CRAZY WEEKEND!

Åh vad skönt att bara sitta i mjukisbrallorna nu efter denna galna helg med min älskade Linnea! <3 Jag följde med henne till bussen precis, och kom alltså nyss tillbaka.

Igår kväll satt vi och snackade massor när vi kom hem till my place, och sedan ringde vi efter en varsin calzone! Yummie ;) Så vi började kvällen med att titta på robinson och käka gott. När vi var sådär äckligt proppmätta och satt och degade i soffan så blev vi båda så jäkla festsugna så vi smsade omkring och blev bjudna till en hemmafest i nytorp. OMG vad 93:or kan parta, haha, helt galet! Vi hade så jäkla kul och kom inte hem förrän vid kl. 03:00 på morgonen och gjorde då iordning lite makaroner med ketchup... så perfekt! Sen somnade vi sött och vaknade inte alltför sent imorse.

Så denna dag började med en förjäkla god frukost bestående av potatisbullar, lussebullar, te, tunnbröd och tunbröds-kanel-bullar! haha, prova det: ta ett tunnbröd och bre på smör, strö över socker och kanel och rulla ihop. Smakar precis som kanelbulle! ;D
Sedan blev det ännu mer snack och mot eftermiddagen så tittade vi (gud förbjude) på min mardrömsfilm "Paranormal Activity" till lite kladdkaka. Fyfan vilken jävla film, se den inte om du är känslig!!


Hade en helt sjukt underbar helg med dig, sötnos!

/S.H

Kommentarer
Postat av: linnea

gulle!:D Sjuukt mysig och perfkt helg, tack:D<3

2010-01-17 @ 18:55:15
Postat av: Martina

Skojjar du!! xD Paranormal Activity är troligen den löjligaste film jag NÅGONSIN har sett ^^ tihi. Det är en sån där film man skrattar åt. <3<3

2010-01-18 @ 10:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0