen helt underbar!

/S.H

IDAG KOMMER MIN ÄLSKLING!


Min fina fina älskling från i julas <3

/S.H

AT FIRST: WORK. THEN: RELAX!

Puh! Ikväll blev jag äntligen klar med min projektrapport! :) Så himla skönt. Så imorgon lämnar jag in den och kan börja fokusera på mitt nya projekt för denhär terminen... avslöjar inom en snar framtid vad det kommer vara! ;)



Jag gjorde en fransk manikyr på mig själv!

Den senaste timmen har jag suttit uppe och fixat naglarna till "Kniven mot strupen" som sänds på Tv3. Jag har sedan i sommras verkligen skött mina naglar och tagit hand om dom som om dom vore mina små bäbybarn. Haha. Det har gått upp och ner under månaderna, men nu börjar dom faktiskt få bättre kvalité. Självklart tack vare ett ordentligt nagelvårdskit; jag hade först ett från apoteket, men har bytt till "Depends mirakel kit" vilket jag tycker fungerar fantastiskt bra! Har behandlat med den i ca 3 månader nu och är verkligen supernöjd!





Mina favoriter just nu!
1. Body Polish "strawberry" - The Body Shop.
2. Body Butter "strawberry" - The Body Shop.
3. Depend Mirakelkit - Bl.a. Åhléns.

Förutom allt detta, har jag även hunnit med en liten spa-behandling i duschen beståendes av kroppspeeling, hårinpackning, rakning av ben, plockat ögonbrynen och massa härlig bodybutter från "the body shop".
Så nu kommer min älskade som kommer imorgon få en mjuk flickvän att sova brevid! :)

/S.H


NOSTALGI!

Jag laddade precis upp några filmklipp från ridlägret på grällsta i sommras... och jag säger bara en sak.
Jag... vill... tillbaka... NU.



Här bjuder mina döläckra grällstabrudar på ett extraordinärt framträdande från talangjakten! ENJOY!

/S.H

DAGENS!


Lila top- Gina Tricot NY!
Svart tanktopp- Gina Tricot
Gråsvarta jeansleggins- Vero Moda
Halsband- Gina Tricot
Armband- Mammas


Godmorgon! Idag känner jag mig på bra humör, vilket passar riktigt bra då jag för en stund sedan fick ett sms från min låssaspappa att Rönninge Kaffestuga söker extrajobbare! ;)
Så jag fick omorganisera mina bussplaner och tar en buss tidigare för att hinna springa inn och lämna mitt CV innan jag åker vidare till skolan. Så... wish me good luck!

/S.H


MY JULKLAPPS!

Jag träffade min vän Essie på tåget påväg från storstaden och hon undrade bland annat varför jag skrivit att jag fick allt jag önskade mig i julklapp utan att säga vad det var, so here I go! 



Jag kan ju också passa på att tacka min fina släkt och pojkvän för julklapparna igen! Så himla fina! :)

/S.H

MORNI'N!



Första gången i min blogghistoria som jag blogga på morgonen, right? ;) Men jag kände för att säga godmorgon till er, mina läsare. Jag hade tänkt lägga in en dagens outfit också, men min kamera laddade ur precis när jag skulle lägga över bilden på datorn... så vilken tur att man hade en annan bild i samma tröja! ;)

Nej nu ska jag äta min banan, dricka upp min C-vitamin brusblandning och sedan bege mig mot bussen...

/S.H

TIRED!



Ikväll har jag varit riktigt duktig och mailat iväg mitt CV åt alla håll och kanter! Så nu är det bara att vänta på svar ;)

Blev enormt trött till på köpet också, så nu ska jag lägga fram kläder till imorgon och sedan lägga mig i sängen och prata i tele med älskling! <3

Godnatt, raringar!

/S.H

DEN NYA RIDHJÄLMEN!


MIPS hjälmen.

Nu har det kommit en ny ridhjälm på hästmarknaden som lovar mer säkerhet och mindre risk för hjärnskador. Den är konstruerad enligt den så kallade "MIPS teknologin" , dvs att det finns ett skydddämpande material i hjälmen som förflyttas mot den del som huvudet lutar åt. Så om jag t.ex. ramlar av hästen mot höger sida förflyttas materialet till den punkt som huvudet kommer att slå i marken för att skydda hjärnan.
Priset? 2.850 kr

Det var faktiskt min mamma som tipsade mig om hjälmen från första början och det är så jag känner till den, och självklart ville mamma då att jag skulle ha en sådan hjälm och att jag kunde sälja min "gamla" hjälm (köpte den för ca 5 månader sedan) och använda dom pengarna till den nya. Men nu ser nog även du mamma att det inte kommer gå! haha. Pengar växer inte i träd, speciellt inte i mitt träd som bara producerar 1050 kr i månaden ;)



Min Eurolit.

Jag tycker självklart att den nya hjälmen är en bra investering, men jag kan nog förstå att många inte har råd med den, därbland jag. Så jag rider vidare i min hjälm från Eurolit, ca 800 kr.

Vilken hjälm väljer du att köpa?

/S.H

PRAKTIKPLATS - CHECK!

Under vecka 7 och 8 ska alla treor i min skola praktisera med något inom sin gren, dvs. musik för min del. Så jag ringde precis till Salems Kulturskola där jag en gång var elev och frågade om jag skulle kunna få praktisera där, vilket verkade fungera! :) Så jag ska få hemskickat ett schema inom kort.
Jag var och hälsade på där förra veckan och pratade då med min förra sångpedagog och några andra lärare och det lät som att jag skulle få det lite kul under mina veckor! Jag vet att jag börjar på eftermiddagen och går till kvällen eftersom det är då alla skolbarn har tid för aktiviteter, så sovmorgon blir det nog!

Jag kommer då att praktisera som lite allt i allo, men huvudsakligen inom sång och rock-ensembler :) Jag och min sångpedagog (som troligen kommer vara min handledare) kom överens om att jag kunde få hålla i sånguppvärmningen och göra lite övningar, så det blir kul och lärorikt! Han nämnde också något om att jag kunde coacha barnen när det kommer till själva framträdandet och agerande på scen och det skulle jag nog lära mig otroligt mycket på då det är något jag själv jobbar med och gått kurser i för att utvecklas.
/S.H

BLÅSNINGEN!


Kajsa blev riktigt blåst i tv3´s program "Blåsningen"

Jag sitter precis och tittar på "Blåsningen" och jag skrattade så mycket när det var friidrottaren Kajsa Bergqvist som blev blåst! Hon blev ilurad att fastigheten hon och hennes bostadssökande kompis befann sig i var hemsökt av städpedanten Barbro. Mäklaren talade om för dom att huset var "speciellt" och att man var tvungen att hålla bostaden städad för att inte göra Barbro arg. Självklart spilldes det kola i soffan och då gjorde sig Barbro påmind och skrämde upp dom så dom alla var tvugna att ta i hand och lova att städa/göra rent olika saker... Haha alltså det hela verkligen made no sense! Herregud.... :'D

/S.H

CRAZY WEEKEND!

Åh vad skönt att bara sitta i mjukisbrallorna nu efter denna galna helg med min älskade Linnea! <3 Jag följde med henne till bussen precis, och kom alltså nyss tillbaka.

Igår kväll satt vi och snackade massor när vi kom hem till my place, och sedan ringde vi efter en varsin calzone! Yummie ;) Så vi började kvällen med att titta på robinson och käka gott. När vi var sådär äckligt proppmätta och satt och degade i soffan så blev vi båda så jäkla festsugna så vi smsade omkring och blev bjudna till en hemmafest i nytorp. OMG vad 93:or kan parta, haha, helt galet! Vi hade så jäkla kul och kom inte hem förrän vid kl. 03:00 på morgonen och gjorde då iordning lite makaroner med ketchup... så perfekt! Sen somnade vi sött och vaknade inte alltför sent imorse.

Så denna dag började med en förjäkla god frukost bestående av potatisbullar, lussebullar, te, tunnbröd och tunbröds-kanel-bullar! haha, prova det: ta ett tunnbröd och bre på smör, strö över socker och kanel och rulla ihop. Smakar precis som kanelbulle! ;D
Sedan blev det ännu mer snack och mot eftermiddagen så tittade vi (gud förbjude) på min mardrömsfilm "Paranormal Activity" till lite kladdkaka. Fyfan vilken jävla film, se den inte om du är känslig!!


Hade en helt sjukt underbar helg med dig, sötnos!

/S.H

ÖPPET HUS!



Idag är det öppethus på min skola, Stockholms Estetiska Gymnasium, mellan kl. 12.00 - 16.00!
Kom gärna och titta hur vi har det och du kommer garanterat fastna för skolan precis som jag när jag sökte in :)

/S.H

WORKOUT!


Martina-snyggot! <3

Ojoj, är helt slut nu efter morgonens danslektion... Att jag sovit i endast 5 timmar är väl kanske en bidragande faktor till att jag är lite halvt borta i huvudet? haha. Gårdagen var nämligen en lite roligare torsdag än vanligt; Martina kom hem till mig på middag och sov över :) På kvällen drog vi till Salems simhall och motionssimmade några längder och tog sen en lååång bastu och dusch. Hårinpackning och peeling hade vi med oss, så man kände sig underbart fräsch efteråt! Och som grädde på moset hade mamma gjort ugnspannkaka med te, så vi tog en fika framför TVn för att varva ner efter workouten!
Att ligga och babbla till halv ett på natten hör ju också till, och det var jättekul för vi pratade massa gamla minnen och störda grejer vi gjort! haha som t.ex. när vi gick i sjuan och var helt galet kära i två killar i nian och verkligen följde efter dom vart dom än gick i skolan! hahah herregud, jag börjar nästan skratta i skrivade stund bara för att jag minns det så väl!

http://www.grapevinetexas.gov/Portals/0/dreamstimeweb_216865%20lap%20swimming%20swimmer.jpg
Tänk om man var såhär tannad och simkunnig?

Det var iallafall hur mysigt som helst och måste göras fler gånger :) Jag tycker man ska unna sig lite roliga saker även på vardagar och inte spara allt till helgen, det blir lätt att veckorna blir så himla tråkiga annars!

/S.H

I LOVE MAKING PLANS!



Har ni tänkt på hur mycket man faktiskt planerar sitt liv? Man planerar att man ska träffa sin kompis på fredagen, planerar sin kväll så man inte somnar alltför sent, planerar in morgondagens outfit och planerar vad som händer nästa helg. Detta på både gott och ont beroende på hur man är som person och vad man föredrar. Jag gillar att ha kontroll samtidigt som jag ändå älskar att göra spontana saker, så jag är väl någonstans mittemellan skulle jag tro ;)

Hur jag kom att tänka på detta? Jo, jag skrev precis upp på en liten lapp (som alla kvällar) vilken buss jag ska ta till skolan imorgon. Och jag satt för en stund sen och planerade in helgen med Linnea :) Jag älskar att planera egentligen, för då har man liksom fastställt att något (förhoppningsvis kul) ska hända. Just nu håller jag och alla grällstabrudar på att planera in vårat nästa besök på grällsta som kommer bli helgen den 29-31 januari, och det känns så skönt att det är planerat för då vet jag att det blir av! Nu återstår all rolig planering, dvs. vad ska vi ha med oss, vad ska vi göra om kvällarna? vilka hästar ska vi rida? ska vi ta en långritt i skogen? det ska hursomhelst bli riktigt kul!

När man planerar så visar ju det också att man är mån om hur man ska leva och jag tycker det är viktigt att man planerar in saker man verkligen vill göra så det inte rinner ut i sanden och aldrig blir av, det kan man komma att ångra i framtiden. Så gott folk - planera mera! (inte till överdrift dock!) ;)

Ps. Ang dagens fynd så tror jag det är bättre att ni ser plagget på istället, så ni får se det en annan dag! Sitter just nu i pyamas och orkar verkligen inte byta om till jeans och allt.. hehe.

/S.H


NÅGOT POSITIVT UR DET NEGATIVA!

http://klocknet.se/uploads/rea.jpg

Sådär, nu är jag tillbaka från LiljeholmsTorget (som det heter) och har inte lämnat ut ett enda CV. Man ska tydligen gå in och söka via hemsidan... lite tråkigt! Trodde liksom att det är bättre att komma i egen hög person och liksom visa sig! Men icke, så jag ska skicka in sökningarna ikväll så får jag se hur det går.

Efter en sväng in på "Gina Tricot" kom jag glatt ut med en liten kasse, dom har nämligen REA och jag fyndade en jättesöt tröja för endast 49 kr!! Bild kommer ikväll när jag är hemma :)

Nu ska jag ha kör!

/S.H

ANSTÄLL MIG? :)

Idag på håltimmen ska jag pallra mig upp till LiljeholmGallerian för att dela ut mina CVs till olika butiker då jag verkligen skulle behöva ett jobb!
Jag ska ju liksom flytta i sommar och sen ska jag ut och resa är det tänkt, så lite extra klirr i kassan skulle inte vara helt fel ;)
Wish me luck!
/S.H

TAJM TU SLIIP!

Haha ÅH vad jag älskar "Svenska Hollywoodfruar"! jag blir lika glad varje gång jag ser det programmet, haha. Samma sak med Maggan och Gittan från "Ullared" Lite extra krydda på kvällen liksom! ;)

Jag satt och smsade med min älskade Linnea innan programmet började och det ser ut som att det blir en kväll med bruden på lördag! Vi ska se om vi kanske kan skrapa ihop två hästar och dra ut på en ritt barbacka i thermobyxor. Hoppas! Skulle va så jäkla kul! :)


Håll i dig!!

Nu ska jag lägga fram kläder till imorgon och sen sooova. Godnattpuss!
(en extra godnattpuss till min saknade älskling! idag är det bara 10 dagar kvar tills du kommer!<3)

/S.H

PROJEKTRAPPORT!

Yes, denna kväll har jag ägnat mig åt att skriva på projektrapporten och nu när jag suttit med den i 2 timmar känner jag själv att jag förtjänar en paus så jag kan fortsätta imorgon. Nu ska jag sjunga lite på låtarna som vi har i sångensemblen innan jag är klar för ikväll :)


Jag har varit riktigt trött idag och ska därför satsa på att lägga mig tidigt, vid typ kl 21.30, så jag är piggare imorgon. Jag har ju trots allt terminens första sånglektion imorgon bitti! Jag ska börja sjunga en låt av USAs idolvinnare Carrie Underwood som heter "cowboy casanova". Ska bli intressant att se hur mycket jag klarar av att sjunga imorgon då jag varit så krasslig på sistone, blir hes såfort jag sjungit i mer än 30 sekunder...

Men nu ska jag sätta igång med det sista plugget innan jag bänkar mig framför TVn och "Svenska Hollywoodfruar"! Haha jag bara älskar det programmet...

/S.H


HERREGUD

http://pirun.ku.ac.th/~b5008350/Chihuahua.jpg

Ge. Mig. Nu.

/S.H

MIN ÄLSKLING SJUNGER!



Denhär låten spelade Oscar in för någon månad sedan, och även om han säger att "det bara är något oseriöst" så tycker jag helt tvärtemot och älskar det! Min pojke är riktigt duktig han... <3 Enjoy!

/S.H

EMPTY HEAD!

Så nu sitter jag framför datorn igen (hur skulle man klara en kväll utan den?? haha). Satt och lyssnade på massa klipp på youtube där typ 11 åringar kommer och är helt sjuuukt grymma på att sjunga! Dom låter seriöst som dom var i en 30årig kvinnas kropp! Så lite avundsjuka dyker upp lite då och då i klickandet... ;)

Idag var det tänkt att jag skulle öva lite gitarr, men jag har verkligen ingen som helst lust och dessutom så har jag alldeles för långa naglar nu. Jag vill faktiskt byta bi-instrument till trummor istället, jag har provat på det några gånger nu och tycker att det är stört kul! Så imorgon ska jag faktiskt kolla upp om man kan byta.



Angående rubriken åvan så är det somså att jag känner mig helt slapp och har verkligen noll motivation till att börja på projektrapporten ikväll. Jag skjuter upp det till imorgon, precis vad jag tänkte igår... suck. Men imorgon ska jag faktiskt börja med den! Jag är ju så nära MVG...

/S.H


SLUT PÅ DENNA VECKA!

Åså var det måndag imorgon igen... känns inte jättetungt, men jag skulle nog föredra mer helg om man säger så ;) Imorgon ska jag dessutom hålla i uppvärmningen på danslektionen och det har inte lämnat mina tankar ifred en sekund under hela helgen... är lagom nervös kan jag tala om!

Idag har jag bara tagit det lugnt igen, det var först på eftermiddagen som jag pallrade mig ut för att handla en sväng med mamma. Annars har jag spenderat större delen utav dagen framför datorn då jag planerat min dansuppvärmning och fixat lite andra grejer samtidigt som det finns bloggar att läsa! haha.

Men snart ska jag gå och lägga mig, ska först boka tågbiljetter till grällsta! :)

/S.H

MUSIKEN vs RIDNINGEN



Det är väl kanske inte helt okänt att mina två största intressen här i livet är musiken och ridningen. När jag sökte in på gymnasium var det ett självklart val att gå musik då min största dröm var att bli sångerska. Jag kan säga att jag inte hade så stor insikt i musikbranchen då och jag var uppenbarligen mer hoppfull då! Jag ångrar absolut inte mina val jag gjort hittills, men jag känner att jag kommit till en punkt där jag måste välja lite vart min huvudväg ska gå.

Just nu har musiken varit det huvudsakliga och ridningen har blivit en "vid-sidan-av-hobby", men nu när jag tar studenten blir nästa steg att söka högskola.
Mitt förstahandsval är såklart polishögskolan, men jag vill inte förlita mig på något, utan måste ha fler alternativ. Stylist har dykt upp i mitt huvud och känns lockande, men sminka folk festfina och klä dom som yrke i resten av mitt liv...? Nja. Något annat som alltid har intresserat mig sjukt är ju faktiskt djur. Främst hästar, så varför inte söka in på något om det? Problem nr 1: Jag har inga som helst betyg i relevanta kurser för inriktningen från gymnasiet. Så det blir lite att "börja om". Tungt!

Men jag vill ju faktiskt inte jobba som veterinär, utan mer som skötare kanske? Det som lockar mig mest och som kan passa mig bäst är Jockey. Men då måste man bli riktigt bra och faktiskt kunna tjäna pengar på det ;) Missförstå mig inte, jag är inte en pessimist, jag är väldigt positiv till nya utmaningar. Så jag tror jag faktiskt kommer börja gå den vägen när jag tagit studenten, samtidigt som jag inte vill släppa musiken helt. Så nu är jag i en ganska jobbig situation. "Varför inte bara hålla på med båda?" tänker väl du som läsare, men jag jag vill verkligen rikta in mig på något och satsa fullt ut!

/S.H

GÅRDAGENS OUTFIT!



Imorgon var det första gången på 3 veckor som jag fick träffa mina älsklingar så därför hade vi kanske lite överdrivet kul på lunchrasten? haha avgör själva!

/S.H

FREDAGSMYS!

Och så var det fredag igen! Hur skönt som helst (även om jag bara gått 2 skoldagar denhär veckan) haha. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Anna ska bli klar med sitt möte med en lärare angående högskolasökningar.
Sedan ska vi bege oss mot Tumba då jag ska sova hos min bejbi ikväll :) Mina föräldrar åker till landet, så vi fick hitta en lösning lite snabbt, men det gick bra som tur var!

http://www.vastmanland.se/filarkiv/nya_bilder/aktiviteter/vandra%20paddla%20cykla%20rida/ridning/sala/flygbild.jpg
Sommarjobb?

På vägen ska jag posta ett brev, nämligen en ansökan om sommarjobb på Grällsta ridcenter :) Jag hoppashoppashoppas jag får jobbet då jag inte kommer ha råd att åka på ridläger detta år. Jag ska försöka lägga undan så mycket pengar som möjligt då jag ska flytta till falkenberg och kanske kommer få det knapert med pengar innan jag hittar ett jobb. Sen är det tänkt att jag och Oscar ska ge oss ut på en solresa i sista minuten nångång i höst! :) Kanske Dominikanska Republiken...?

/S.H


NYÅRSLÖFTET BRUTET


Titta bara vad jag har ståendes på mitt skrivbord, precis framför mig... haha jaha det var det nyårslöftet? Dethär med att bestämma sig för att inte äta massa skit på vardagar måste jag nog skärpa mig lite mer med. Liksom okej om man är bortbjuden på middag där det serveras efterrätt mitt i veckan, men nu...? Inte okej :P
En ursäkt kan ju vara att jag faktiskt började skolan idag...? (a)

/S.H

DAGS ATT ÅKA TILLBAKA...

...till Stockholm ikväll. Jag blir hämtad av mormor och hennes gubbe och sover antagligen över så jag slipper vara ensam. Det är alltid jobbigast att vara ensam det första dygnet efter att jag och Oscar sagt hejdå, så att komma hem till mormor kan nog vara bra för mig :)
Just nu sitter vi hemmos Oscars mamma och ska hjälpa till med att flytta in hennes säng till hennes nyrenoverade rum, sen hoppas jag på lite kortspel :) Ut vill jag iallafall inte igen... det snöar som bara den!
/S.H

UTGÅNG!

Yeas ;) Eftersom det inte blev någon fest på nyår blir det party idag istället! Inte för att min nyårsafton var dålig, jag och älskling hade det jättemysigt med romantisk middag och raketer :)
Ikväll blir det alltså fest på Grand, och ska nu börja fixa till mig lite innan vi drar. Det blir nog samma klänning som jag hade på nyår, så jag känner mig fin (a).
/S.H

RSS 2.0