M3 reunion

Idag hade vi vår sista konsert i uppenbarelsekyrkan med kören och sångensamblen. Det var jätte kul att träffa alla, men sorgligt var det i kyrkan. Många tårar som fälldes. Gloria solot gick iallafall bra. (Väldigt bra!! / Anna)
Nu sitter jag här hemma med Anna och slingar hennes hår. Får hoppas att hon blir nöjd! :-)
/ S.H

KÄRA MAMMA

Idag är det mors dag och jag valde att ge en present som kunde sätta ord på hur mycket jag älskar min mamma, nämligen boken "kära mamma" :) Jag höll själv på att gråta när jag läste den för att jag verkligen kunde se mig själv och mamma i dom små dikt- och ordsamlingar, så det var en självklarhet att mamma skulle få just den här boken!
Mamma fick denna jättegulliga bok av mig i mors dag present!


Mamma; Hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Du har alltid funnits där för mig och stöttat mig i alla lägen, både jobbiga och lyckliga. Klart att vi har våra bråk, men som tur är blir vi ju alltid sams och det roliga är att vi alltid kommer på hur förjävulskt envisa vi båda är då båda är lite av en "miss right", haha. Jag kommer sakna dig så mycket när jag flyttar och du kanske kommer sakna doften av nybakat när du kommer hem från jobbet? Det går att lösa, jag skickar upp ett paket en gång i veckan med bullar och gud vet vad! Men jag vill hur som helst tacka dig för... allt. Tack för att du är en underbar mamma. Tack för att du är du! <3


/S.H

BACK IN STHLM!

Nu är jag alltså tillbaka i mitt lilla hus i Rönninge. Vi har ätit middag här hemma och nu sitter jag med mina föräldrar och tittar på Eurovision :) Mamma diggar med alla uptempo låtar. Islands låt är tydligen skitbra och värd att rösta på ;)
Idag är det hemmakväll som gäller för mig, att åka buss en hel dag är jobbigare än vad man tror! Så det blir att ta det lugnt och zippa på en latte. Imorgon är det dags att jobba igen och det är faktiskt mitt sista pass på Rönninge Kaffestuga... shit, det känns som jag precis fick jobbet och nu är det redan dags att sluta. Och det är bara 10 dagar kvar tills jag tar studenten. Och exakt 2 veckor kvar tills jag åker till Rhodos med brudarna. Och lite mer än 3 veckor kvar tills jag jobbar på Grällsta. Sen flyttar jag. Poff sa det.


Nu ska jag titta vidare på eurovision och sedan ska jag lägga mig. Godnatt! :)
Ps. Ett inlägg om balen igår (som var HELT FANTASTISK) kommer imorgon då jag är aaaaalldeles för trött för att deala med det nu.... Ds.


/S.H

GODMOOOOORGON!

Nu sitter jag här, med frukost framför TVn och kollar på "Biggest Looser". Riktigt bra program faktiskt, enligt mig :)
Idag blir planerna att först sätta sig och mixa lite mer på inspelningarna jag har gjort, och sedan får jag hålla alla tummar i världen för att min röst ska hålla då jag ska spela in lead-stämman idag... Det skulle jag egentligen gjort igår, men jag blev fruktansvärt hes så mot kvällen hade jag knappt något röst kvar. Så jag får verkligen hoppas att det funkar idag, då det är sista dagen jag kan jobba på mitt projekt allt som allt. Imorgon är det bal och allt runt omkring kommer ta hela dagen att fixa så jag måste helt enkelt bli klar idag. Måste.
Annars får jag ändra om mitt projekt till "spela in karaokeversion" och det känns inte så kul... :P Nu ska jag börja värma upp rösten och sedan får Gud avgöra hur mitt projekt ska sluta...
Mot kvällen ska jag och Oscar hem till hans mamma för att kolla när Sverige tävlar i Eurovision och då kan jag förhoppningsvis spela upp min låt för Ia och Hedda :)

UPDATE: Det GÅR INTE!!! det gör på riktigt ont att sjunga och jag blir bara hesare och hesare! Kan inte ens hålla en ton i mer än 2 sekunder utan att den antingen tyner bort eller att jag börjar hosta. FYFAN. Jag måste maila mina lärare nu och förklara min situation... jag får spela upp ett halvfärdigt resultat och sedan lägga på leaden när jag är frisk... ÅH. Jag blir så leden och arg! Jag har liksom hållt på med dethär exakt hela terminen och inte ens EN låt blir helt klar pga denhär jävla förkylningen!!!!
/S.H

LÄS AMANDAS BLOGG!

Nu har jag suttit fastklistrad i min klasskompis Amandas blogg. Hennes skolprojekt är att åka till Sydafrika (där hon är nu) för att bryta gränser och skapa gemenskap. Det är otroligt spännande att följa hennes resa via bloggen då så himla mycket känns så ofattbart och annorlunda jämfört med hur det är i Sverige. Kan klart rekommendera alla att klicka in på hennes blogg HÄR och läsa om allt. Ni kommer fastna precis som jag!
/S.H

SPELA IIIIIIIN

Godmorgon tänkte jag säga, men jag ser nu att klockan redan är över 15 på eftermiddagen :P Jag vaknade rätt sent idag och det var nog bra för min förkylning, för jag har inte alls lika ont i halsen längre! Skönt. Dock hostar jag så att revbenen nästan går av och det är inte skönt för stämbanden ska jag säga. Därmed blir det inte riktigt en fin skönsång i inspelningarna jag håller på med just nu, men det måste helt enkelt duga. Jag har bara hunnit sjunga in en låt och det blir bara just en låt denna gång: "Kiss from a rose - seal".

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan har jag lust med att gå någonstans, typ promenad eller nått! :) Senare ikväll är det en dressyrtävling inte så långt från stan och den skulle jag vilja se då Happy är med och tävlar! Snääääääälla, Oscaaaaaar? (a)

/S.H

PROVRIDNINGEN PÅ HAPPY!

Såhär glad känner jag mig efter att ha fått provrida Happy!
Åh vad det kändes bra idag när jag var och hälsade på medryttarhästen jag skrev om igår! Ägaren till Happy var jättetrevlig och provridningen kändes också bra :) Happy var verkligen hur mysig som helst att rida, han lyssnade jättebra, var mjuk i gångarterna och var helt enkelt en jättehärlig häst! Riktigt duktig på dressyr. Jag var välkommen att komma tillbaka och rida honom en gång till och då även prova på några hinder nästa gång jag kommer till Falkenberg, så det ser jag verkligen fram emot!
/S.H

ULALAHH

Ligger och steker ute i solen just nu... livet är härliiigt!
/S.H

GETTING READY

Inför Rhodos har jag somsagt laddat upp med olika solkrämer och oljor så jag kan bli riktigt stekbrun! Här här produkterna jag inhandlat från Ullared igår :)
Solkräm från Hawaiian Tropic, min i solskyddsfaktor 8.
Stekarolja från Hawaiian Tropic, solskyddsfaktor 4.

Solskydd för läppar och andra känsliga områden, solskyddsfaktor 30.
Aloe Vera-kräm att smörja in sig i på kvällen :)
Nu ska jag ut i Falkenbergsstaden för att köpa fina hårnålar som jag ska ha i håret på balen på fredag. Efteråt blir det att åka ut till skogstorp för att hälsa på och ev provrida Happy!

/S.H

SÖNDAG I ULLARED!

Hej hopp! Idag sov vi ända till strax i tolv på dagen, så vi var rejält utvilade när vi efter frukost åkte iväg till Ullared för att shoppa lite :) Jag köpte saker som jag verkligen behövde: Stekarolja till Rhodos, aloe vera-kräm, sunstick till läpparna, vitt linne att ha på flaket och hårspray. Allt det gick på 182 kr! Oscar var så söt och ville betala sminket jag även fick med mig hem; foundation, bronzingpowder och en kajalpenna från "Claudia". Det för endast 74 kr totalt. Billiiiiiiigt.

 

Innan vi gick in i varuhuset ställde jag mig framför ullareds webcam och vinkade hem till mamma och Fredrik, Anna, Linnea och Frida! Sjukt kul! :D haha. Alla runtomkring kollade konstigt och skrattade åt mig... men vill man hälsa hem så gör man det :) Oscar fick bära in mig tillslut, när han fick nog. Haha.

 

Efter Ullared åkte vi hem till Oscars jättegulliga mamma, Ia, och åt middag och spelade kort. Jag vann ena omgången och Ia vann dom andra två, snaaaaart kommer jag äntligen klå alla i sekvens, moahaha ;)

 

Jag älskar att rida. Jag och River sommaren -09.

 

Under kvällens gång har jag och en tjej som heter Linda (Oscars kompis, Pontus, flickvän) och hon har så snällt hittat en potentiell medryttarhäst till mig!! Så imorgon ska jag iväg och hälsa på och eventuellt provrida Happy (hästen heter så), så får vi se vart det leder :) ser sjuuuukt mycket fram emot det!

 

Nu ska jag ta lite mer te och sedan krypa ner i säng. Imorgon hoppas jag på att halsonten är borta. Godnatt!

 

/S.H


EN TUR I FAKLENBERG

Här kommer lite bilder från dagens cykel- och gårunda! :)
Oscar joggade första biten medan jag gled brevid på cykeln. Tror han blev lite trött :)
Sedan kom vi till stranden och då var jag tvungen att gå barfota i sanden för att liksom... sense the summer!
Vi cyklade förbi Oscars kusin m familj och där gosade jag med deras ubersöta kisse :)
Innan vi tog oss hem svängde vi förbi FORF och där hittade jag en PÅNI :D <3

Nu däremot, blir det lördagsmys framför en film som vi hyrde från "Hemmakväll". Det blir att se på "American Virgin", spännande spännande... eller? haha. Bafucin, C vitamin, te och juice får ingå i mitt lördags-snack!
Ha en mysig kväll!
/S.H

MATLAGNING

Just nu sitter jag i köket och väntar på att tacopajen i ugnen snart ska bli klar :) Det är Annas pappas recept och den är huuuuuur god som helst! lääängtar tills jag får äta den, haha. Idag har vi inte gjort så mycket, vi tog en lång cykeltur till stranden och åkte förbi ett stall som jag kanske ska börja rida på.
Tacopajen är i ugnen... ;)

Resten av dagen ska vi nog ta det lugnt. Jag har blivit sjuk igen, så det känns rätt surt att inte kunna fortsätta med inspelningen som planerat. Så ikväll bli det nog massa halstabletter, hostmedicin och te.
/S.H

TORSDAG

Jag och älskling lekte lite med datorcamen ;)

Igår, efter att jag bloggade, tittade solen fram igen så jag låg i trädgårn och stekte nästan hela dagen! :) så skööönt. Brun blev jag också, hihi. På kvällen kom Oscars klass över för att grilla, umgås, sjunga och spela gitarr. Det var verkligen jättemysigt, dom är så jäkla trevliga! Vi kom inte i säng förrän vid halv 2 på natten, men det gjorde ingenting då Oscar hade sovmorgon idag.
Idag har jag hunnit sjunga in lite grejer på "kiss from a rose" och jag hann även sen en körkonsert på Oscars skola, awesome :) Just nu sitter vi och vilar lite efter lunchen som blev rester från igår. Ikväll kommer Oscars mamma hit och vi ska äta middag och spela kort innan vi drar till Harrys på musikquiz. Jocke och hans flickvän kanske också kommer, så det lär bli en till najs kväll!
/S.H

SOOOOOOL

I måndags när jag kom hit till Falkenberg var det molnigt och nästan lite rått, men idag är det stor sol och blå himmel! Så när jag vaknade imorse gick jag direkt och smorde in mig i stekarolja och alldeles nyss när jag skulle gå ut till trädgården med en handduk under armen går solen i moln. VÄÄÄRSTA molnet glider in och det lär nog dröja ett tag innan det försvinner, så jag får snällt sitta inne och mixa eller något i väntan på att solen kommer tillbaka. Haha så typiskt.
Indien -08. Tänk om man fick steka på en sånhär strand idag....
Nu ska jag återgå till mixningsarbete då rösten fortfarande inte är helt i trim. Jag mår bättre, men det killar så fruktansvärt när jag försöker sjunga så det slutar bara i massa hostattacker...

/S.H

KRASSLIG BRUD

Hej! Nu var det ett bra tag sedan jag kunde slänga in ett blogginlägg. Min dator är fortfarande inte användbar och jag har alltså därför inte kunnat blogga alls sedan förra onsdagen då jag bloggade från en av skolans datorer.
Här kommer en liten update på vad som händer just nu så ni hänger med i svängarna:
Just nu befinner jag mig i Falkenberg :) Jag kom hit igår kväll och ska vara här ända tills nästa lördag då vi har projektveckor i skolan. Jag spelar in ytterligare en till skiva och är därför här nere och lånar älsklings studio! Riktigt effektivt :) Så just nu sitter jag alltså i Oscars rum och har precis tagit en paus från mixandet av "Kiss from a rose" och tänkte efter detta blogginlägg lägga mig i badet och kurera mig. Jag har nämligen blivit förkyld och låter som en gammal räv när jag pratar... fyfan vilken otur jag har. Så jag får skjuta upp sånginspelningen tills vidare.
Nu är jag med min älskling igen!
När Oscar kommer hem (vid halv 3) ska vi kanske bege oss till Ullared (Gekås) för att inhandla lite grejer jag kommer behöva ta med mig till Rhodos :) Typ solkräm, after sun och stekarolja. Haha. Men innan dess ska jag alltså försöka mixa så mycket jag bara kan så jag gör något vettigt av tiden jag inte kan sjunga.
Nu väntar ett varmt bad! Ta hand om er :)
/S.H

@ SCHOOL

Tjenixen! Just nu sitter jag i skolan och har en lång håltimme. Det känns som att hela denhär dagen har varit en enda stor väntan. Det är ju uppspel idag och alla går och väntar på sin tur att få gå in i rummet där alla musiklärare på skolan ska sitta och lyssna och betygsätta var och en.


Jag verkligen älskar min skola!!

Imorse när vi hade GeMu (gehörs och musiklära), bjöd Magnus oss på glasspinnar och vi hade lite musikquiz då det var den sista gemulektionen vi har... jag och Ida blev lite sedimentala, så vid slutet när Magnus tackade för domhär tre åren så började vi såklart att böla... herregud det var 3:e gången på 2 veckor. Hur blir studenten under jag?! Mascara överallt.

Ikväll kommer jag stanna kvar på skolan då det är konsert med sång/scenisk gruppen och därefter ska våran lärare Magnus Lange och hans acapella-grupp köra några låtar, så det ser jag fram emot!
Igår förberedde jag tacopaj som jag och Anna ska äta till middag innan konserten också ;) (ser jag nästan ännu mer fram emot...haha).

Nej, nu ska jag umgås lite med Ida! Kanske vi gråter en liten skvätt till? ;)

/S.H

JAG FICK JOBBET!!!



I sommar ska jag, tillsammans med Linnea, jobba som lägerledare och ridlärare på Grällsta Ridcenter!! LYCKA!!

/S.H 

VIRUS PÅ DATORN!

Hej kära ni! Som jag saknat att blogga. Dom senaste dagarna har jag inte kunna blogga från min dator alls då den åkt på ett envist virus som nu gör att jag gång på gång måste stänga av datorn. Det känns inte kul alls. Men ikväll ska min tekniske lillebror titta på problemet och förhoppningsvis kunna lösa det!

Jag bloggar nu från min låssaspappas dator och hittade massor av gamla bilder på den som jag tänkte bjuda på ;) haha.


Jag, min lillebror och min låssaspappa på hotellbalkongen. Rhodos -09!


Jag bakar finska julbakelser, julen -08 ;D


Våran älskade sångensemble, våren -09 <3

/S.H

FEKKE!



Tja tja bloooggeeen! Efter en hel dag med körrep är det nu dags för oss att dra på fest med våra underbara gäster. It's gonna be awesome.

Nu ska vi dansa på borden, CIAO!

/S.H


FREDERIK OCH LOUISA IS IN DA HOUSE!



Vi har precis suttit och spelat kort, ätit fruktsallad och snackat skit. Vi har verkligen haft en jättetrevlig kväll men nu är det läggdags! Vi ska nämligen upp klockan 06.00 för att vara säkra på att vi hinner i tid till skolan.

Dagens "Dansk pratar svenska" är: Louisa när hon säger "Grädde". SÅ SÖT!!

Dagens "Svenska pratar danska" är: Jag och Linnea när vi ska säga "udflugdslangsler". Inga kommentarer.

Godnatt!

/S.H

GOT YA!



Jag har inte klippt mig!

Jag har mitt svall kvar, haha. Men efter sommaren så ska jag faktiskt klippa mig på riktigt ;) Och då blir det kooooort! Typ till strax under käken :)

/S.H

STEPHANIE -BOR HOS LINNEA- HANSSON



Sådärja, då är jag hemmos Linnea nu och vi har precis kommit hem från Farsta Centrum där vi har ätit middag på Burger King! Asså deras pommes... MUMS. Sen kunde man få en BKool glass för bara 15 kr efter maten, men det tog inte vi. Haha. Jag smittas tydligen av Linneas psyke... hm. Inte bra.

Och en till sak... Idag gjorde jag något väldigt spontant och gick in på frisörsalongen här i Farsta och, tro det eller ej, KLIPPTE KORT!! Herregud jag som alltid gråtit när jag ska till frisören för att toppa mig... Jaja, här är resultatet:


Vad tycks?

Nu ska vi hoppa in i duschen och sedan göra iordning rummet där danskarna ska sova :)

/S.H

NEJ NU FLYTTAR JAG...

... in hos Linnea fram till söndag! Anledningen? Kommer ni ihåg att våran skolkör åkte till Danmark för ca 2 månader sen och bodde hos dom i 4 dagar? Ja just det, nu kommer dom hit! :) Imorgon kommer en buss full med sköningar från midfyns gymnasium och jag och Linnea ska ha två danskar tillsammans hos henne :) kuuul!
Förhoppningsvis kommer en tjej som heter Louisa och en kille som heter Frederik, två jättegulliga prickar, bo hos oss!

Btw! igår var jag ju på arbetsintervju på Silentium och det gick superbra! Dom ville att jag skulle komma redan på måndag, men då fick jag ju säga att jag inte kan börja jobba förrän v 25 och då blev det andra bullar... så det hängre alltså på ifall datumen funkar, annars är det kirrat! :)

Nu ska vi ha kööööööör!

/S.H

ARBETSINTERVJU

Jopp, om en timme ska jag befinna mig på Silentium i Skanstull för en arbetsintervju som telefonförsäljare :) Jag är lite nervös, men hoppas på att det går bra... Jag har ju inget säkrat sommarjobb, så det skulle ju vara underbart om jag skulle få jobb där!



Efter det ska jag vidare hem till mormor som ska hjälpa mig att sy upp balklänningen som jag ska ha på balen i Falkenberg om ca 3½ vecka :) Nu ska jag ladda inför intervjun... Önska mig lycka till!!

/S.H

MED LINNEUS!

Idag har jag varit i skolan som alla andra måndagar :) Under en håltimme i eftermiddags drog jag och Anna till liljeholmstorget och spanade i affären...


Anna fyndade massa fint! :)


...medan jag verkligen höll mig från shoppingen eftersom jag sparar till Rhodos (duktiga jag!)


Mot eftermiddagen bestämde vi att Linnea skulle följa med mig hem på middag och plugg :) Sedan har det även blivit övernattning, så det blir en helkväll med min hästbrud :D haha.


Just nu sitter vi och tittar på Top Model över lite kladdkaka med grädde :) Yey!

/S.H

HEMKOMMEN FRÅN FALKENBERG

Så nu sitter jag hemma i mitt rum i Stockholm igen... känns... väl bra :P Jag trivs så fruktansvärt bra i Falkenberg så det känns inte riktigt som att jag kommit hem från någonstans, mer som att jag pendlar mellan två hem.

Gårkvällen var hursomhelst jättekul! Vi träffades ett gäng på Bratt och jag fick träffa mycket trevligt folk ;D


Älskling, jag och Martin (som på nästan alla mina bilder blundar!!) haha.


Även Oscars störtsköna syster, Hedda, kom förbi! :)


Jag påpekade för Martin att han faktiskt måste ha öppna ögon på iallafall en bild, så här kommer den ;) haha.


Massa folk runt baren/dansgolvet!


Under kvällen kom även Olivia och Janie, två supergulliga tjejer i Oscars klass! Tyvärr fick jag inte Janie på bild, men här är iallafall jag och Olivia! :)

Gustav Bratt, som stället heter, ver verkligen ett höjdarställe där jag kommer ränna mycket har jag en känsla av... ;) Jättemysiga rum och fin veranda med gott om plats för stora sällskap. 5 av 5 toasters ;) haha!

Hela denhär helgen har varit grym och jag saknar min älskling redan... tur att jag ska dit snart igen, redan måndagen den 17 Maj rullar jag ner! Nu är jag dock väldigt trött och ska soooova. Skola imorgon ju!

/S.H

HEMGÅNG

Då var det dags att åka hem igen... Tråkigt såklart. Bussen går kl 13.45 från Halmstad, så det är inte långt kvar. Men något som inte heller dröjer så värst länge är när jag kommer ner nästa gång. Det blir under helgen v 19 och då är jag här i nästan 2 veckor iaf :) Då är det bal också... wiiih!
Men nu ska jag och Oscar hem till mamman och Hedda på Brunch innan vi drar vidare till Halmstad, ska bli gott med lite mat efter gårdagens festande... ;)
/S.H

ÄNDRADE PLANER

Klänning - Gina Tricot
Jeansleggins - Gina Tricot
Jacka - Gina Tricot
Armband - Complement
Halsband - Oscar Persson
Jag kör helt enkelt på en Gina Tricot outfit idag... haha. Nämen, till överskriften; Det har blivit ändrade planer för dagen, så vi ska till Oscars kusin Johan och hans gulliga familj för att "tjöta" och fika :) Ikvällens planer är oförändrade.
Jag vill även passa på att säga GRATTIS till min älskade mormor som fyller 62 år idag! Rena ungdomen :)
/S.H

KÄLLAREN LAXEN

Hejhopp! Hade ni en bra valborg? Det kan jag iallafall säga att jag hade :) Kvällen började med tacos och vitt vin till maten... muuuuums! Sedan bestämde jag och Olivia att vi skulle ses i Källaren Laxen, en jättemysig liten pub vid stortorget. Så vid 22 tiden promenerade vi dit och hade en skitmysig kväll där!
Jag har saaaaaknat dig! <3
Lite senare kom även fler dit! Här är Olivia, Vlade och Christian :)
Favvocidern beställdes såklart in :)
Olivia körde på maniac-style när kameran åkte fram! haha ;)

Tack för en skittrevlig kväll! Måste göras om fleeeera gånger. Redan ikväll ska vi faktiskt ses igen + några fler, och ska ut någonstans. Men innan dess ska vi hem till Oscars mamma Ia som har vårfest ikväll! Ska bli jättemysigt, har saknat henne (a). Och tänk, det är inte långt kvar tills jag flyttar....
Åh vad jag älskar denhär staden!!

/S.H

RSS 2.0