STUDIO - BOKAT!

Igår satt jag och planerade exakt vilka dagar vi spelar in vilket instrument, så nu har jag bokat studion några eftermiddagar/kvällar i några veckor framöver ;) Ett exakt schema på vem som spelar in vilken dag, tid och låt har jag delat ut till mina kompare, så nu börjar saker ta form här! Vi börjar redan i övermorgon på torsdag med att spela in piano och gitarr på "realize" och nästa fredag ska jag och Linnea spela in första delen av "Gravity" och andra delen på måndagen veckan efter höstlovet. Detta pga att låten är svår att spela och sträcker sig över flera notblad... Så jag är mycket tacksam över att Linnea ställer upp på dethär!
Igår övade vi lite på "gravity" tillsammans med både sång och piano då låten verkligen kräver ett samspel mellan båda parterna eftersom det kommer mycket pauser och sådant. Vi fortsatte sedan även inne på min Inså så Maria kunde coacha oss båda, och jag är jättenöjd med Linneas prestationer! :)

Nu när jag sjungit mycket på låtarna (kanske minst på "did you get my message" då det är en duett) så ska jag nu börja med att fånga inspiration till mitt skivomslag; vilka färger? Hur ska mitt uttryck på bilden vara?
Någon som jag däremot vet är att baksidan av skivomslaget ska innehålla låtlistan och alla medverkandes namn. Jag ska nog också skriva något kort och personligt på insidan av omslaget, även en tacksägelse till alla medverkande, för utan dom - ingen skiva! ;)
Just nu har jag projektarbete som lektion i skolan och ska därför börja leta inspiration på skivomslag på nätet!
/S.H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0