GRATTIS, MAARIT OCH HARRY!!

Idag gifter sig Annas mamma Maarit och hennes blivande make Harry sig! :) Jag och Jerry ska hjälpa till som serveringspersonal på festen och vi befinner oss i lokalen just nu för att förbereda lite grejer innan dom kommer (vid 13.30).
Så jag passade på att slänga in ett blogginlägg med dagens outfit:


Top - H&M
Kjol - H&M
Ballerinas - Din sko
Skärp - Marias 

Nu ska jag och Jerry fixa lite mer innan dom kommer! Ska bli jättekul :)

/S.H 

HEMKOMMEN FRÅN NORGE!

Vid kl 18.30 tidigare ikväll rullade min buss in till Stockholm stad efter en helt galen, mysig, rolig och party vecka i Hvaler i Norge!


Utsikten från stugan vi bodde i... helt vidunderlig! (=fantastisk på norska)


Jag stekte lite i kvällssolen innan det var dags för grillmiddag... ;)


Sebbe häller upp ett varsitt glas champagne till middagen... här kör vi bara fina grejer ;)


Grillaaaaatt! :) Vi grillade nästan varje kväll och varje gång var lika mysig!


Diego och Vegar partar till lite när vi körde "ölspelet" ;D Även det en tradition som hängde kvar varje kväll.. ;D


Bara överkroppar blev vardsagsmat för mig... ;) haha yeeeees.


Lite dans på nätterna satt även det på sin plats! Några norska tjejer kom också och gjorde sällskap ibland :)

Det är så svårt att berätta exakt allt som hände under våran vistelse, men jag kan sammanfatta det med UNDERBART!! Det var helt sjukt kul och jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit! Jag och killarna kom så bra överens och jag är nu en av "guttarna" ;D haha. Sebbe och jag kommer också varandra närmre och det gillar jag starkt. 

Om ca 2 veckor är det redan dags att återvända till Norge, och denna gången med min bättre hälft; Anna! :D Vi ska dit och leva livet, men även planera våran höst... vi får se vad det blir ;) 

Nu ska jag daska min bästa vän, dricka upp min cider och sedan soooova. Imorgon ska jag och Jerry jobba som servitörer på Annas mammas bröllop! :) Ska bli jättemysigt och jättekul!

Godnatt!

/S.H 

NÅ ER JEG I NORGE!

Vad sægs om den kæcka øverskriften? ;) Fick lite hjælp av Sebbe med den, men det spelar ingen roll. Vi kom till Norge vid ca halv 3 tiden och har hittills hunnit æta en lunch på subway, åkt hem till Sebbe før att hæmta lite grejer och sitter nu på bussen som ska ta oss till landstællet som ligger i Hvaler :)
Jag har redan hunnit læra mig en hel del Norska (eller?) haha. Sebbe tycker iaf att jag har bra uttal nær jag øvat in meningarna några gånger. Ska nog førsøka mig på att prata norska nær jag træffar hans kompisar... eller ska jag kanske vænta med det så dom inte tror att jag ær något psykfall? Kanske det. Lite nervøs ær jag iallafall øver att træffa dom. Men enligt Sebbe ska jag bara vara mig sjælv så ska allt gå som smort, så jag litar på det!
Nu ska jag terra Sebbe med ænnu mer førsøk till att prata norska!
Vi hørs, raringar!
/S.H

GRILLKVÄLL OCH UTGÅNG!

Gårdagen blev inte så lugn som jag planerat. Men å andra sidan; har någon kväll varit det denna sommar? Nej. Haha. Så igår kväll bjöd Veronica över mig till en grillkväll hos henne med massa andra sköna tullinge och salemsbor :)

Vi grillade allt från köttbullar till flintastek och kyckling :)


Veronica var jääääättehungrig och blev lite aggro när jag ville smaka en köttbulle av henne...haha.


Senare mot kvällen blev det singstar! Melina och Emma var sjukt taggade på ABBA ;)


Veronica och jag :) Ääääälsk!

När klockan började närma sig midnatt blev jag och en jättesöt tjej som heter Emma sjukt sugna på at dra ut, så vi såg till att ta oss till stan snabbast möjligt!


Det enda jag har på bild från utgången! Vi shottade 2 tequila var på The Bridge och hade så jäkla kul innan vi tog nattbussen hem i regnet ;D


Emma och jag på nattbussen hem :) Vi träffade på två assköna tjejer från Tumba som vi snackade med hela bussresan!

Tack för en awesome kväll, alla ni som var med och gjorde kvällen till det den blev :)
Och Emma; Dethär ska göras om måååånga fler gånger, bruden! ;D

/S.H


SATURDAY

Godmorgon :) Eller god eftermiddag man kanske ska säga? Hursomhelst vaknade jag ganska sent idag. Gårdagen var hur fin som helst med bio och en MC-tur. Kvällen avslutades med pizza och lite TVtittande innan det var läggdags.



Just nu sitter jag framför TVn, har precis ätit frukost som bestod av våfflor och har planerat att denhär dagen ska vara en riktigt lat dag.. :) Ibland behöver man sådana dagar också. Jag ska väl också börja packa lite, det är inte långt kvar tills jag och Sebbe åker till Norge! 2 dagar. Ser verkligen fram emot det ;)

Nu ska jag kolla lite mer på TV och sedan ska jag börja kika på packning till Norge!

/S.H

SPONTANIST, JAVISST!

Denhär sommaren har utan tvekan varit den mest galna i mitt liv. Mitt motto har varit "man lever bara en gång" och "det är ett senare problem", så att kasta sig ut och göra något oväntat har inte varit några större problem har jag märkt. Det är verkligen sant som man säger: det är endast en själv som sätter gränserna! And i like it ;)


Påväg till stranden på Rhodos tidigare i sommar :)

Igår t.ex åkte jag in till nivå vid 22.30 tiden och körde en runda med några vänner. Jag satt egentligen i pyamas, hade precis sminkat av mig och höll på att göra en äppelpaj och då bestämdes det bara huxflux över FB att nästa destination var Nivå22. Så det var bara att släppa det jag höll på med, byta om och åka in! haha.

Just nu ska jag iallafall äta lite lunch och sedan blir det att hoppa in i duschen. Ikväll har jag planer jag ser fram emot, det blir att gå på bio med Sebbe och sen får vi se vad som händer :) Kanske en runda till apberget? en drink på Snaps eller kanske bara en promenad? Kul ska det bli iallafall!

Uppdaterar sedan innan jag åker in för att möta norsk-gutten ;)

/S.H

DÅ VAR DET BOKAT!



På måndag åker Sebastian tillbaka till Norge, och gissa vem som följer med? ;) haha. Man måste göra lite spontanresor ibland och det passade så bra nu när jag har semester och allting.

Vi ska bo tillsammans med hans kompisgäng i en stuga på deras "skärgård" och bara ha så jäkla kul! Grillning, bada, åka båt, festa... blir det bättre? Tror inte det.

/S.H

GRÖNAN/SHOPPINGRUNDA

I tisdags bestämde jag mig för att huxflux dra in till Grönan för att träffa Anna och ha lite kul med Victoria, hennes norska kusin Sebastian och några av hennes jobbkompisar :) Jag är glad att jag åkte, för annars hade jag missat 2 helt awesome dagar! Här kommer ett par bilder från grönankvällen:


Jag och min älskade vän Anna som jobbar på Grönan <3


Sebbe och jag hänger utanför Annas spelbås :)


Och nu över till dagens aktiviteter:

Gårdagen var lite speciell. Jag och Sebbe skulle till the bridge, men jag blev väl minst sagt lite väl lullig så vi vände hem till Victoria igen när vi kom till centralen :P Så idag när jag kom hem och mådde lite sisådär la jag mig och sov en blund och sen gav jag mig faktiskt ut på stan! Ibland är det bara så skönt att shoppa helt själv.


Top från Mango, 349 kr.


Jag använde mitt presentkort på Kicks och kom hem med dessa prylar:
2 Torrshampoon, Värmeskyddande hårkräm från Urban, primer, bagsize hårspray, makeupsvamp och fotspray :)


Just nu sitter jag framför TVn och kollar lite på family gay. Hatar den serien :P Kvällens planer ser ut att bli rätt lugna, men jag är himla sugen på att sitta med något skönt umgänge på apberget... vi får se. Imorgon kväll ska jag nog träffa Sebbe och ev gå på bio :) Han måste ju uppleva Sergelbion nu när han är i Sverige!

/S.H

NU DRAR JAG TILL...


GRÖNAN!!

/S.H

GODMORGON!



Morgonpigg tjej? Nej, kunde bara inte somna om. Så jag satte mig framför TVn och sitter nu och kollar på "Supernanny" över en kopp te. Rätt mysigt :)

Dagens planer blir till början inte så händelserika. Jag ska nog lägga mig på altanen och sola och bara ta det lugnt, senare blir det däremot annat! Jag och Linnea ska åka till Gröna Lund och hälsa på min älskade vän Anna som jobbar där och har skift ikväll :) Det blir säkerligen några åk och efter det ska vi alla tre vidare ut. Ännu en kväll att se fram emot alltså!

Gårdagen spenderades med min mamma. Vi var på Hedlandet och handlade och sedan åkte vi även till ONOFF, så när jag var hemma i Salem igen hade jag med mig en t-shirt, en scarf och en urgullig datorväska!:)
Mot kvällen åkte jag in till stan och träffade Victoria och hennes kusin Sebastian. Vi åt middag hemmos henne och sedan satte vi oss på en uteservering på medis och senare tog vi oss till apberget och hade så grymt trevligt. Vi träffade alla sorters folk från världen och idag kommer vi träffa 2 av dom som kommer från Texas! Dom kommer till grönan, så vi får väl se om man lyckas hitta varandra, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på dumburken. Vi hörs. Ciao!

/S.H

MYCKET KAN HÄNDA PÅ ETT DYGN!



Hallådär alla i bloggvärlden! Igår kväll kom jag hem igen efter att ha först varit på semester på Rhodos och sedan jobbat som lägerledare på Grällsta Ridcenter i Sala. Så totalt sett har jag inte varit hemma på ca 5 veckor! Men igår tuffade jag och Linnea in på Stockholm Central med tåget från Västerås och efter att ha lämnat mina väskor i mammas bil bytte jag bara om och sen drog vi omedelbart till nivå22. Haha, ingen vila här inte!

Så igår kväll gick jag och min älskade vän Linnea först till Nivå och sedan drog vi vidare till The Bridge där vi mötte upp Victor, Hansevall och några fler sköna typer :) Där blev det goda dricka, dans och bara sitta och umgås. Senare mot kvällen bestämde vi oss för att dra till Apberget (åvanför munchenbryggeriet) och se när Stockholm vaknar. Så otroligt vackert och mysigt! Passande nog hade vi med oss vinet "tre apor" och där satt vi alltså till gryningen och bara hade så grymt trevligt.
Jag behövde inte heller åka hem själv då Victor bor rätt nära mig, så det var skönt att inte behöva oroa sig för att gå själv i natten :) Tack, Heyman!


Baksidan av vårt sommarhus.

Så idag är jag lite seg eftersom jag kom i säng kl 05.30 och vaknade redan vid 10 tiden, haha. Mamma hade iallafall gjort iordning värsta brunchen när jag kom upp så hela familjen satt på altanen och åt nybakade scones, färsta jordgubbar, drack latte och en liten smoothie :) Mumma! Efter det packade vi alla väskorna för att åka till landet, men min lille älskade bror packade sin väska till Spanien. Jävla unge. Han ska vara borta i 2 veckor, vilket betyder att när jag äntligen fått träffa ungfan så ska han åka iväg från mig igen! Menmen. Han ska väl också få sin lilla semester, haha.



Just nu sitter jag iallafall med ett glas rosé och bara njuter av min ledighet på 3 veckor innan det är dags att återvända till Grällsta för ytterligare en jobbvecka :) Jag funderar på att baka lite muffins efter detta inlägg. Jag fick ju en jättefin receptbok på olika muffins och en otroligt söt muffinsform i silikon som är formade som rosor i studentpresent! :)

Senare ikväll blir det att grilla och sedan kommer jag nog somna, något min kropp lär behöva efter allt jobb. Men imorgon är det friska tag igen och då ska jag förhoppningsvis få träffa min älskade bästa vän Anna! 

Take care!

/S.H

SISTA VECKAN PÅ GRC

Jag börjar med att ta upp uppdateringen här på bloggen, haha. Inte har det gått bra, mitt bredband som jag fick skickat till mig har inte fungerat och jag har inte haft ork eller lust att ta mig upp hit till saloon och blogga själv på kvällarna. Men nu är iallafall jag och Jessica här och tar sällskap av varandra :)

Nu är det allafall bara lite mindre än en vecka kvar här på grällsta för mig. På lördag kväll eller söndag morgon åker jag hem. Det tar emot lite eftersom jag verkligen trivs här, men samtidigt ska det bli lite skönt att komma hem till det "normala" livet med min familj, mina brudar, utgångar, staden och stranden. Saknar mina nära och kära där hemma som bara den, framförallt min mamma! Hon var här på besök i fredags förra veckan och hon var med när vi badade i sandtaget med hästarna och sen stannade hon kvar för lunch och tittade när jag hade lektion för mina elever. När hon åkte började jag längta hem lite. Så det ska bli jättemysigt att få komma hem och få äta middag med min familj och bara vara. Men jag kommer mer än gärna tillbaka hit och jobbar senare i sommar :) Har tillochmed redan pratat med Gunilla som saken, så hoppas att hon vill ha mig här! haha.

Och för alla er därhemma: Min mobil har blivit vattenskadad och fungerar inte. Därför svarar jag inte på sms och telefonsamtal. Nu vet ni det!

Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske mer imorgon, vi får se. Jag ska fylla på min kopp med lite varm choklad och sen ska jag umgås lite med mina kollegor ;) haha. Även kallade vänner faktiskt! :)

/S.H

RSS 2.0