UPDATE; GÖTAJUCK

I torsdags var vi ett gäng ute på krogen i göta källare på söder och hade helt sjukt kul! Här kommer lite bilder från kvällen, fler finns snart på facebook :)


Först träffades vi ute och umgicks innan...


... vi tog tåget in till stan ;)


Partyskaran har anlänt på söder, haha :DNär vi kommit fram var det bara att ha så jävla kul och det hade vi verkligen :D Vi varvade mellan bar, umgås och...


...DANSA!!


Och jusste, jag behövde inte betala en enda drink den kvällen... x) haha det är tur att man är tjej med långa ögonfransar ;P


Närmare 3 tiden drog några andra vidare, så vi gick till donken och fyllekäkade lite innan vi åkte hem :)

En sak är iaf säker... krogen är INTE överskattad!!

/S.H

GRÄLLSTABRUDZ!Yes, imorgon ska jag träffa alla sköna bruttor från grällsta :) Vi ska träffas i stan och sen vet vi inte riktigt vad som händer, men det kan inte bli annat än kul för det går bara inte att ha tråkigt med dessa tjejer!

/S.H

SOMETIMES, YOU ARE NOT SO SPECIAL THAT YOU TOUGHT.

Sitter nu på jobbet, slutar kl 17.00, så en ganska kort dag. Skönt.
Igår blev det sent och jag somnade inte förrän vid tre... så med för lite sömn så är jag kanske inte världens piggaste idag, men så kan det bli ibland. Vi var ett gäng hemmos Victor och tog det lugnt på hans altan hela kvällen vilket var ritkigt mysigt och kul :)

Ikväll ska vi träffas några igen förhoppingsvis och ev gå på fest eller bara ha en lugn kväll igen, vi får se.
Nästa helg kommer Oscar hit till stockholm med Rhapsody in rock. Jag och Anna har fått backstage-biljetter och ska alltså ränna omkring där bland människorna och antagligen gå på efterfesten ;P
Hoppas bara att Oscar kanske kan sova hos mig istället för att bo på hotellet hela hans vistelse, den får väl han kolla upp sen antar jag. Tråkigt vore det nu inte skulle gå tycker jag, en möjlighet att träffas går ju liksom förlorad isåfall.

Back to work.

/S.H

ÅHEJ!

Nu sitter jag äntligen i mitt rum och tar det lugnt för första gången idag. Efter jobbet åkte jag hem, bytte om, åt och sen cyklade jag iväg till Rulle :) Det tog bara 15 min för mig, så jag spurtade verkligen på!
Väl framme var det bara att borsta av och tränsa ponnyn för att träna. Idag fick det bli en kort promenad, lite longering och lite hoppning.


Rulle fixas iordning inför hans work-out!Rulle longeras av mig.
Efter allt flåsande (typ mest jag) släpptes Rulle ut i hagen till kompisen Brandy. Sen blev det pusskalas :)

Nu ska jag själv börja lägga mig, har varit riktigt trött idag fast jag sovit många timmar... knas.
Sweet dreams!

/S.H

AT WORK

Är det tillåtet att slänga in ett litet blogginlägg nu tro...? Det är iallafall tomt i butiken och vi stänger om ca 20 min :)
Ikväll ska jag träffa Veronica igen och vi ska ut och motionera en liten ponny som heter Rulle (han är väldigt tjock och behöver springa av sig och promenera).

/S.H

I FALKENBERG

Japp, i fredags köpte jag en sista-minuten biljett till Falkenberg och kom alltså fram igår morse efter en ganska lång nattresa med bussen. Dåligt sov jag också... Menmen, väl framme var jag lika glad som oftast :)

Igår gick jag och Oscar runt i falkenbergs lilla stad, vilket gick ganska snabbt då den inte är så stor. Haha, men mysig som bara den är den... Och ännu gladare blev jag när jag äntligen hittade en av mina favoritglassar (som då tyvärr brukar vara slut på dom flesta ställen) nämligen Ben&Jerrys "wich".
Mot kvällen grillade vi, spelade kort och slutligen spelade in oss i Garageband x) Sen sov vi.

Idag har vi inga bestämda planer, alla affärer förutom Coop Forum har stängt, så vi får väl försöka göra något annat som t.ex. Baka, promenera, äta glass, hälsa på hans mamma eller kanske gå till stranden? Det sistnämnda vet jag inte riktigt om jag vill, så varmt är det ju inte längre :P Men nu ska jag gå och försöka vara lite kreativ så denna dag blir lika bra som gårdagens :)

/S.H

RSS 2.0