SEN KVÄLL IGÅR!

igår kväll var det party som gällde på Grand och shit vad vi hade kul! Träffade massa kul falkenbergs-folk och dom var verkligen hur trevliga som helst, så det kanske inte blir så ensamt sen när jag flyttar hit? :)
Idag vaknade jag och älskling inte förrän vid 13.00, så denna dag har inte varit så jättelång för oss. Men vi har iallafall hunnit med att mixa lite, handla och nu är vi hundvakter till en jättesöt (lurvig) vovve som heter Kida :) Men nu ska vi iallafall laga lite middag, det blir pasta med köttfärssås framför lite "greys anatomy" hoppas jag. Vi har kollat på typ 12 avsnitt då han har alla boxar ;) så himla bra serie asså!

/S.H

SÄG INTE...

... ATT JAG HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK?!
Jag vaknade för 20 minuter sen och la först märke till att jag sovit i 11 timmar och ändå är jag sjukt trött! När jag satte mig upp i sängen kände jag direkt att jag var helt täppt i näsan och det kändes som att mina öron var stoppade med bomull. När jag ställde mig upp kom huvudvärken, när jag drog upp gardinerna reagerade mina ögon som värkte lite när det blev så ljust. Undrar om jag kan sjunga? Klart jag provar att nynna lite... HES.
Det är verkligen SÅ typiskt att jag alltid (verkligen alltid) ska bli sjuk när jag är här i Falkenberg! Men änsålänge har det inte brutit ut ännu, så jag håller redan nu på att hälla i mig te, Echinacea och väntar på att min brus-tablett med C-vitamin ska lösas upp. Denna gång är det JAG som bestämmer iaf jag ska bli sjuk eller inte ;) tycker jag iallafall.
Snart kommer Oscar hem från skolan, så då blir jag lite gladare ändå :) Idag har vi inte så mycket planer förutom att han ska sjunga in hans delar till mitt projekt och så ska vi städa lite nu på dagen innan hans pappa kommer hem. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på... festen är imorgon kväll nämligen! haha. Men vi kanske hyr en film och bara har det mysigt? :)
/S.H

BAD UPDATE

Jag skrev ett inlägg i förrigår men det raderades när jag skulle publicera det, så jag orkade inte skiva om :P Jag var iaf i Stockholm igår över dagen med Team Wells eftersom dom hade en spelning på invigningen av kista gallerian. Ni kanske tycker det låter onödigt att åka 6 timmar buss fram och tillbaka, men jag vågade inte stanna här i falkenberg själv ett helt dygn:P Dessutom behövde jag en paus från projektarbetet. Inte för att det går dåligt, men ibland är det lite jobbigare att hålla på hela tiden.
Imorse gick jag upp tidigt för jag skulle göra nationella prov i engelskaB (skrivdelen). Det gick bra tror jag, men när jag har en känsla av att något kanske är bra brukar det bli motsatt. Menmen :P
/S.H

BIO!

Kom precis hem från Falkenbergs enormt exklusiva biograf där vi såg den nya filmen "2012" :) Den var jättebra, men jag blev lite rädd! Jag menar, tänk om det händer på riktigt sen?! att jorden går under alltså... fy! Ta i trä.
Men nu är vi hemma igen och jag ska blogga lite snabbt både här och på min projektblogg. Snart ska vi upp till vardagsrummet och se färdigt ett avsnitt av "greys anatomy" och älskling var så gullig och gjorde te till mig! Men det sötaste var nog ändå valet av tekopp...

/S.H

MED ÄLSKLING IGEN!

Jag kom hit till Falkenberg med tåget för ungefär 1 timme och 45 min sedan och det känns jättemysigt att vara här med Oscar igen :)<3 Nu under dagen ska vi ta det lugnt och bara vara med varandra och senare ikväll ska vi på middag hos en av hans pappas vänner. Robinson får jag absolut inte missa heller!! viktigt viktigt! ;)
Just nu håller Oscar och hans pappa på med att skruva upp några hyllor i "studion" där datorn, monitorer och andra prylar ska upp på. Så jag passar på att blogga nu så har vi mer tid tillsammans om en stund :)
Här kommer dagens outfit...
Stickad tunika: Lindex
Leggins: Gina tricot
Pärlarmband: Complement
Guldarmband: Guldfynd
Halsband: Gina tricot

/S.H

AIJH!

Okej, det gjorde inte så ont så att man storknar, men jag fick precis bevisat för mig att svininfluensan-vaccinet inte är helt smärtfritt heller som många påstår! Sen är det kanske jag som är känslig, menmen ;)


Det känns iallafall skönt att äntligen ha tagit sprutan så jag inte dör *ta-i-trä*. Nu är det bara att hålla tummarna för att man inte får några biverkningar som påverkar min sångröst. Inspelning av mina projektlåtar börjar nu i helgen och det skulle ju bara vara en katastrof om jag låter dunderförkyld på alla låtar...

Imorgon får jag äääntligen komma till dig, älskling! :)<3<3<3

/S.H

MED BÄSTA VÄN

Just nu sitter jag i Annas rum och tittar på när hon provar kläder till imorgon (precis som jag har hon världens beslutsångest till morgondagens outfit). Hon letar efter kläder hon kan ha i montern på gymnasiemässan och hade bokstavligen panik för en liten stund sen... låt mig citera henne:
"Nää jag ska fan gå naken och skriva `estetiska´ på patten!"
HAHAHA alltså jag säger då det...

Innan idag var vi hemmos mig en snabbis för att hämta fläktarna hon ska låna till sin Carola-konsert :) Och när vi kom hit passade vi på att göra en Photosession med hennes pappas superduktiga fru Birgitta! Jag ska använda bilderna till mitt CD-omslag och är hur nöjd som helst över bilderna! Här kommer ett litet smakprov...


Skäcklingehills next top model? ;) Tyra, här kommer jag!

/S.H

TACKÅHEJ!

Kom hem från grällsta för snart 2 timmar sen och har redan hunnit packa upp allt, dushat, ätit middag och fixa lite inför skola imorgon! Impad? ja.
Har haft en helt gaaaaaaaalet underbar helg med mina tjejor iallafall och jag längtar redan till nästa gång vi drar ut igen! Några nya ord/uttryck har man fått med sig i sitt ordförråd denna helg och tro mig, ni som umgås med mig kommer snart märka vilka... typ OMÖJLIGT att inte daska in dom i varannan mening ;) haha.


Min nybäddade säng kallar på mig... jag är så innerligt trött nu!

Tack för denhär helgalna helgen, tjejer! Jag älskar er!

-Dask!

/S.H


ONE MORE MESSAGE!




Hej allihopa ;) Vi var precis ute och red och passade på att ta denna bild innan vi drog in och käkade Gorbys ;) Anna har galopperat som aldrig förr idag och Linneas och Steffis damphästar gick jättefint ute när vi skulle varva ner dom lite. Snart ska vi ut igen och då ska vi försöka filma oss när vi rider, den ni! ;D

PUSS FRÅN OSS <3

MEDDELANDE FRÅN KNATTE, FNATTE OCH TJATTE!



Heeeej på er!

Nu är vi på grällsta mitt ute i vishan och vi överlevde fredagen den 13e =D

Vi har hunnit rida, gräva i bajs, inte bajsat själva och ätit bullar!!

Kolla videobloggen om ni vill veta mer!

PUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS // Steffi, Linnea & Anna



IMORGON!

Jaaa imorgon är det äntligen dags att åka till Grällsta igen! :) Herregud att få åka dit mitt under vintern känns grymt, men ändå lite fuskit då jag innan bara vart där på ridläger under sommrarna ;) haha.
Anna har fått låna all utrustning hon behöver för helgen och idag är det maten som ska inhandlas. För det mesta blir det "varma koppen" och "grandiosa-pizza" som slinker ner denna helg, mums! Även bullar, kakor, popcorn och choklad står på inköpslistan... herregud vad vi kommer se ut på måndag.


Menmen, vi kommer ha sjukt kul och mysigt! även om det kommer va fredagen den 13:e.... ;) moahahahaha...

/S.H

JAG ÄLSKAR DIG



Du är det finaste, vet du det? Puss på dig, älskling! <3

/S.H



ULLARED!


Maggan och Gittan, mina absoluta favoriter!

Kollade precis på den andra avsnittet av "Ullared" som sänds måndagar kl 20.00 på kanal 5.
Vilket underbart program alltså! Så jäkla underhållande så jag nästan gör det i trosan för att jag helt enkelt inte kan sluta skratta! Och värre blir det när dessa störtsköna tanter dyker upp i rutan! :D Jag blir alldeles till mig när jag ser dom flumma runt i varuhuset garvandes med sönderrökta stämband! hahaha!

Roligare blir det ju också för att jag själv är där och shoppar när jag är hos Oscar som bara bor ca 15 min från härligheten ;) och att Team Wells syntes på ett inslag från Rhapsody in rock är ju inte sämre det! Oscar syntes tillochmed i ett hörn :)<3

Detta program får utan tvekan 5 av 5!

/S.H

AAAAWW



Griffon. GE MIG. NU.

/S.H

BULLBAK!



yes, nu har jag bakat bullar i ca 2 timmar... herregud vad lång tid det tar alltså! Men gott blev det ;)

/S.H

CHILL-DAG

Sorry för en dålig uppdatering denna helg! Har bara varit sjukt trött och inte haft ork att skriva :P Denna helg har iallafall varit lugn, vilket jag tycker var jätteskönt då jag inte haft en sådan helg på mycket, mycket länge. I fredags träffade jag Anna och Linnea för att gå på hälsomässan i älvsjö :) Sedan vart det idolkväll med ost och kex med mamma. Lördagen red jag som vanligt på morgonen, sedan åkte jag och mamma till södertälje en sväng för att köpa en 20 års-present till min kusin Aurora som vi var och grattade senare på eftermiddagen.
På kvällen gick jag och mamma ut och åt på en italiens restaurang och tog en drink innan vi gick hem igen, det var jättemysigt! Kan verkligen inte komma ihåg sist jag och mamma var ute tillsammans bara vi :)

Inatt sov jag 11 timmar och det var SÅ skönt! jag behövde verkligen det för jag känner mig mycket piggare och gladare än vad jag gjort på hela veckan. Inte för att jag varit sur eller så, men jag har inte kännt mig överdrivet lycklig heller :P säkert sömnbrist. Jag har övningskört både igår och idag och det gick faktiskt jättebra båda gångerna! Idag körde jag till Ica Maxi i hallunda när vi skulle handla till exempel ;) ojoj.
Efter handlingen har jag skrivit klart min svenska-uppsats och nu håller jag på att baka bullar! haha jag kommer bli fet en vacker(?!) dag. Men det är ju bara 5 dagar kvar till grällsta, så då kommer jag väl antagligen tappa nått kilo för att jag rör på mig så mycket.. ;)

Nu ska jag fortsätta med bullbaket! Ni ska få se en bild på mumsigheterna sen...

/S.H

TOMORROW PLANS

Oj, snacka om att jag blev trött nu... sitter och gäspar hela tiden! Så det blir nog en tidig kväll för mig idag. Skönt det också ibland :)




Imorgon ska jag och Anna se musikalen "Buddy Holly", ser fram emot det jättemycket! :) Och innan det ska vi troligtvis äta i kungshallarna tillsammans med Linnea och några fler från Musiktvåan. Mys!

Nej nu ska jag nog allt gå och fixa inför imorgon, sen blir det läggdags!
Godnatt :)

/S.H
 

GRC - HERE WE COME!



Nu är det bokat och klart! Nästa helg (13-15 november) åker jag, Linnea och Anna till grällsta för att ha kul, rida och lära anna om hästar och ridning såklart ;) Vem vet, hon kanske blir skitgrym på bara 2 dagar?! Haha med mig och Linnea som instruktörer kan det bara bli så... we hope. Nämen det ska bli helt stört kul och jag längtar som bara den! 9 dagar kvar, babes!

/S.H

SJUKLING

Idag stannade jag hemma från skolan, har lyckats dra till mig en ögoninflammation nu också... skoj. NOT. Men imorgon ska jag till skolan eftersom jag i övrigt mår mycket bättre :)

Orkar inte blogga mer idag. Men vill bara nämna att jag, Linnea och Anna ska försöka få åka till grällsta nästa helg ;) Naaaaaajs.

/S.H

PAUS!



En liten bit slank i mig... oops!

/S.H

ATJOO!



Mycket te blir det för min del så förkyld jag blivit... men vem har å andra sidan tackat nej till te, en mysig filt och lite Top Model?

/S.H

VILL BARA VÄNDA OM

Imorse när jag vaknade kändes allt ganska tomt, även om jag hörde att mamma var vaken och tittade på TV. Det känns verkligen jätteknäppt att efter att ha varit med Oscar en hel vecka, vakna upp helt ensam igen. Jag känner verkligen att det blir svårare och svårare att åka ifrån varandra, och denna gång funderade jag helt allvarligt på att helt enkelt hoppa av tåget i Varberg och sedan åka tillbaka. Jag har såklart förstått själv att det inte bara är en dans på rosor att ha ett distansförhållande, men jag kan ändå inte hjälpa att det ändå känns såhär ledsamt ibland. Därför har jag och Oscar pratat om vad som händer efter att vi tagit studenten i vår och kommit fram till att vi ska bo tillsammans eftersom att skolan inte kommer hålla oss isär. Så vi pratade om att jag skulle flytta till Falkenberg och bo där ett år, vilket känns hur kul som helst! Jag ska isåfall göra exakt vad jag planerade att göra från början; nämligen att jobba, bo ihop med Oscar, hyra häst och bestämma mig för vad jag vill plugga vidare på. Detta känns helt möjligt och genomförbart och jag tror på det. Så det känns skönt att äntligen veta vad jag vill göra efter gymnasiet, och den drömmen gör att jag ändå ser en glimma hopp när det känns såhär eländigt. Faktiskt :)


Falkenberg - mitt nya hem inom ett år? :)

Nu om annat. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra denna dag, kanske plugga lite om jag orkar? Min hals dödar mig fortfarande och det gör oooont att svälja så det känns inge vidare. Anna är också hemma och har samma förkylning som jag verkar det som, så jag får väl ägna dagen åt att tycka synd om oss båda :P

Usch nej. Nu har jag verkligen tråkigt. Ska nog ringa älskling och se hur det är med honom.

/S.H


RSS 2.0