ALOT TO DO

Hej!
Sitter nu i mitt rum efter att ha varit i stan en kortis med Anna och är mätt efter kvällens middag.
Ikväll hade jag plötsligt rätt mycket att göra så jag har fått skriva en liten "att göra"-lista för att komma ihåg allt, haha.
Jag har bl.a. packat ridväskan, piffat och rensat ur min ryktlåda som ska med till grällsta, packat ner guldleggins som Anna eventuellt ska låna och snart ska jag packa kläder inför valborgshelgen då jag ska bort :) Har längtat som bara den. En inköpslista för bussfärden har jag även skrivit ner så jag har lite smått och gott att äta på under resan.
Snart ska jag även plugga lite sångtexter och historia.

Jag har under de senaste två veckorna startat dagen på ett mycket bra sätt tack vare tv3. Det är nämligen som så att varje morgon jag äter frukost, sitter jag och tittar på "Tyra Banks Show" och direkt därefter "Top Model"... vad ska jag säga? underbart. Som jag nämnt tidigare avgudar jag Tyra för er som inte riktigt förstod mig ;)

Nej nu ska jag ta tag i fler saker som jag ska göra, sedan kan jag förhoppningsvis baka lite och jäsa framför soffan.
Btw, Jag är hur glad som helst för att min nytagna navelpiercing fortfarande mår toppen! Jag är så stolt... hehe.

/S.H


NEW HAIR COLOUR!



                     Före                                          Efter

Yes, igår fick mitt blekta hår ersättas av en ganska mycket mörkare nyans :) Jag hade samma färg i vintras under körslaget då hårfärgen (enligt mig) passade bättre till vår oranga outfit. Sedan har håret bara blekts av sig själv tills igår kväll då jag för ca ett år sedan använde blekningsmedel i mitt hår, så mitt naturliga mörka hår blir nog inte riktigt densamma förrän allt hår växt ut. Jag är hursomhelt jättenöjd med min nya hårfärg, trots att jag fortfarande är lite ovan.
Vad tycker ni?

/S.H

MIN




Här kommer en bild på skönheten! ;) Har precis ätit lunch och ska nu tvätta piercingen ordentligt och sedan bara ta det lugnt idag. Grillkväll med familjen hos några vänner blir det också lite senare. Mysmys!

/S.H

PIERCING... DONE!

Yeeeeees! nu har jag äntligen en piercing i naveln! Så jäkla underbart! :D Så snyggt. Smycket blev en fin silverkrok med en vit/genomskinlig diamant på, exakt vad jag ville ha. Jag lägger upp en bild på den senare i helgen när jag tagit bort kompressen som ligger på nu.

Det känns nästan som om jag håller på att genomgå en liten makeover ;) haha, jag ska nämligen färga håret på söndag är det tänkt. Det blir ingen större förändring, men jag ska färga det mörkare iaf. Igår klippte jag mig själv också. Händig är man ;)

Resten av kvällen och helgen ska jag spendera med min absolut bästa vän Anna <3
Bloggar mer imorgon!

/S.H


MEN NEEEEEJ!

När jag och Linnea kom till DownTown i södertälje så var piercingen STÄNGD! :( Så vi åkte direkt till tumba, men då gör dom bara tatueringar! Asså vad är dethär? Någon däruppe ville antagligen inte att jag skulle ta min piercing idag. FY.
Men imorgon på lunchen ska jag åka in till skanstull och pierca naveln på East Street! Har kollat öppettider och allt nu, så imorgon kan inget gå fel... för då får jag panik.

/S.H

PIERCINGÅNGEST

Snart, om ca. 2 timmar ligger jag i downtown och nästan svimmar av ångest i väntan på att dom ska trycka i nålen i min navel. AJJJJ! Jag får panik. Jag har tittat på massa bilder på piercingar på google och det är ju förjävla snyggt asså, men samtidigt dör jag när jag tänker på själva håltagningen...
"titta INTE på piercing-nålen, du kommer dööö!", "spänn dig inte!!", "ät något innan" (yeah right, som om jag kommer ha någon matlust?!).

jagkommerdöjagkommerdöjagkommerdöjagkommerdöjagkommerdöjagkommerdö. Jag har redan dött.

/S.H

JAG SKA PIERCA MIG IMORGON!

Yes! imorgon är det äntligen dags för något jag gått och tänkt på i nästan ett år, nämligen en navelpiercing!
Imorgon ska jag alltså åka till "downtown" i södertälje med Linnea som moraliskt stöd... haha jag är riktigt nervös inför själva håltagningn... AJIH. Men som Anna säger: det är värt smärtan!
Så i sommar kommer ni kunna se mig på beachen med ett läckert smycke i naveln ;)

/S.H

LOVELOVELOVE


Vår brukar vara = kärlek. Därför älskar jag denna årstid. Inte bara därför förstås, men dels det... :)
Ett låttips: Gavin DeGraw - More Than Anyone

Om en stund har vi ppens, sedan KörB. Efter det är det stallet som gäller!

/S.H





TYRATYRATYRA!




Ja, under bussfärden till skolan imorse kom jag fram till en sak: jag bara älskar Tyra Banks.
Okej, vissa kommer bara skratta åt mig när jag säger så, för jag har väl pratat mycket om henne överhuvudtaget under den senaste tiden. Men då har det mest varit i samband med hennes program "Americas next top model" då jag älskar det programmet! Men det var faktiskt inte förrän imorse som jag verkligen la märke till att det är HENNE jag avgudar.
Jag satt nämligen och åt frukost framför TV'n och såg på hennes talkshow på trean och bara ville inte slita mig från rutan för att gå till bussen. Hon pratade om tjejer och deras kroppsnojor (främst när det gäller bröst) och totalsågade några killars trånga uppfattning om hur bröst "ska" se ut då dom absolut inte kunde tänka sig att ha en flickvän med A-kupa.
Tyra hade massor av argument och bara helt enkelt ägde dom, så tack till henne som säkert stärkte mångas självförtoende gällande små bröst!

/S.H

FÖR SÄKERHETENS SKULL

Kom precis hem efter en storhandling med mamma där vi bl.a kom hem med en ny säkerhetsväst till mig från hööks :)
Efter lödagens händelse fick mamma nog, så vi investerade i en 900 kronors livsförsäkring så att inte hästarna och ridningen tillslut gör mig förlamad.


Säkerhetsväst "CRW, Jupiter" - Hööks.
Borste - Hööks.

Nu ska jag fortsätta med plugget så jag inte har en hög med allt imorgon. Vi har gemu-prov på onsdag och inlämning av historiauppsatsen i slutet av denna vecka, så nu gäller det att ligga i!

/S.H


EARLY MORNING

Japp, idag ställde jag väck-alarmet lite tidigt så jag blev klar mycket snabbare än vanligt ;) skönt det.
Så nu sitter jag här, färdig att gå till skolan, med en kopp te i handen och väntar in tiden att gå till bussen som går om en halvtimme. När jag ändå har tid kan jag ju bjuda på dagens outfit:


T-shirt/tunika - Gina tricot.
Tights - H&M.

Nu ska jag nog börja borsta tänderna och fixa det sista och sen dra mig mot bussen :)
Ha en bra dag!

/S.H

SÖNDAG

Hejdär!
Nu kom jag precis hem från ett födelsedagskalas i Tullinge och nu sitter jag i mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag vaknade jättesent idag, kl. 11.00! helt sjukt. Men jag har iallafall hunnit skriva lite på kulturhistoria uppsatsen... vilket känns riktigt najs. Här kommer dagens outfit, lite kalasfin om jag får säga det själv :) tyvärr blev bilden lite ljus, så man ser nästan inte det fina halsbandet jag har på mig, jag fick bl.a det av Anna i 18-års present :)



Jusste! jag höll nästan på att glömma nämna hur det gick på tävlingen igår. Jag kan ju börja med att säga att det kort och gott gick riktigt dåligt. Efter andra hindret fick Sparre damp och bockade av mig så jag ramlade och slog mig rätt rejält. Jag landade på ryggen och tappade andan. Att jag inte hade en säkerhetsväst på mig kanske ger en viss uppfattning hos er om hur ont det gjorde också...fy! Så idag känner jag min till fysiken som en gammal tant då jag knappt kan klä på mig själv för att det värker/jag är stel/har bulor lite här och var :P
Menmen, bättre lycka nästa gång... för då ni...

Igår fick jag också min nya datorskärm och tangentbord! Så nu åker min gamla bärbara in i förrådet eller något, haha. Jag och mamma ska försöka oss på att installera allt nu efter detta inlägg, så önska oss lycka till... det kommer bli en lång eftermiddag/kväll...

take care!

/S.H


FREDAG MED ANNA

Hejhej!
Idag är det äntligen fredag, så jag och Anna ska dra oss in till stan efter skolan för att kika lite i affärer, äta på tacobar och sedan gå på bio på söder och se "seventeen again". Ska bli otroligt mysigt och kul då man helt enkelt inte kan ha tråkigt med miss Björklund ;)

Igår shoppade jag lite grejer inför ridlägret på grällsta med Veronica. Jag köpte 3 t-shirts, ett par ridhandskar och ett nytt spö. Nu återstår bara ett par ridbyxor, strumpor och borstar. Det får jag fixa tsm med min söte vän Linnea också hoppas jag.

Snart är det lunch och sen kör. Sedan väntar resten av fredagen med Anna :)

/S.H

RIDNING

Japp, jag kom precis hem från en intensiv hoppträning inför lördagens hopptävling :)
Det gick bra och Sparre var glad (kanske lite för glad då han fick för sig att bocka och stegra sig lite innan vi hoppade hela banan) haha, men han var söt. Jag har anmält oss på en 70 centimeters bana med omhoppning om man nu går vidare till det, så lite mer spännande blir det än en vanlig clear round!

Påsken firade vi somsagt ute på landet, och det var ju ett sånt underbart väder så sommarklänningen åkte på! Så här bjuder jag på en riktigt sommrig bild med en av Top Models hetaste poser ;) hahaha! jag och Tyra alltså... jag får inte nog!


Nu ska jag äta lite mer vindruvor, förbereda mig mentalt inför matteprovet imorgon och sedan sooooova ;)

/S.H

MITT NYA NYTTIGA LIV

Nu är det tamejfan dags alltså! Efter påskhelgen är det bara ett prio att jag börjar träna och äta nyttigare.
Så alldeles nyligen kom jag hem från en nästan 2 timmar lång cykeltur med Veronica :) Vi cyklade väldigt långt, vet inte hur långt i kilometer, men tro mig... det var ingen kortis om man säger så.



Jag har även köpt mig lite vindruvor och päron att smaska på istället för geisha-chokladen som jag fick av min sötnos Anna idag! Jag fick även ett jättefint halsband och lite mysprylar för bad i 18-års present :) Taaaaack gumman!

/S.H

YUMMIE



Då sitter jag här i skrivande stund och äter lite persikohalvor med (ytterst lite) vaniljglass :)
Jag har inte mycket att göra, har faktiskt ganska tråkigt. Men jag har gjort lite nytta iallafall och skrivit en förslagslista och skiss på min och Annas idrottslektion vi ska ha nästa vecka! Den ni.

/S.H

DEG

...Japp, det är ungefär det jag känner mig som just nu. Hemskt.
Under påsken har jag ätit så mycket så jag har nog nått 50 kg nu och det känns INTE okej, så idag har jag promenerat rätt mycket och jag ska också lägga upp ett "träningsshema" av något slag. Nu när det ändå är ljust ute på kvällarna kan jag ju alltid promenera, cykla eller jogga utomhus :) Och så blir det havregrynsgröt till frukost varje morgon.

Jag har iallafall haft en jättebra påsk på landet med finbesök, massor av godis, födelsedag, jacuzzibad, bastu och hyfsat mycket sömn :) Det enda som går att klaga på är domdär ovälkommna extrakilona...

Imorgon är det skola igen och jag kan tyvärr inte direkt påstå att jag längtar efter plugget och alla kommande prov/inlämningar, men det ska såklart bli kul att få träffa vännerna igen :)
Just nu ska jag iaf försöka plugga lite idrott, matte och historia. Svenskan är tack och lov redan gjord!

/S.H

WONDERFUL, WONDERFUL WEEKEND...

Igår hade jag riktigt roligt med släkt och vänner :) God mat, musik, glada människor och massor av fina presenter... tack!! :) Nu kan jag iaf pierca naveln när som helst då det passar mig.
Idag vaknade jag kl 11 på morgonen och åt lite frukost och latjade med brorsan innan jag drog och solade (igen), så numera kan ni kalla mig för brownie ;) haha.
Jag ska snart följa med mamma och handla lite påskmat och sen ska jag bara ta det lugnt innan vi får finbesök :)
Imorgon åker vi till landet och firar påsk där, så jag ska passa på att bada i jacuzzin och basta.

Och Anna, om du ser dethär så vill jag bara säga att jag saaaaknaaaar dig!

/S.H

18 ÅR IDAG!!





Yesyesyesyesyesyes! Idag fyller jag äntligen 18 år och det ska naturligtvis firas med släkt och familjevänner ikväll :)
Ut på krogen får alltså bli någon annan gång snart... hehe. 
Idag har jag mest tagit det lugnt och förberett lite inför kalaset ikväll, och nu är jag färdigfixad så jag sitter och väntar på att gästerna ska komma bara :)
I födelsedagspresent har jag hittils fått mitt tvåveckorsläger på grällsta ridcenter, pengar och två presentkort på guldfynd! haha. Jag ska ju pierca mig i naveln snart, så presentkorten kommer behövas ;)
Nej, nu ska jag upp och hjälpa mamma med det sista och sen ska jag äta så mycket godsaker så jag går upp minst 10 kg till imorgon! Haha.

/S.H

VÅÅÅÅÅR

Jag vet att jag inte har bloggat så bra dom senaste dagarna, men har varit upptagen med annat kan man säga :) Har haft det riktigt skönt och härligt sen senast jag skrev ett inlägg och jag är också extra glad över att den efterlängtade solen och värmen är på gång! Vår är ju faktiskt en av dom bättre årstiderna enligt mig, inte bara för att det blir varmare och att det snart är sommar... men jag fyller år också, och imorgon fyller jag 18 år!! :D YEY!
Är faktiskt lite nervös! haha riktigt varför vet jag inte, men det känns lite kul att gå från en liten skitunge till myndig... ah, det klingar så fint i mina öron.

Igår när jag kom hem träffade jag några vänner och såg på filmen "Marley and I" och sedan sov jag hemmos Veronica och har idag spenderat hela dagen med henne :) Vi har gått väldigt mycket, så jag känner mig nyttig fast jag precis åt en av alla typ mockarutor som vi bakade.

Bloggar mer senare :)

/S.H

MERA

I brist på fantasi av vad jag ska skriva, lägger jag upp fler bilder från dressyrtävlingen förra helgen... :)







Igår anmälde jag mig till en ny tävling, fast denna gång i hoppning :) Då Herak redan var upptagen, så har jag anmält mig på en liten C-ponny som heter Spartacus (kallas Sparre) och vi ska rida en bana på 60 cm. Det blir lagom för oss tror jag :) Har inte ridit honom på ett halvår, så jag måste träna lite mer inför detta... haha.


Jag och Sparre, hoppträning -08.

Wish us luck!

/S.H


WEDNESDAY AFTERNOON

Just nu sitter jag i skolan, har en kort håltimme innan jag börjar prova-på-ensemblen... undrar vad jag får spela för instrument idag? Hittills har jag rockat som bara den på trummor och elgitarr ;) haha.

Efter det är det körB och sen skyndar jag till stallet. Hoppas jag får rida Herak idag igen, han är min lila sötboll.
Apropå det, så kommer det fler bilder från dressyrtävlingen lite senare i något inlägg för mina föräldrar fotade det hela med deras lite mer proffsiga kamera med objektiv och grejer, så några bilder blev riktigt bra :)

Nu ska jag sätta mig med gitarren en stund.

/S.H

RSS 2.0