DAGENS

Här bjuder jag på dagens outfit med gårdagens inköp:

Haha ja jag ser kanske lite kaxig ut?
...Så därför kommer även ett leende ;D haha.
Halsband - Någon butik i Chile.


Fortfarande ont i halsen, så tofflorna sitter fast på fötterna.. ;)

Idag blir det mest till att ta det lugnt och mysa. Kanske att vi också åker förbi och hälsar på Oscars farmor som fyllde år igår :) Ikväll blir det iallafall IDOL!!
/S.H

OSCARS NYA RUM

Före:
Efter:
Detta tog sammanlagt 3 dagar att fixa, så gissa om vi jobbat ;) hihi. Jag är iallafall jättenöjd med resultatet, jag älskar att designa och inreda! Funderar faktiskt på att söka en folkhögskola med inredning som inriktning, vad tycker ni?
/S.H

ULLARED - CHECK!

Vi kom precis hem från Ullared nu med några kassar med prylar :) Jag önskar att jag hade fotat synen över området när vi kom dit; det var 1 timmes kö för att komma in i varuhuset och det såg nästan värre ut än idol-kön! Så vi gick direkt in på MQ-outlet och gick därefter och åt innan vi gav oss på kön som lyckligtvis hade blivit betydligt mindre då. Här är dagens inköp:
Kofta - "bondelid", MQ
Mirakelkit för naglar - Depend
Thermoridvantar - Gekås
Kameraväska - Gekås
USB 4 gig - Gekås

(En annan sak jag även inhandlat idag är Zyx halstabletter då jag fått mer ont i halsen och hela förkylningen har blivit värre :( Tar värktabletter för att lindra mitt dunkande huvud och ömma muskler.)
Hanife och Sofie mötte jag också en snabbis inne på Gekås innan vi skulle åka hemmåt, det var riktigt kul att träffa på dom och jag hoppas dom hittar massa fint under deras dagar där! :)
/S.H


NU BÄR DET AV...

... mot Ullared outlet! Det blir nog bara en snabbis då jag känner mig jättehängig trots ibumetin, C-vitamin och förebyggande naturläkemedel. Vi ska även åka förbi apoteket så jag får i mig lite halstabletter.
Igår kväll spelade älskling fotbollsmatch och dom vann :) Synd bara att det var så jääääkla kallt ute, så jag frös typ nästan 2 timmar i sträck. När vi kom hem tog vi iallafall ett varmt bad tillsammans och sen gjorde vi iordning för onsdagsmys framför TVn.
Hihi Oscar är en riktig fatuppläggare... ;)
/S.H

SÅ TRÖTT!

Man blir helt slut av att bada och basta! Iallafall jag :P Just nu sitter vi framför TVn och degar, snart kallar sängen skulle jag tro. Idag har vi varit på ikea och handlat det mesta till älsklings rum och vi har nästan blivit klara, men tavlan saknas ;) Så ni får inte någon bild förrän imorgon när allt verkligen är klart.
På torsdag planerar vi att åka till Gekås i Ullared för att kika som vanligt, men det som blir lite mer ovanligt är att JAG kommer träffa folk JAG faktiskt känner där ;) I vanliga fall är det Oscar som går och "hejar" på allt och alla, men inte denna gång ;) Hanife och Sofie kommer vara där, ska bli kul att träffa tjejerna och visa dom alla smultronställen som finns på outleten.
NU. SÄNG. SOVA.

/S.H

SWIMMING!

Yes, nu drar jag och älsklingen till falkenbergs simhall för att bada, simma, basta och sola :) jippie!
Simma lugnt ;)
/S.H

ROOMSERVICE NÄSTA?

Denna dag har varit lika bra som igår, fast kanske mer krävande och utmattande? :P Vi har nämligen hunnit med flytten av Oscars rum som har inneburit bl.a: Nermontering av 2 sängar, uppmontering av ena sängen i annat rum, flytta in en större tredje säng i hans nya rum och flytta ut den gamla i förrådet, möblering, städning, utsmyckning och flytt av massor och åter massor av saker som inte ska slängas :P haha.
Nu har vi iallafall fått någorlunda form på det nya rummet och det andra rummet som ska bli en studio är också påväg att bli klart.
Imorgon ska vi åka till Ikea i Göteborg för att inhandla lite inredning och i samma veva hälsa på älsklings släktingar (som inkluderar en liten bebis, så jag ser fram emot det!!) åh jag älskar barn... (älskling, om du läser detta: känn ingen press) haha. En bild på det färdiga resultatet av rummet kommer nog iaf troligtvis imorgon eller på onsdag.
Nu ska vi lägga oss, det blir en tuff dag imorgon också!
Goodnight!
/S.H

TEAM WELLS OCH FYNDA!

Denna morgons väckning slår alla rekord på mysighets-skalan. Älskling låg och pussade mig på händerna och pannan medan han pillade i mitt hår... blev jag ännu mer kär? Svar: ja :) <3
Väl vakna fixade jag mig iordning då Oscar redan var klar, sen åt vi frukost och åkte till varuhuset "fynda" i falkenberg där Team Wells skulle uppträda på deras 10års jubileum.
Jag blev oväntat välkommen när vi mötte upp kören, så lite glad blev man av kramar :) hih. Resten av förmiddagen var jag med och lyssnade på deras rep och soundcheck, vilket var jättekul då jag nu har lärt mig stämmorna och dansmovsen ;) Kanske blir rekryterad till Wellsarna istället för Team Nanne? Haha.
Efter Giget fick alla i kören en varsin värdecheck på 800 kr till varuhuset, så vi gick och spanade lite grejer till Oscars nya rum. Men jag kom även hem med lite annat...
Hårfön.
Rouge i svagt terrakotta-rosa.
Ögonskugga i guldskimmer.
Navelpiercing.


Navelpiercing i turkost med strass :) (Anna, du får hjälpa mig att sätta i den när jag kommer hem!)
Kvällens Outfit:
Mjukisshorts, top och en mysig tröja á la pojkvän ;)

Nu ska jag försöka få Oscar att gå med på att typ... baka? Kanske för sent... haha.
/S.H

SNART HOS DIG, ÄLSKLING!



Om ca en halvtimme åker jag till södertälje syd där jag ska ta tåget till Falkenberg och älskling! :) Åh, har längtat så mycket och jag är så glad för att det äntligen är dags! En hel vecka tillsammans. Helt oslagbart!

Och precis som jag sa innan, har jag såklart packat i kamera mm, så ni kan titta in på min blogg lite då och då och se hur jag har det :)

/S.H


DAGENS INKÖP


"Loose powder - cream" från Make up store.
Så himla skön mot huden och ser naturligt fint ut :)

/S.H

FREAKY FRIDAY MED LINNEUS!

Jag kom precis hem från en helt underbart galen fredag med min sockertopp Linnea :D Låt mig bara börja med att säga att vi ätit på den nya tacos-restaurangen, fikat och gått på bio för bara 86 kr var. Men låt er inte luras av priset, det var ju inte direkt rea eller utförsäljning på sista-minuten-biljetter på bion, det var mer jag och Linnea som gjorde biobesöket så billigt ;) haha.
Jag ska förklara: Vi skulle egentligen inte se på bio, vi hamnade bara på sergelbion för att träffa Petter (en gammal STEGare), men han var inte där. Så vi tog en fika på "Coffeehouse by George" och sen fick vi våran sjuka idé; nämligen att låtsas leta efter Linneas "kvarglömda mössa" vid biosalongerna. Väl uppe bland alla biosalonger valde vi att strömma in bland massa tjejer till en bio, men den visade sig inte vara någe bra, så vi bytte salong och hamnade på en svensk film som var hur skön som helst!! Haha jag vet inte ens vad den heter... något med "midsommar" tror jag?
Iallafall, så nu känner man sig allt lite busig om man nu kan säga så? ;D haha. Gratis bio är inte alla som får.
Har haft en helt sjukt skön kväll med dig, gullet! Detta ska göras om ;) <3

Nu när jag är hemma så har jag hunnit ta fram ridkläderna till imorgon (Yes, ridning kl 09.30 som alla lördagsmornar), och snart ska jag även börja packa inför resan till falkenberg och älskling! :) Jag åker imorgon kväll och kommer hem nästa lördag. Jag har kameran med mig, så ni får kolla in min blogg lite då och då under veckan då jag med all säkerhet kommer uppdatera :)

Nej nu ska jag fortsätta med packningen. Godnatt på er!

/S.H


DANS REDOVISNING

Imorgon är det dags. Denhär terminen har våran inval-dansgrupp i skolan dansat ihop 3 koreografier och två av dom ska vi visa upp imorgon bitti för dom andra dansarna i gruppen "inval-dansfördjupning". Så lite nervöst är det, men ser sjukt mycket fram emot det! :) Längtar!!


Det blir Michael Jacksons "beat it" och en salsa vi ska dansa imorgon ;)

"Beat it" Ska vi dansa enskillt och salsan dansar vi till en början enskillt och sen får vi danspartners. Jag har fått turen att dansa med Joseph som går i Teater 2:an ;) Han har dansat salsa innan, så han kan sina grejer kan man säga, vi har ett lyft i våran koreografi liksom ;) Wow.

Nu ska jag faktiskt lägga mig för jag är FETT trött och jag vill vara pigg och glad imorgon när vi spelar in "Gravity" till mitt projekt. Efter det ska jag och Linnea gå till det nya Taco-stället i stan ;) Fredagsmyyyyyys.

/S.H

MIN NYA DESIGN!

Åh asså titta bara vad snyggt det blev! Och det tackar jag John för! :)
Gillar verkligen 3D effekten på headern och lila är ju en av mina favoritfärger... det ser ni kanske på bilden nedan på mitt rum?


Hehe, ja...

Jag bjuder iaf på dagens outfit (faktiskt med en av dom nya tröjorna jag köpte igår :)

Tröja: Gina Tricot
Jeansleggins: Pieces, Vero Moda
Armband: Complement, Åhléns


Ikväll får vi besök till middagen, så därför har vi städat lite och jag har fått någorlunda ordning på mitt rum (inte för att någon ska springa därinne, men att städa sitt rum har liksom alltid varit ett måste vid hembesök!)

Take care!

/S.H


BY THE WAY;

Som ni säkert har märkt så är min blogg under en välbehövlig "renovering" ;) haha. En kille som heter John är jättegullig och hjälper mig med att fixa en helt ny design så man slipper skämmas över sin blogg :$
Snart kommer ni nog iaf så se det färdiga resultatet med rätt färger/bilder mm.

Godnatt!

/S.H

LILL-LÖRDAG!

Inte för att jag ska ut ikväll, men det är ju ändå onsdag ;) Igår kväll hade ju jag, Anna, Hilda och Linnea en filmkväll och sov över, vilket var hur mysigt som helst sådär mitt i veckan. Vem har sagt att sånt bara får göras på helgen? Vi tittade iallafall på filmerna "the ring" och "marley & me". Det sistnämnda mer i min smak, jag får panik såfort jag ser en flicka med långt svart hår framför ansiktet efter att ha sett "the grudge"... får fortfarande mardrömmar av den filmen och det var ändå 3 år sedan jag såg den. sjukt.

Imorse när vi vaknade gjorde alla sig iordning ganska snabbt tycker jag (för att vara en skara tjejer som ska slåss om spegeln) och vi åt frukost på MCdonalds! :)




Här kommer dagens outfit också:


Top: H&M
Jeans: Vero moda
Armband: Complement, Åhléns


Jubileumsdagarna fortsätter och imorgon är det musikens dag :) Vilket betyder att jag, Anna och Sofia ska ha egen gospel-lektion för massor av teatrare och dansare på våran skola. Ska bli lite kul, men är ändå något nervös över att det ska gå fel :P Sån är jag.

/S.H


GIRLS NIGHT!

Yeaaas, ikväll blir det mat, gott, film och massa prat för våra del ;) Jag, Linnea, Hilda och Anna ska ha en tjejkväll såhär mitt i veckan och verkligen bara ha kul och mysigt ikväll. Vi ska handla och laga mat tillsammans och sen ska vi se på filmer och prata hela natten :) Hoppas det blir tacos! hihi.
Självklart sover vi över och sen åker vi tillsammans till skolan imorgon för att ha dans hela dagen, så det blir najs! Detta kan inte bli något annat än lyckat!
Hoppas ni också får en skön kväll :)
/S.H

STOCKHOLMS ESTETISKA GYMNASIUM - 10 ÅR!

Och det ska givetvis firas med en speciell jubileumsvecka ;) Under tisdag, onsdag och torsdag ska vi bara prova på varandras karaktärsämnen och imorgon börjar vi med teater, sedan blir det dans på onsdag och på torsdag är det muuusik! Jag, Anna och Sofia ska hålla en egen gospel-lektion i sång då, så hoppas allt går bra! ;)
Just nu är jag i skolan och vi har projektarbete, så sitter och lyssnar lite på låtarna jag ska spela in. Om ca 30 min har vi studion och då ska jag och Kim pallra oss ner och spela in ett till gitarrspår i "realize" och ev lägga på lite trummor istället för att spela in det...
Ikväll händer det inte annars så mycket förutom att jag ska plugga lite.. vi har fått massor av skrivuppgifter som jag måste ta tag i så jag inte hamnar efter. Jag har bara lite svårt att koncentrera mig på skolarbete när jag har projektet och har fått erbjudandet att få låna en häst gratis... helt sjukt. Det är ju inte varje dag någon kommer och säger "hej, du kan få min häst för ett tag framöver. Helt gratis, för det behöver dig." Så lite hög på det är man ju ;D haha.
Nej nu ska jag lyssna mer på "realize" och sen ska jag som sagt ner till studion!
/S.H

EN HELG PÅ GRÄLLSTA

För det första. Det var underbart kul och vi fick rida så mycket mer än vi kunde ana... totalt 13 hästar reds av oss! Helt sjukt. Under helgen har vi hunnit göra så hilma mycket! Fredag kväll när vi kom var det bara att byta om och rida 2 hästar var direkt och i lördags red vi typ 5 hästar var! Idag red vi 3 hästar var! Vi red i omgångar och vi red olika många hästar vissa gånger, men jag red iaf typ 13 hästar och har lärt mig mer om balans och all hantering/ridning av svårridna hästar :) mycket nyttigt och bra.


Vårt rum uppe på saloon :) jättemysigt och vaaaaaaaarmt med 2 element!


Jag och Chreslaw blev lite kära i varandra för ett ögonblick, haha. (Jag har kryckor eftersom jag på lördagskvällen blev trampad på foten av en stor häst när vi skulle ta in dom från hagen, så min hålfot är uppsvullen och röd/blå, men det känns bättre idag ;) ).


Här är hästen som trampade på mig. Jag var inte så glad på den, så alla andra hästar fick en godnattpuss på mulen när vi skulle låsa stallet utom just han (Kropek) som istället fick en varning av min krycka...)


Linnea blev totalt förälskad i denna häst (Karinna) och sedan fick vi båda erbjudandet att låna en varsin häst gratis under vinterhalvåret! Så vi gjorde en provridning för Susanne imorse och Linnea fick Karinna som alternativ och jag fick en annan ganska lik häst som heter Valli! :) Så himla söööt. Synd bara att jag inte har några bilder på när jag rider henne. Här är en boxbild iaf:


Jag och Valli pussas efter "provridningen" :)<3


Valli. Asså kan ni bara kolla va söt eller?

Tyvärr tror jag bara inte att jag kommer kunna låna Valli... som det ser ut nu är det brist på både pengar och tid, men jag ska absolut kolla upp om jag kan lösa det på något sätt för jag vill ju verkligen ha henne! Damphäst, men ändå så jäkla underbar! Linnea har ju all möjlighet att ta Karinna, så jag ska tvinga henne att låna henne och hoppas att hon kan :) hihi. Vet att dom passar skitbra tillsammans! Du är så duktig på att rida, gumman! <3

Detta måste göras om många gånger och det verkar som att det blir av eftersom vi blev tillfrågade att komma tillbaka när vi ville! åh va jag älskar GRÄLLSTA!! Tack för en underbar helg, Linneus!! <3

/S.H


LINNEUS OCH STEFFUS DAY!

Det var en riktigt seeeeeeeg dag i skolan idag, jag förstår inte, vi har ju liksom bara 4 ämnen... men det är något som gör att varje torsdag blir en enda lång trist dag typ. Iaf i skolan, för efter skolan träffades jag, Kim och Linnea för att spela in "realize" i studion till mitt projekt (mer om det kan ni läsa i min projektblogg).

Nu efter att jag och Linnea släääpat hem hennes stooora väska efter att ha handlat mat, sitter vi på mitt rum och ska börja gå till sängs. Och ja, ni läste rätt i att vi handlade mat; imorgon åker vi till Grällsta!! :D Vi ska hjälpa till på gården, ha skitkul och kanske få rida lite, så vi längtar som bara den! Vi har också förberett med lite bakning av kladdmuffins! hihi. Vi åker imorgon och kommer hem söndag kväll, så det blir hela helgen (nästan) ensamma på en hästgård haha... fy va läskigt.

Nu ska vi sooooova! ;)

/S.H

MUSIC IS ME, ME IS MUSIC...

Denna eftermiddag/kväll har jag bara suttit och myst med massor av musikläxor.. ;) haha låter kanske lite töntigt att man gillar sina läxor, men när det gäller musik och sång känns inte mycket tråkigt alltså!
Jag har lärt mig hela "prophet song" (som våran sångensemble har ett sammarbete med instrument ensemblen med), kollat in och är nästan klar med "book of days" (måste ta ut och lära mig stämman själv då jag är ensam på den) och har börjat nynna på "Enae Volare" som också blir ett sammarbete med inst.ensemblen.
Gitarrläxan har jag också hunnit traggla igenom några gånger, men det går lite trögare än sången måste jag erkänna x) haha.



Vi ska ju ha uppspel för alla musiklärare på skolan om några veckor.
Jag ska sjunga en av mina projektlåtar; "Fairytale - Sara Bareilles", det tycker jag ska bli helnajs för jag gillar verkligen den låten. Så himla annorlunda men så himla braaa! A vista kommer även ingå i "provet", vilket innebär att jag ska klara av att sjunga en för mig helt okänd låt genom att bara följa vad noterna visar. Det ser jag faktiskt nästan mest fram emot om jag ska vara ärlig ;) haha.

Nu ska jag (musiknörd som jag är) spela vidare på gitarrläxan och sen spela den för mamma. Jag tror hon kommer gilla den och liksom... känna rytmen... det är nämligen en finsk vals xD haha!

/S.H

UNDERBAR HELG <3


Bild tagen idag utanför Taxinge slott...

För ungefär 2 timmar sedan åkte Oscars buss ner från stockholm mot falkenberg igen. Lite tungt kändes det allt, men förra gången var konstigt nog ännu värre, vet inte om det har att göra med att jag faktiskt trivs så bra i den lilla småstaden så jag får ångest av att lämna (mest av allt såklart) Oscar, men även staden, deras lilla blåa hus och... Ullared outlet? :P Om 13 dagar ses vi iallafall igen, och då får vi vara tillsammans en hel vecka... läntar redan!

Denna helg har vi iallafall hunnit med ganska mycket; Vi har varit på bio och sett "the ugly truth", varit på det nya stället "pilot", lagat mat tillsammans, fikat och haft det hur mysigt som helst :)

Nu ska jag hålla mig ännu mer sysselsatt så jag inte saknar alltför mycket redan nu...

/S.H


RIDE THAT PONIII!

Yes, idag svängde jag förbi ridsportsbutiken "hästbiten" på söder för att inhandla en ny hjälm, och det blev en sådanhär hjälm som visas på bilden ovan :) En euro-lite, men silvergrejen på min hjälm är i en mer matt och mörkgrå nyans. 789 kr fick jag lägga på den, och det är det väl värt så skön som den är!

Nästa vecka ska ju jag och grällstabrudarna åka till grällsta för att hälsa på och (HoppasHoppasHoppasHoppas) rida, min älskade River står kvar i stallet så det skulle iförsig räcka att bara få pyssla om honom för min del... älskar min lille poniii <3

Imorgon blir det världens chill-dag i skolan, då jag endast har danslektion på morgonen. Resten av lektionerna är inställda av olika anledningar, så det blir bara att åka hem efter dansen och ta det lugnt innan min älskling kommer hit! Hans buss kommer till Södertälje Syd vid 18.30 och från dess kommer jag väl vara lite halvt okontaktbar ;) haha. Nejdå.

Mamma och Fredrik kom precis hem från en kryssning på Birka Paradise och vad har dom köpt med sig hem åt mig om inte en skitstor ask med... Geisha? ;)

/S.H


2 DAYS TO GO!

...tills Oscar kommer till Stockholm :) Haha känns som att jag bara tjatar om honom i bloggen nu, men jag kan inte hjälpa att jag saknar honom så jag snart går under. Igår kom han hem från Cypern och vi satt och skypade länge igår kväll och pratade i telefon till sömns... mysigt!  Jag tänkte också lägga upp en bild på när vi skypar, men min dator krånglar och vill inte riktigt.. :S aja, ni får väl se den någon annan gång.

Idag har jag vart i skolan som vanligt, men åkte hem med Ida då hon är tillsammans med en gammal vän till mig från nian! Skojskoj :) Dom är perfekta för varandra! På fredag när Oscar kommer hit planerar vi att gå ut tillsammans vi fyra till den nya krogen Pilot! Det skulle verkligen vara awesome, skaka rumpa med pojkvännen är inte helt fel inte ;) hih.

Men nu ska jag nog upp och titta lite mer på tv och skära upp en liten bit kladdkaka... Mums! (det är faktiskt lill-lördag idag...)


/S.H


<3




Nu har du varit borta på Cypern i 4 dagar och det känns som en evighet... men snart kommer du hem och då är det inte långt kvar tills du kommer hit. Lägtar till den 9 oktober <3

Älskar dig, Oscar Berander <3

din
/S.H

FRISKT HÅR OCH NYA MAKEUP-PENSLAR...

... Kan det bli ett bättre avslut på denna dag? ;) Jag har alltså varit i stan idag efter skolan och har även svängt förbi frisören för en toppning och uppfräschning av mitt hår, är jättenöjd! Jag blir ju så petig och nervös när det så mycket som talas om mig och mitt hår med en sax inblandad... hehe.

Förutom att jag varit i skolan och i stan har jag även varit duktig och har bokat in en körlektion på en trafikskola i södertälje nästa vecka, jag satsar ju på att ta mitt körkort i vår så livet blir lite lättare när jag ska skaffa/hyra häst under nästa vinterhalvår :)
Jag har också sjungit nu när jag varit ensam hemma så man slipper skämmas när man tar i lite... haha. Sången gick bra, men känner mig lite trött i rösten efter att i stark bröstklang ha nötat på några höga toner i sticket på en av mina projektlåtar "Sarah Bareilles - Fairytale".

Just nu ska jag nog börja skriva på min sångredovisning om neutral klang/huvudklang och senare väntar Idol och ugnspannkaka!

/S.H

RSS 2.0