FILMDAGS!



Nu blir det att se filmen "Orphan" som vi hyrde idag :) några vad på huruvida jag kommer sova bra inatt eller inte?

/S.H

DAGENS PLANER!

Jag vet att det varit dåligt uppdaterat på bloggen denna vecka, men nu när jag inte kommer vifta omkring så mycket dom närmaste dagarna innan Italien så kommer jag hinna, tro mig ;)



Eftersom att vi vaknade så sent idag så har vi inga speciella planer för resterande av denna söndag, så jag och älskling ska nog låna bilen för att åka och handla lite middag. Vi känner oss nämligen manade till att laga kvällens middag ;) duktigt. Jag ska försöka få Oscar att åka förbi hööks också så jag får prova lite ridstövlar... är riktigt sugen på ett par snygga med snörning... till födelsedagspresent kanske? :)

Kvällen spenderas nog framför någon film med lite popcorn om jag får bestämma!

/S.H

GALAXY!


I bilen påväg till värtahamnen där båten ska avgå. Jonathan är så jävla taggad! ;)


Vi åt en jättegod buffé! Tyvärr glömde jag bort att fota härligheterna, men hann fota Oscars efterrätt! :)


... Och såklart ett glas vin till maten (a).


Inne på TaxFree hittade jag massor som jag verkligen ville bära med mig hem, men eftersom jag måste spara till Italien-resan fick jag bara med mig...


...denhär! ;D haha. Jag som blivit värsta kaffeknarkaren måste ju ha något fancy att dricka det ur!


Mot kvällen blev det såklart att titta på shower, beställa drinkar och dansa!


Artisten Mange Schmidt var där och uppträdde med sina grymma låtar! bl.a "glassigt" :D Kolla vem som står bakom mig... precis ;) hehe.



Många fler bilder från kvällen finns inte, jag spenderade kvällen med att dansa, mysa med Oscar och ha kul!
Kvällen blev sen och dagen efter åt jag, Oscar, Jonathan och hans kompis Rickard frukost på ett fik :)


Jonathan och Rickard kanske festade lite väl hårt? haha.


/S.H


MICHAEL JACKSON - KONSERTEN!


Här kommer ett litet klipp från konserten. Beat It!

Igår kollade vi på en Michael Jackson konsert som mina heta brudar har satt ihop under sina produktionsveckor! Det var helt gryyyymt! :D Tack för en skitbra konsert och trevlig kväll!

/S.H

SILJA GALAXY!

Ikväll åker vi äntligen på den efterlängtade kryssningen på Silja Galaxy! :) Jag håller på att packa just nu, så jag hoppas jag inte glömmer något viktigt som t.ex. leg! Skulle iförsig vara typiskt mig... haha.


Plattången är med... dom nya skorna, necessär, extra nylonstrumpbyxor...

Alldeles strax ska jag gå upp och steka lite pannkakor till lunch så min älskling blir glad. Sen blir det att kolla klart på filmen vi påbörjade sent igår kväll, nämligen "Coco Chanel, she conquered with style" ;)

/S.H


GARDEROBSJOBB OCH UTGÅNG!

Godermorgon! Vaknade just och inser att det blir lite stressigt ifall vi ska komma iväg i god tid till stan. SL håller ju inte riktigt tidtabellerna så vi statsar på att åka tidigare än nödvändigt.
I eftermiddag blir det iallafall att jobba i garderoben på mammas jobb då som ska ha Kick Off ikväll. Anna kommer och jobbar med mig och det ska bli riktigt kul! :) Extra klirr i kassan blir ju inte heller fel.

Efter att vi jobbat ska vi möta upp Oscar och sedan dra vidare till Klubb Onsdag! Skulle vara jättekul om just du också ville komma ;) Man kan inte alltid skjuta upp allt kul till helgerna, det blir så smockat då!

Nu måste jag ha lite eld i baken så vi hinner med bussen...

/S.H


SLEEPY

Igår kom min älskade pojkvän Oscar till Stockholm! Jag har längtat efter honom så mycket så det känns jättemysigt och kul att han är här.

Idag gick praktiken helt okej, jag var lite tröttare än vanligt bara... hoppas inte min sjuka lillebror lyckats smitta ner mig med något virus. Det återstår att se imorgon... vore just typiskt såhär inför kryssningen och Italienresan.
Efter min praktik gjorde vi hamburgare här hemma och sen har vi faktiskt tittat på OS ;) Inte för att jag var så intresserad (jag somnade faktiskt), men det var mysigt att sova brevid en varm och mjuk Oscar :)


Nu ska vi nog slänga på en film och sen blir det att sooova. Godnatt!

Ps. SMHI visar att det på lördag ska vara 15 grader och sol i Milano... iiih! :D

/S.H


UPDATE; BILDER FRÅN I FREDAGS!


Martina, Jag, Madde och någon random partysnubbe ;)


Jag och Nils! :)


Veronicaaa <3


SötMadde och SötMartina! <3


Älskade STEGARE <3


Anna och Jag skulle absolut sjunga ;) <3

/S.H

SNÖKAOSET

Det är ju helt otroligt att det kan falla ner såhär mycket snö i detta avlånga land! Innan har man bara sett snöblandad regn här i Stockholm och då har man suttit och hoppats på mer snö till vintern... nu sitter jag i desperation och ber långa böner om att slippa denhär vita skiten.


Varför så arg på den vita snön nu, undrar väl du som läsare? Jo, såhär är det. Oscar kommer upp till Stockholm idag och jag börjar oroa mig för om han ens kommer fram alls då hans tåg är inställt och nu sitter han och väntar på att nästa ska gå. På nyheterna visade dom bilder från sj-trafiken då alla tåg står stilla och jag börjar blir rätt så lack på hela situationen. Men... jag får hålla modet uppe och hoppas på att han kommer fram trots allt. Jaja.

I all min frustration satt jag och kollade runt på FB för att hitta något intressant och tänka på något annat, och då hittade jag detta citat som fick mig att börja små-le. "Mygg är som barn. När de är tysta vet man att de har något fuffens för sig." Hur sant är inte det? Haha.

/S.H


KRULLTOTTEN HÄR



Såhär blev resultatet! Jag har ju självlockigt hår, så den enda stylingen jag behövde var att lägga i lite mousse i håret för mer glans och hållbarhet. Jag lät håret självtorka och sedan borstade jag topparna och redde ut håret lite med fingrarna. Jag plattade topparna lite lätt och plattade även sneluggen lite, men behöll locken i topparna.

Easy!

/S.H

VILKEN HÄRLIG DAG!

Godermorgon :) Det känns riktigt skönt att ha fått sova ut och jag känner mig på mycket bra humör idag! Solen skiner, sön glittrar och det är alldeles klarblå himmel... underbart. Min älskling kommer idag! <3

Sedan jag vaknat (vid 10.00) har jag hunnit duscha, haft mini-spa och städat mitt rum. Duktiga jag.
Dagens frisyr håller just på att ta form då jag bestämt mig för att låta mitt blöta hår självtorka till mina naturliga lockar och korkskruvar... Ni får se resultatet på bild sen innan jag går till praktiken :)


Jag har bäddad sängen jättenoga och röjt undan på sidobordet...


... och jag har orkat ta tag i min alldeles för tunga produkthylla ;)

Nu ska jag göra lite frukost till mig själv. Det blir nog en latte och italienskt lantbröd... mums!

/S.H


DÄRFÖR ÄR JAG GLAD:


1.
Min älskade, finaste och underbaraste Oscar kommer till Stockholm imorgon! :) Det ska bli så mysigt att få spendera hela veckan med min älskling och sedan har vi också kryssningen att se fram emot! Det blir en kryssning på Silja Galaxy med buffé, dans, mys och hela paketet! Längtar... <3





2. Om 11 dagar åker jag och bästaste Anna till Italien för att hälsa på hennes urgulliga syster Maria! :D Vi ska festa, mysa, shoppa, se staden och ha så jäkla kul! Bästa sportlovet ever helt enkelt! <3





3. Jag har fått jobbet på Kaffestugan, vilket betyder att mina fattiga dar som studiebidragsslukare är över! ;)(iallafall för ett tag...) Jag kommer använda större delen av pengarna till flytten till Falkenberg och självklart även för att spara.


/S.H

MENAR DU PÅ ALLVAR ATT JAG FÅR SOVA NU? :')

Denna helg har det varit full rulle på! Har därför inte hunnit blogga alls nästan... men nu så ;)
Fredagskvällen var en av dom bästa på länge med utgång och härliga människor, det blev helt enkelt grymt! Jag och mina söta vänner Martina och Veronica träffades hos mig och sedan åkte vi till Nivå för att möta upp flera styken från Martinas skola, och somsagt så var dom hur sköna som helst! Några drinkar senare åkte vi vidare till Chaplins Bar och jag måste säga att det stället är ett av dom bästa jag varit på, det blir alltså fler utgångar dit kan jag informera ;) Jag har tyvärr inga bilder alls från kvällen då jag i all hast glömde kameran hemma, men nästa gång åker den med så ni läsare får inlägget i bilder.

Ynka 3 timmars sömn blev det för mig då kvällen slutade kl 05.00 och lördagen började kl 08.00 för min del. Men envis som jag är så skulle jag absolut pallra mig iväg till stallet för att rida ;) haha.
Senare mot kvällen kom Linnea och vi drog i oss en pizza och lite hemmagjord "pannkakstårta" innan vi drog vidare ut :) Vi kom hem rätt så tidigt och tack vare allt för lite sömn, somnade jag redan vid halv 2. Tur var väl det eftersom jag vaknade kl 06.00 imorse för att jobba. Så jag har alltså under hela helgen bara sovit 7 och ½ timme... inte konstigt att jag känner mig lite som en zombie?!


Ungefär såhär trött är jag just nu...

Idag blir det iallafall bara att ta det lugnt. Linnea åkte precis iväg till skolan för att repa till deras Michael Jackson produktion, dom ska ha konsert på torsdag kl 18.30 på Stockholms Estetiska Gymnasium, så kom dit! :)

Hoppas ni också haft en kul helg!

/S.H

UHLALA



Två heta brudar. Sitter hemma i ett radhus. What to do? PARTEEEY?!

/S.H

PLANER FÖR HELGEN!

Denna helg blir något att se fram emot kan jag tala om för er! Det börjar redan imorgon kväll med att dra ut och fira min söta vän Martina som fyllde 19 år i veckan! Grattis, sweeto! Vi ska först till Nivå22 och sedan drar vi vidare till Nype och ev Chaplins Bar ;) Ska blir riktigt kul och jag är taggad som satan redan nu, haha.


Mina fina brudar och jag var även ute i sommras...

Lördag morgon blir inget undantag när det kommer till tidiga mornar... jag ska nämligen ha ridlektion som vanligt, så Martina och Veronica får ligga kvar och sussa medan jag smyger iväg till stallet. Under lördagskvällen blir det att träffa Linnea för att ha en mysig spakväll hemmos mig. Förhoppningsvis dyker även Frida, Julia och Anna upp! :)

Söndagen blir nog att bara ta det lugnt och plugga lite ifall jobbet inte kallar på mig. Det skulle hursomhelst vara rätt skönt med en dags vila innan nästa vecka börjar. Inte för att nästa vecka blir jobbig - tvärtom! Min älskade, underbara, snygga och finaste Oscar kommer hit på måndagskvällen för att spendera hela veckan här i Stockholm! :) <3 Och nästa helg blir det en romantisk kryssning för oss också!


Längtar tills du kommer, älskling!

Nu är det dags att krypa i säng. Morgondagen börjar redan kl 06.15! Huh.

/S.H

LYXFRUKOST!

jajjemen! Nu när jag lärt mig göra latte så är det något jag nästan missbrukar... eller iallafall kaffe överhuvudtaget. Imorse tillät jag mig att göra något extra gott faktiskt!


Latte med kaneltopping...

och fattiga riddare med vaniljsmak ;)

Nu ska jag in i duschen och sedan ska jag ta en promenad till praktikplatsen.

C yaa!

/S.H


HELT SLUT!

Herregud vad jag stått i idag! Min dag började kl 06.30 så jag skulle hinna till Kaffestugan när jag jobbade fram till kl 13.00. Sedan var det bara att ta bussen direkt till praktiken. Idag blev det att kolla på pianolektioner och sedan fick jag lära ut en Kiss-låt och coacha två sångelever i 10års-åldern i "lilla rockgruppen" :) Jag fick verkligen agera sånglärare helt själv och det var riktigt kul! Småtjejerna verkade också ha roligt :)

Nu är jag iallafall hemma och ska snabbt få i mig lite middag innan jag och mamma ska vidare på vattengympa. Måste få bort bullängden jag fick med mig från jobbet! Tur att det fanns massa sötsugna musiklärare på praktikplatsen som också ville ha, haha.

/S.H


...NÄMEN?!

Haha oj vilken överraskning jag fick mig när jag kom hem från praktiken idag! När jag kom upp för trapporna här hemma så står Oscars pappa i vardagsrummet och säger "du är sen till middagen!" WHOT? sjukaste grejen.
Såklart började jag kolla om min älskling också stog där, men det gjorde han dessvärre inte... Men kul var det att Robin kom! Han stannade över på middag och sedan fikade vi lite semlor innan han var tvungen att bege sig vidare i hans lastbil.

Verkligen en konstig, men trevlig kväll ;)

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba i Kaffestugan och sedan ska jag direkt till praktiken och efter det vattengympa och sen plugga låttexter och sen...

/S.H

MUSIK SOM ACCESSOAR? JA!

Om man praktiserar på en kulturskola ska man väl klä sig så man passar in? ;) hehe.



Örhänge - Ur&Penn. Jag fick det i 18 års present.

Nu ska jag promenera till min praktikplats. Ciao!

/S.H

GOODMORNING!



Idag väcktes jag av min högljudda mobilsingnal som är låten från Americas Next Top Model! haha. Det var iallafall min chef från kafét som ringde för att säga att jag fått jobbet och att jag kunde komma in imorgon bitti innan min praktik börjar, så jag kan nöta alla grejer och komma in i jobbet :) Så imorgon blir det min absolut första, riktiga arbetsdag.

Denna dag börjar jag inte min praktik förrän kl 16.15 med ännu mer teater som igår. Gårdagen var förresten rätt kul, men jag måste nog säga att musikdelen av dagen var mer i min melodi än teaterdelen ;) hehe.
Efter dagens teaterlektion blir det iallafall lite blåsorkester och musikteori. Sedan till det jag längtat efter: Rockgruppen! ;) Där ska jag hoppa in som sångare till låten "Everlong - Foo Fighters", så jag hoppas jag lärt låten rätt så dom inte ändrat formen eller liknande!
Igår blev jag även tillfrågad att sjunga med i en trio i en välgörenhetskonsert för Haiti, men just den kvällen jobbar jag, så det gick inte :/ Menmen.

Nej nu ska jag faktiskt få i mig frukost på riktigt. Igår fastnade jag kvar vid datorn så att Fredrik hann ringa och komma hem med lunch från MCdonalds till mig (a).

/S.H

PRAKTIKDAG NUMERO UNO

Godmorgon på er :)
Jag fick min efterlängtade sovmorgon och nu sitter jag framför datorn, halvfixad, och försöker fundera ut vad jag vill äta till frukost... hm. Något nyttigt kanske... havregrynsgröt? Får fundera vidare på den.




Denna dagen kommer alltså börja kl 13.30 med sång- och pianolektioner. Vad jag vet ska jag nog mest vara med på lektionera domhär första dagarna och sen kunde jag eventuellt få hålla i uppsjungningar och sånt om jag ville :)



Senare mot eftermiddagen är det teater på schemat. Jag har ingen aning om vad jag ska få göra där eftersom jag själv inte är så insatt i teater, men det blir nog kul! Jag tror nämligen att jag kommer ha mina gamla teaterkompisar från när jag var med i en musikal i grundskolan ;) Haha skumt att jag kommer vara med som "lärare" eller "observant" på det...

Nej nu ska jag få något i magen och sedan ska jag ta mig tid och fixa naglarna innan jag drar mig till kulturskolan!

/S.H


THIS WEEK!

Ännu en vecka avverkad och imorgon börjar mina två praktikveckor! :) Ser fram emot morgondagen och min sovmorgon, då jag inte börjar förrän kl 13.30!

Här kommer veckans outfits...



...vilken tycker ni mest om? :)

Nu ska jag ha en liten spakväll för mig själv med ansiktsmask, peeling, hårinpackning mm... mys!

/S.H

ALLA <3 DAG!

Först och främst vill jag hälsa massor av pussar och kärlek till mina nära och kära såhär på alla hjärtans dag! :)
Min älskling är för fin... titta bara vad han har skickat! Jag skickade en ros och ett kärleksbrev till min älskade och helgen vecka 8 ska vi åka en kryssning med Galaxybåten! <3


5 fina röda rosor fick jag från min älskade pojkvän <3 Älskar dig!

Godis och chokladhjärtana fick jag från min kära mor :) Linnea fick också en liten hög med sockersött och en liten hälsning imorse när vi vaknade! hihi.

Idag har jag och Linnea vart och köpt vaniljhjärtan på kaffestugan och sen bara tagit det lugnt. Massa bilder från gårkvällen är upplagda på FB, så kika in dom där vettja ;)

/S.H 


STALLET!

Då var det dags att bege sig iväg för att rida! Sen blir det att jobba på Kaffestugan och sedan vidare till mina fina brudar! ;)



...hoppas jag får rida en damphäst så man vaknar lite ;) haha.

/S.H

HAHAHA



Jag och Anna har en gemensam favvolek som vi helst inte kör när andra ser på. Därför passade vi på idag när alla andra klasser inte var i skolan ;)

Here you go - DAMPLEKEN!

/S.H

EGO TIME!







PUSS!

/S.H


FRIDAY!

Herregud vad denhär veckan gick fort. Iförsig har alla veckor gjort det hittills, men det är nog bara början! Studenten närmar sig... ;)

Just nu sitter jag iallafall och äter lite frukost; Italienskt lantbröd (man måste ladda upp inför resan! haha), en latte och två hallongrottor. Kanske inte världens nyttigaste, men det är faktiskt fredag... hehe.
Dagens outfit är lite mer avslappnad, det är ju fredagsmyyyyys :)


Bild tagen med camen, därför väldigt pixlig!

Hood - Gina Tricot.
Tights - H&M.


Jag vet inte riktigt hur denna kväll kommer sluta, men jag vet att den kommer börja med ett prov i gehörs och musiklära... fy!

/S.H

LILLEBROR!



Jag försökte föra en konversation med min lillebror nyss... men det gick inte så bra, han är nog lite trött... och så har han ätit haschkakor. Haha!

/S.H

HÄSTMÄNNISKOR - KOLLA HIT!

Jag säljer ridutrustning i fint skick till ett billigt pris p.g.a. att jag växt ur och köpt nytt.



1. Marinblå, knäskodda ridbyxor från CRW i ribbat stretch-tyg i damstorlek 36. Använda en gång i veckan i ca. 2 år. Mycket fint skick! 100 kr.

2. Ridhjälm från Horka i marinblå sammet. Ventilation i sidorna och reglerbar hakrem. Storlek 56 (Obs! lite stor i storleken). 150 kr.

3. Ridhjälm från Somerset i svart sammet. Reglerbar hakrem. Storlek 59. 150 kr.

4.
Short Chaps i grå läder från Mountain Horse. Storlek XS. Använda endast en sommar och är i mycket bra skick! 200 kr.



Är du intresserad?
Skriv i ditt intresse i kommentarsfältet nedan (gärna även telefon/mobil nummer så jag kan nå dig!) så bestämmer vi ett köptillfälle. Med köpet skänker jag även en reflexväst och en t-shirt med hästmotiv ifall du skulle vilja ha! :)

/S.H


SVULLO? JAG...?

... JA, jag. Pannkakor till lunch, kanelbulle till mellis, pizza till middag och snart börjar baket av hallongrottor. Haha det känns inte helt fräscht när jag tänker på vad jag ätit idag, men ibland blir det bara så... att tänka "tänk dom som äter såhär dåligt varje dag!" känns mycket bättre iaf ;)


Man lever bara en gång...

SKAM!

/S.H


UPPE MED TUPPEN!


Volangklänning - Gina tricot NY!
Jacka - Gina tricot.
Tights - H&M.
Halsband - Lindex.
Armband - Guldfynd/Complement.

Örhängen - Forsells Falkenberg.

Godmorgon! Imorse gick jag upp kl 05.30 för att hinna med att åka förbi Kaffestugan i rönninge och prata med chefen. Jag ska jobba igen på lördag och det blir mitt sista "eldprov" ifall jag får jobbet eller inte, så jag får se hur det går!

Nu ska jag iallafall sätta mig och "pyssla" lite... men jag skriver inte mer än så, då vissa som inte får veta, läser min blogg... ;)

/S.H

GOD JUL, ANNA OCH STEFFI!



På sportlovet, 2 månader och 1 vecka sent efter julafton, blir äntligen våran gemensamma julklapp av... Nämligen en weekend till Italien! :D Vi ska bo hos Annas syster Maria, hennes pojkvän Michele och deras underbara chihuahua Theo i deras lägenhet i Monza. Det ska bli så himla roligt! Läääängtar!

Vad jag vet är det fortfarande lite kyligt i Italien, men det är iallafall mer vår där än här i Sverige så det blir väl kanske att packa med vårjackan? ;) Jag kan iallafall måla upp bilder i mitt huvud av när vi är ute och festar i de Italienska krogarna och tar långa promenader i stan, kanske tar en trip till Milano och bara har det så najs!

ITALIEN - HERE WE COME!

Och Linnea, nästa gång åker du med, min pingla! <3

/S.H

BEAT IT I DANSSALEN!



Jag och Linnea håller just nu på att lära ut dansen till Michael Jacksons "Beat it" i en av skolans danssalar. Såhär går det... enjoy! ;)

/S.H

IGÅR OCH IDAG!

Hejhej! Igår blev det inte så mycket uppdaterande då jag var helt slut efter jobbet. Det gick iallafall bra och jag fick med mig lite limpor och en bullängd hem :)

Imorse måste jag ha stängt av väckningsalarmet i sömnen, för jag har inget som helst minne av att jag stängt av något larm! Självklart försov jag mig 2 timmar och fick panik när jag vaknade, men tur som jag hade var Fredrik fortfarande hemma och skulle åka förbi Liljeholmen med bilen, så jag fick skjuts och kom i tid! :) Tack igen!

Under dagen har saker varit som en vanlig skoldag. Nu har jag håltimme och jag ska faktiskt sätta mig och plugga lite gemu eftersom jag har prov snart... sen ska jag väl hänga med Linnea tills kören börjar ;)

Ikväll ska jag och familjen därhemma åka hem till mormor på middag. Ska bli jättemysigt! Jag ska även passa på att visa upp bilden på klänningen jag vill att hon ska sy upp till min student! Jag lägger upp en bild på bloggen när jag vet helt säkert hur den blir...

C yaa!

/S.H

DAGENS

Denna dag startade inte så överdrivet underbart för min del. Faktiskt så känns det som en början på en skitdag, men jag får väl hoppas på att det vänder eftersom att jag ska tillbaka och provjobba på kaffestugan i eftermiddag.
Ang. Kaffestugan, jag vet inte om jag fått jobbet helt hundra än, men dom vill att jag kommer tillbaka så jag antar väl att jag kanske har jobbet? Jaja, den som lever får se.

Här kommer dagen outfit, bilderna är tagna innan skitdagen började, därför får ni ett leende.



Tunika - Lindex
Leggins - Gina tricot
Knästrumpor - Åhléns
Halsband - Ms Bijoux
Armband - complement


/S.H

GOOD NIGHT, SWEETHEARTS!


Sleepwalking in the summernight? haha.

Nu är jag helt slut efter simpasset... kommer verkligen sova gott i mina nytvättade sänglakan... :)

/S.H

SOM FISKEN I VATTNET... ELLER?

Nu har jag suttit och skrivit min projektplan, övat lite sång och nästan lärt mig en låt jag ska kunna inför min praktik nästa vecka. Duktigt va? ;) Så resten av kvällen ska jag ägna mig åt helt andra saker än just plugg!

Efter middagen ska jag och mamma ta oss till simhallen för att motionssimma några längder och sedan blir det bastu som belöning :) Vi är ju båda Finnar, så vi hör hemma där bland dom varma träbänkarna! haha.


Ikväll blir det att simma bort lite överflöds-fludder inför beach -10!

Jag har alltid tyckt om att vara i vatten, med undantag till att jag ibland kan få panik för att jag får för mig att det ska komma en haj. Även om jag sitter i min lilla utomhus-jacuzzi. Töntigt? ja, mycket.
Jag vågar inte heller snorkla då jag bara skulle bli rädd av att se alla fiskar som simmar runt mig i vattnet, haha.

Nej, när det kommer till att vistas i öppna hav föredrar jag väl helt enkelt att ligga på en rosa luftmadrass, trygg från hajar, krabbor och läskiga fiskar...


This is more like it! ;)

/S.H


EN LITEN HÄLSNING



Såhär kul kan man ha på STEG <3

/S.H


LADDA OM FÖR NY VECKA!

Då var denna vecka slut och redan imorgon börjar vecka 6. Det är helt sjukt hur snabbt veckorna går och snart är det den 8 juni... dagen jag tar studenten. Helig dag.
Den kommande veckan är den sista veckan innan praktikveckorna och direkt efter det är det sportlov, så jag kommer få klara mig från skolrutinerna i hela 3 veckor! Somsagt, dagarna flyger förbi...

Här kommer 3 outfits från denna vecka...



... vilken tycker ni bäst om? Den största, den mellersta eller den minsta bilden?


Nästa veckas planer blir att plugga Gemu då jag ska göra ett omprov av det senaste vi höll på med. När vi gjorde det då fattade jag ingenting av ämnet, så jag hoppas att jag klarar det bättre denna gång! Jag har ju trots allt MVG i både Gemu A och B.
Jag ska även ta och läsa lite i min engelskabok då vi ska ha redovisningar av den inom kort. Jag läser "damernas detektivbyrå" och den är verkligen bra, bara det att det går så segt att läsa på engelska! haha.

Nu ska jag faktiskt börja gå till sängs så jag är pigg imorgon! Godnatt :)

/S.H

Å-MAJ-GAD

Vad seg jag känner mig idag efter gårdagen... det blev rätt sent igår och idag blir det alltså bara att dega ;)
Anna och Linnea är här och vi ska snart äta frukost och sen kolla film och lite sånt :) Kladdkaka ska ju också bakas såklart! Haha.
Ni får absolut ingen "dagens outfit" då det är sunkvarning x10.

/S.H


HELG!

Åh vad skönt med helg nu. Jag har inget speciellt inplanerat för denna helg, men ikväll kommer iallafall Anna och Linnea över på en liten tjejmiddag :) Ska bli jättemysigt!

Imorse var jag och red ett tugnt dressyrpass, vilket var riktigt kul då jag fick arbeta rätt mycket och det lönade sig ;) Ponnyn jag red hade rätt mycket överskottsenergi så det blev en del bråk vid galoppfattningarna då hon liksom fattade av sig själv och jag är så noga med att det är jag som ger kommandot, men fy skam som ger sig! Jag kommer ha grym träningsvärk imorgon... Yes.

Dagens planer blir att gå runt i södertälje centrum med mamma och mormor :) Vi träffas ibland, vi tre, och gör något ihop. Sist var det också stan som gällde, och innan det var det storbak av finska piroger! haha.
Här kommer dagens outfit av oss!


Jag:
Cardigan - Vero moda.
Linne - Gina tricot.
Leggins - Gina tricot.
Halsband - Ms Biojux.

Mamma:
Cardigan - H&M.
Top - H&M.
Jeansleggins - H&M.
Halsband - LouLou.

C ya!

/S.H

DESSERTMAKAR´N!


tänk om mina pannacottor blir såhär fina?

Nu har jag precis stått i köket och lagat pannacotta för fulla muggar! Dock körde vi på Ekströms "fresta" pannacotta så jag gjorde den inte helt själv med gelatin och sånt, men ändå ;)

Det återstår väl att se hur det blir med desserten, ska försöka komma ihåg att ta en bild på det innan vi hugger in så får ni väl se! ;)

/S.H


ÄNTLIGEN FREDAG

Åh, vad härligt det är att börja dagen med en danslektion! Man känner sig så himla duktig då vettni!

Dagens planer är att efter skolan åka hem då vi får middagsbesök av några familjevänner ikväll. Vi ska även vara hundvakt till världens sötaste labrador, Kobo, under kvällen :) Det blir alltså en lugn hemmakväll då jag ska sitta på hästryggen kl 09.30 imorgon bitti!

Här kommer dagens outfit...


Skjorttunika - Åhléns.
Tanktop - Gina tricot.
Bomullsleggins - Gina tricot NY!
Armband - Complement & Guldfynd.
Halsband - Lindex.

Ha en bra fredag!

/S.H


LIKA SOM BÄR?


               Oscar                                            Darin

Jag la precis upp denna bild på min älskling på FB och fick genast kommentaren "äre darin? :S". Jag själv tycker att det är lite komiskt att jag fick den kommentaren då jag själv aldrig har tänkt på att dom har några gemensamma ansiktsdrag som t.ex ögon, bryn, näsa, ansiktsform och hår!

En annan lite rolig grej är att jag som trettonåring var tokförälskad i Darin, så det kanske hade en påverkan när jag föll för min älskade pojkvän? haha.

Jag berättade detta för Anna på msn. Hennes reaktion? "Din favvo liksom! :D inte dåligt, bettan!" Haha ibland så bara älskar jag min vän så mycket så jag inte vet vad jag ska ta mig till...

Nu till min fråga: Vad tycker ni läsare? Ser ni några likheter?

/S.H


NYDUSCHAD!



Jag har suttit framför TVn exakt HELA eftermiddagen och kvällen, så nog var det uppiggande med en dusch. Nu känner jag mig också sådär fräsh och jag älskar att lägga mig när jag är helt ren... fantastiskt mysigt att burra ner sig under täcket då! ;)

Nu ska jag smörja in min vintertorra kropp med min favorit - Strawberry body butter från The Body Shop!

/S.H

DAGENS OUTFIT!

Godmorgon :) Idag känner jag mig på mycket bättre humör, tack och lov! Förstår att det måste kännas halvkul att umgås med med när jag blir sådär sne. Iförsig var jag väl inte otrevlig mot andra, höll saken mest för mig själv och avdunstade istället, vilket inte vanligtvis brukar fungera. Men nu så :)

Här kommer dagens outfit...

Jacka - Gina Tricot NY!
Vit top - H&M
Svart tanktop - Gina Tricot
Jeans - Nudie
Halsband - Ernst Forsell Falkenberg
Armband - Ur&Penn
Örhängen - Ernst Forsell Falkenberg

Nu ska jag borsta tänderna och gå till bussen!

/S.H


FIXA HÅRET - JAG SKA SE SNYGG UT NÄR JAG SOVER!

...Nej, det är väl kanske inte riktigt därför jag sover med en inbakat fläta ;)
Jag ska ha håret uppsatt i en lockig hästsvans imorgon och bad därför mamma att göra en inbakad fläta på mig, och riktigt snygg blev den om ni frågar mig! Nästan så jag ska sova på mage hela natten så jag kan behålla flätan på imorgon ;) haha.



Nej nu ska jag borsta tänderna och lägga mig så jag hinner prata med älskling i tele en stund innan jag somnar! :)

Godnatt <3

/S.H


VAD GÖR MAN INTE FÖR SJÄLVKÄNSLAN?

I det tidigare inlägget nämnde jag mitt dåliga humör och strax efter det bestämde jag mig faktiskt för att åka hem. Väl uppe i liljeholmen missar jag precis tvärbanan och går ännu mer bedrövad in på gallerian "liljeholmstorget" för att pigga upp mig i väntan på nästa.
Självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att kika i affärerna och tillsist fastnade jag inne på Gina Tricot. Och jag kom ut en timme senare med tre plagg i påsen. Alla från Gina förstås. Om jag mådde något bättre efter det? Ja.


Trekvartsjacka - 299 kr.


Volangtunika - 99 kr. Rea!


Bomullsleggins med "jeanslook" - 99 kr.

Nu väntar beställd mat från Salems thaikök, så det blir att frossa i vegetariska vårrullar med ris och sötsur sås... mums!

/S.H


FYFYFY

Under några dagars tid har mitt humör gått väldigt upp och ner... jag tror det har att göra med att jag mixtrat med mina p-piller för att skjuta upp "min period" och därför är hormonerna helt knäppa. Just nu vill jag bara sätta mig i ett hörn och bara stänga av allt runtomkring, så jag tror att jag skulle må bäst av att bara gå hem och vila upp mig så jag känner mig bättre imorgon.
Är det fler än jag som är sjuuuukt trötta på att behöva ta domdär jäkla pillerna varje dag? På senare tid har det börjat påverka mig negativt, så kanske bör byta p-medel...

/S.H

REDAN ONSDAG?

Uppe med tuppen och jag känner mig ganska pigg idag faktiskt :) Har haft en rätt lugn och skön morgon och ska snart röra mig mot bussen som tar mig till skolan. Dagens första lektion är Arko (Arrangemang och Komposition) då min sånglektion blev inställd.

Ikväll har jag inga speciella planer eftersom att jag slutar så sent (kl.16:50), så det blir nog att plugga lite gehörs- och musiklära tills jag bestämmer mig för att såsa framför TVn. Skönt.

Här kommer även dagens outfit...


Kofta - H&M.
Jeansleggins - Vero Moda.
Skärp - Gina Tricot.
Linne - H&M.

/S.H


PROVJOBBAT - CHECK!

Förlåt för att jag uppdaterat dåligt både igår och idag, men har haft mycket i tankarna! Bland annat för att jag provjobbade på ett café i rönninge idag :) Det gick väldigt bra tror jag och det kändes trevligt och kul att jobba där, så jag hoppas att jag får ett ja när dom ringer i veckan när dom bestämt sig...

Just nu håller jag på att kolla kryssningar under helgen v.8 då älskling kommer hit :) Vi kommer ju inte spendera alla hjärtans dag tillsammans, så vi vill kompensera upp det med kryssningen dårå. Skulle vara hur mysigt som helst! Synd bara att vi inte kan åka själva då vi är under 21 år, så vi måste få med oss antingen mina föräldrar eller mormor ;)

Jag har några bilder från grällsta på lager också, här kommer några som sammanfattar helgen:


Påväg till Sala station... ;)


Jag på Iza och Linnea på Emil :) <3


Unns party-trick! haha <3


Hästarna har möte i hagen.


Jag och Linnea har sökt jobb som lägerledare på grällsta när det är ridläger på sommaren, så håll tummarna för att vi får jobbet! OCH såklart för att jag ska få jobbet på cafét! ;)

/S.H

AIJH...

...vad ont jag har i kroppen!! Jag kom hem från grällsta igår och min extrema träningsvärk kommer från i lördags när jag red en av Susans hästar Cookie. Han är en stor (och stark!) häst så det var mycket att hålla i och rida. Tillsist gick han ju fint, men satan vad jag fick kämpa! haha.
Det var iaf kul på grällsta och jag hade det grymt kul med mina grällstabrudz ;) jag har bilder från helgen i min kamera, så dom får i ikväll eftersom jag var för trött för att blogga igår.


Cookie. Fin häst ;)

Nu sitter jag iaf i skolan och tar det lugnt med bästa Anna :) Vi har ingen svenska idag så det blir att chilla ända fram till lektionen efter lunch.

/S.H

RSS 2.0