UTLANDSRESA



Jag har inte nämnt för er läsare att jag och mina brudar börjat spana efter någon resa i sommar? ;) Det är hursomhelst jag, Anna, Linnea och Frida som för fulla muggar letar hotell, billiga priser, och bra partystäder som verkar lovande. Hittills är Greklands ö Kos högst på listan, men även Rhodos, Bulgarien, Rimini och Magaluf har kommit på tal... ;) Nu har vi iallafall precis suttit i en timme och letat, men inte hittat det vi vill ha... det ska ju vara billigast möjligt liksom! Men mer om det en annan dag...

Just nu ska jag precis lägga mig då jag ska ha sånglektion imorgon bitti och är helst något vaken då. Imorgon blir det att sova hos Martina tillsammans med Veronica då vi ska plugga och äta middag tillsammans imorgon kväll :) Troligtvis blir det ca 90% snack om massa annat också... (a) haha.

Godnatt!

/S.H

NYA SÄSONGEN AV TOP MODEL IKVÄLL!



Gissa vem som kommer sitta bänkad? ;)

/S.H

INFÖR STUDENTBALEN I FALKENBERG

I maj/juni någongång har Oscar studentbal i Falkenberg och jag ska få gå på den med honom :) Jag ser verkligen fram emot det och jag har redan nu börjat fixa med klänning, skor, hår mm... Här kommer klänningen:


Balklänningen!


Klänningen tillhör min fina vän Martina som är så snäll och lånar ut den till mig! :) Jag själv tycker den är jättefin och det tyckte Oscar också när jag MMSade bilden. Jag ska be mormor nåla upp den lite då den är lite för lång, så jag tror det kommer bli perfekt!

Nu är det bara att hoppas på att dom andra bär liknande kreationer så det inte bara är jag som har värsta klänningen liksom! haha. Jag får helt enkelt kolla med tjejorna där nere... ;)

/S.H

BRÄND BRUD OCH KVÄLLSFIKA

Goddagens :) Idag är jag somsagt hemma för att kurera mig och jag känner mig redan mer kry än vad jag gjorde igår! Dock är jag väl inte helt frisk, så jag bangade på utgång ikväll.

Istället blir det att dra ut med mina fina brudar... eller, iallafall några utav dom som det ser ut nu. Änsålänge är det jag, Anna, Victoria och kanske Julia som är på. Vi planerar att köra en kvällsfika på Café60 med massa tjejsnack och trevligheter! :) Ska bli så himla mysigt! 


Anna, Jag, Victoria och Julia... mina babes!

För ungefär en timme sedan kom jag hem från solarieöarna... kanske inte riktigt med det resultat jag hoppats på. Jag har olyckligtvis fått en mer rosatonad ansiktsfärg än just det bruna, skimmrande jag var ute efter... suck. Men jag hoppas att det försvinner... SNABBT!

Nu är det lunchdags för lilla mig :)

/S.H


NU LADDAR VI OM BATTERIERNA VA?

Åh herregud vad jag varit seg dom senaste dagarna! Ena stunden känns det som att jag bara vill vara helt sängliggandes och i andra stunden känner jag mig pigg nog för skola. Idag var jag i skolan igen, men jag hade nog mått bäst av att kurera mig hemma... vilket är precis vad jag ska göra imorgon!


Om jag laddar om ordentligt imorgon blir jag nog ungefär såhär pigg på dansgolvet under natten! ;)

Nu ska jag och brorsan göra lite våfflor. Det är ju trots allt våffeldagen ;) Lite sent kanske... but who cares? Har man ätit våfflor kl 1 på natten klarar man detta!

/S.H


FRÅN MIN SKIVINSPELNING



/S.H

JAKTEN KAN BÖRJA...

Att hitta den perfekta hårsprayen för sitt hår är en hel vetenskap ska jag be att få tala om. Jag har provat ofantligt många märken och sorter och har kommit så långt att jag vet att en spray som utlovar volym är något för mig.
Fructis Bamboo volyme är den jag hade sist och den jag är mest nöjd med... men ändå vill jag pröva något nytt ;)




Vilken är DIN favoritspray?

Så nu ska jag alltså passa på att åka med till Ica Maxi och påbärja min jakt medan mamma handlar mat. Önska mig lycka till! ;)

/S.H

NÅGRA BOLLAR I LUFTEN

Sedan allt festande i Danmark har jag ju åkt på en liten förkylning... typ. Jag är bara lite snörvlig, men ändå är jag sjukt tung i huvudet. Halsen är helt okej liksom. Känns bara som att jag har feber och mina ögon är irriterade.. bu. Men imorgon är jag ledig och då ska jag bara ligga hemma och bli frisk så jag har en partyhelg att se fram emot ;)

Igår skrev jag klart min bokrecension och den är alltså inskickad och klar :) Idag ska jag börja på Svenska Nationella (muntliga delen) då redovisningen är på måndag. Det klarar jag nog. Om jag känner mig rätt kommer jag nog ändå spendera kvällen åt att kolla på Ponnyakuten på svt play, prova kläder till helgen, se på tv och sitta framför Facebook.


Bild från bussresan till Danmark. Någon som är taggad? ;)

Planerandet inför studenten börjar också bli allt mer aktuell :) Jag och Anna ska försöka fixa så att vi kan ha våran studentmottagning tillsammans i folkets hus, det skulle ju vara helt sjukt kul! :D Så det jag har i mitt studenthuvud är att få mina biljetter sålda, fixa kostym till både min och andras studentskivor, boka lokal till mottagningen, betala min del för flaket... åh herregud jag blir snurrig av att tänka på allt! haha.

/S.H

NU ÄR DVALAN ÖVER

Sådär. Nu får det vara bra med slappheten här ;) Jag har varit sjukt seg efter Danmark och allt festande så jag har åkt på en mindre förkylning... men somsagt, ingen fara.

Just nu är jag i skolan och ska skriva lite på min engelska bokrecension som ska skickas in ikväll. Anna och Linnea sitter på intagningsprov för sångarna och snart ska vi väl äta lunch. Jag har massor att berätta om Danmark, men det känns som att jag bara orkar sammanfatta resan som AWESOME! Här nedan kommer en bild på hela KörB när vi var på utflykt ;) Resten av bilderna hittar ni på Facebook.


Älskade älskade Kör B!

Så... hur ska jag sammanfatta och uppdatera litegranna så ni vet vad jag har för mig? Jag var ju i Falkenberg i helgen och träffade Älskling. Det var jättemysigt och vi hade det riktigt bra :) Han kommer till mig över påsk, så redan nästa fredag får vi träffas igen! Jippi.

Denna vecka händer följande:

Mån: Jobba.
Tis: Kort dag i skolan, träffa Nils, åka hem till Veronica och plugga.
Ons: Kort dag i skolan, plugga inför Svenska nationella muntliga.
Tor: Helt ledig. Kanske jobba Em?
Fre: Kort dag i skolan. Utgång!
Lör: Rida på morgonen, fira Idas 19 årsdag med tjejmiddag och utgång!
Sön: Köpa/sälja biljetter till skivan.

Nu ska jag nog leta reda på mina söta vänner för att äta. Take care!

/S.H


I FALKENBERG

Hej alla glada :) Igår eftermiddag kom jag hem från Danmark igen, men jag hoppade av i Malmö och tog tåget till Falkenberg så jag kommer inte till Sthlm förrän på söndag kväll. Uppdatering från Danmark kommer även när jag kommit hem då det är så himla många bilder/videos och det går så segt med Mac som jag har här. Så ni får hålla ut ;)

Igår var vi hursomhelst på ett fik som heter Stålboms. Oscars klasskompis hade sin projektredovisning där då det är hennes familj som äger stället :) Hon visade bilder och klipp från Körslaget-tiden och Rhapsody in rock från i sommras och det var verkligen sjukt kul att se allt! Olivia hade verkligen lagt ner arbete på dedär och hela kvällen var bara grym!
I förmiddags följde jag med till Falkhallen då Team Wells skulle spela in en fotbollslåt tillsammans och det slutade med att även jag fick vara med på en liten del, så det var riktigt kul! Dom är så glada och snälla, Wellsarna ;)
Just nu ska jag och Oscar iväg till hans faster för att spela lite kort och umgås, sedan blir det att åka till Mogens för middag och trevligheter, det är alltid en jätteskön stämning när vi är där! Slutligen blir det utgång ikväll IGEN till Grand. Så denna eftermiddag/kväll är något att se fram emot! :D
Vi höres. Ta hand om er!
/S.H

NU ÆR JAG I DANMARK!

Haha kul att bokstæverna blir lite konstiga nær man skriver från en dansk dator... ;)
Jag bor iallafall tillsammans med Nikki hos en jættegullig tjej som heter Anne. Vi bor ca 15 min från skolan så det ær inte så långt.

Ikvæll blir det massa rep och idag blir det utflykt med hela kørB. Imorgon blir det troligtvis utgång! Yeees. Men nu kan jag inte skriva længre och jag kommer antagligen inte kunna uppdatera bloggen førræn på fredag då jag ska till Falkenberg :)

Ps. Jag har inte behøvt æta pølsekorv... Ds.

C Ya!

/S.H

HEJDÅ, SVERIGE!



Så imorgon bitti var det dags att ta bussen till Danmark! Jag har lite blandade känslor inför resan. Klart det ska bli lite kul iallafall, men tänk om jag får bo ensam hos en jättetråkig dansk som inte vill hänga med ut och parta när dom andra ska det? Ska jag liksom åka själv då? :P Eller dedär med maten... pölsekorv? NEJ TACK. haha. Nämen jag får hoppas på det bästa... det blir nog bra på något sätt. Jag har iallafall med mig ett stort paket med kakor och en stor marabou ifall jag skulle bli serverad typ... rökt ål eller vad dom nu äter där.

Just nu är jag iallafall hemmos Linneasötot. Hon håller på att packa sin väska och snart ska vi upp till köket för att göra en massäck till imorgon. Pastasallad, risifrutti, macka och en festis blir det! MumsMums :) Innan vi kom hit skulle vi växla pengar på forex, men NÄE vi kom försent så jag hoppas busschaffisen är snäll och stannar en kortis i Malmö så jag har pengar till resan. Annars blir det väl kanske inte så bra?

Nu är det dags att få saker gjorda här. Får kicka Linnea i baken så hon vaknar! haha. Jag hoppas att jag kommer åt internet där så jag kan blogga. Kameran är med, så bilder blir det isåfall. Men om inte... så hörs vi på fredag då jag åker hem till älskling! :)

C yaa!

/S.H

UPDATE!

Det har varit full rulle denna helg så igår kväll när jag kom hem hade jag helt enkelt inte orken att blogga :P Men nu kommer en liten uppdatering. Dock utan bilder då kameran glömdes hemma.

I lördags red jag som sagt ett dubbelpass på förmiddagen. Mot kvällen kom Veronica hem till mig och vi fixade oss i turbofart innan vi satte oss på tåget mot sundbyberg där min kusin Aurora bor :) Väl där lagade vi tacos som vi sedan åt framför melofifestivalen, mysmys! Många av hennes vänner var där och dom var riktigt trevliga allihop!
Efter ett par glas, singstar och snack drog jag och Veronica vidare in till Chaplins Bar. Där mötte vi upp Nils, Jocke, Hoffe och två andra brudar jag inte minns namnen på. Det blev det dans hela natten och det var verkligen grymt drag därinne! Självklart var vi uppe och sjöng karaoke också, denna gång fick det bli "I will survive". Vid 4 tiden när vi inte visste hur nattbussen gick och pendeln redan slutat gå, beslutade vi oss för att sova över hos Jocke som bodde rätt nära. Vi somnade inte förrän kl 06.00 och vaknade redan bara 2 timmar senare, haha.

Under söndagen hann jag åka hem en sväng innan jag skulle möta upp Nils för att ge en hjälpande hand när han skulle hitta en födelsedagspresent till sin lillebror. Eftersom att jag inte tror att han läser min blogg (om du nu gör det, hoppa ner till nästa stycke) kan jag säga att det blev en popcornmaskin! Haha, bästa presenten.
Det var tänkt att vi skulle plugga efteråt, men eftersom jag i all stress till bussen glömde mina fint inpackade läxpapper mm, fick jag "hjälpa" Nils med hans fysikplugg. Vi gav upp rätt snabbt och satte på en film istället. Jag tror filmen hette "Blindness" och det var ingen barnvänlig film, så hans stackars lillebror på 6 år blev konstant tillsagd att titta bort..  haha. Efter lite middag drog jag hem igen.

Väl hemma började jag genast packa väskan till Danmark då jag, tillsammans med KörB, åker imorgon bitti och jag ska sova hos Linnea idag. Hoppas verkligen allt kom med! haha. När jag var klar och hade tittat på "ponnyakuten" via SVTplay ringde jag upp Oscar och vi småpratade tills jag somnade i luren (a). Snacka om att jag var trött!

Idag är jag iallafall lite piggare då jag bestämde mig för att ta en liten sovmorgon :) Så nu är jag i skolan och ska direkt efter detta inlägg börja skriva på min engelska bokrecension. Ikväll kommer det säkerligen ett inlägg då jag och Linnea alltid har något i görningen tillsammans... haha.

/S.H

DAGENS RIDNING

Imorse fick jag gå upp lika tidigt som alla andra lördagar då jag har ridlektion. Idag red jag ett dubbelpass, så just nu är jag rätt mör i kroppen! Första passet jobbade jag en maxad A-ponny som heter Dunder. "Varför?" frågade jag min ridlärare när hon delade ut hästarna, och hennes svar var "För att det är kul". Haha. Så idag har jag fått rida shettis för första gången på fleeeeera år! Kul var det ;)

Andra passet red jag underbara Rigoletto som jag skrivit om tidigare i bloggen. För er som missat det är han ny i stallet och kommer direkt från Nordiska Mästerskapens tävlingsbanor, och det känns när man sitter på honom! Mycket energi i ponnyn! Det är så kul att rida då! :)

Här kommer bilder från när jag red Rigoletto idag:



Just nu är sitter jag framför datorn med blött hår, så jag ska nog ta tag i barret innan det självtorkar och står åt alla håll och kanter... ;) Ev att jag ska ut och övningsköra snart också!

/S.H


HAIR-MAKEOVER BY STEFFI





Så... vad tycks? Både Linnea och jag blev iallafall väldigt nöjda med resultatet och det känns ju viktigast ;)
Sammanlagt tog detta ungefär lite mer än en timme, så vi missade inte hela Let's Dance heller!


Efter makeovern åt vi mammas äppelpaj med vaniljsås :) Som alltid när Linnea är här drack vi även söderte.
Nu däremot, någon timme senare, är vi båda riktigt trötta och ska alldeles strax låta John Blund göra sitt jobb.
Imorgon blir det att gå upp tidigt eftersom jag ska rida 2 pass under förmiddagen på den underbare Rigoletto... :)


/S.H

NU BLIR DET FREDAGSMYS!


Theo (vår älskade vaktmästare i skolan), Amelie och Charlotte bjuder på fredagsdansen ;)

Just nu sitter jag och Linnea i mitt rum och kollar massa klipp på youtube och sjunger HSMlåtar! haha.
Alldeles strax ska vi sätta igång och göra en hair-makeover på Linnea. Jag ska både färga och klippa henne... den ni ;) Före och Efter-bild kommer såklart när the job is done, så håll ögonen öppna ;)

/S.H 

MÄRKS DET ATT JAG GILLAR GINA TRICOT?

Godmorgon :)
Idag var jag uppe med tuppen och är redan i skolan. Anledningen? Jag skulle hinna lämna in mitt skolschema till jobbet så dom kan ringa in mig såfort jag har en ledig eftermiddag eller slutar tidigt. Så lat som jag är, valde jag att åka bil till rönninge station med mamma i morse istället för att ta bussen som skulle gått 45 minuter senare ;) Men bra är det att jag hinner blogga nu!


Oversize T-shirt - Gina tricot.
Jeansleggins - Gina tricot.
Jacka - Gina tricot.


Dagens första lektion börjar kl 08.30 och det är dans som står på schemat! Ska bli riktigt kul då vi håller på att sätta ihop en modern kombination och jag gillar verkligen vissa delar, ska bli kul att få visa upp den på uppvisningen om några veckor!

Nej nu ska jag ta och byta om så jag inte kommer sent. Ha en underbar fredag, sötisar!

/S.H

DEN NYA PONNYN

Idag när jag kom till stallet bytte jag först om och sedan gick jag ner till ridbanan för att vänta på att min lektion skulle börja. Sedan fick alla en varsin häst som stod på ridbanan utom jag, för jag skulle följa med min ridlärare upp till stallet igen för att hämta ponnyn jag skulle rida. När jag kom in i boxen blev jag glatt överraskad när jag såg en ny ponny som såg riktigt läcker ut med muskler och nätt kropp. Då säger min ridlärare "Dethär är Rigoletto, han kom imorse och är riktigt fin. Han är en tävlingsponny och har tävlat i Nordiska Mästerskapen."
Jag blev helt till mig och när jag några minuter senare ledde ut honom till ridbanan var han riktigt tittig och var på helspänn!



När jag väl satt på honom och skrittat runt lite, tog jag tyglarna och kände lite på honom. SHIT vilket steg! Under lektionen gjorde vi mycket lösgörande hjälper och Rigoletto gick så himla fint! Jag blev verkligen helt tagen av denna ponny. Efteråt var jag verkligen som på rosa moln och jag längtarlängtarlängtar till lördag då jag ska få rida honom igen! Jag ska starta ett medlemsskap på ridklubben så jag får vara med och tävla under våren, och då blir Rigoletto ett självklart val! Tänk att hoppa en ponny som tävlat i Nordiska Mästerskapen... Oh my.
Anledningen till varför han inte tävlar i dom klasserna längre är för att han är rädd för vattenmattan, men det är jag övertygad om att vi kan öva bort!

På lördag när jag ska rida honom igen kommer mamma med för att titta och då ska jag be henne både filma och ta kort så får ni se honom, han är en skönhet i särklass.

Om ni ursäktar mig nu ska jag lägga mig tidigt ikväll så jag får drömma om Rigoletto hela natten ;) Haha.

Godnatt sötnosar!

/S.H

NÄR MAN HAR RAST...

Jag och Linnea har varit ifrån hästarna och ridningen alltför länge.... stackars Marie som behövde se detta IRL... x)



/S.H

TORSDAG FÖRMIDDAG

Godmorgon! Tack vare 8 timmars sömn och nyttiga kosttillskott känner jag mig riktigt pigg och alert idag! Tur är väl det eftersom att jag har mycket jag ska orka med. Här kommer dagens klädval... väldigt Gina tricot.. ;)



Jeansleggins - Gina tricot.
Tröja - Gina tricot.
Tanktop - Gina tricot.
Klocka - Regal.




I eftermiddag ska jag iväg för att rida, och eftersom jag åker till stallet direkt från skolan har jag med mig mina ridkläder i denna bag. Jag kan erkänna att det var rätt tungt att bära den till bussen imorse...


Men väl på bussen kunde jag sätta mig ner och dricka kaffe ur min nya söta thermosmugg! :)

Jag hoppas att jag kommer med bilder från min ridlektion idag, skulle vara kul att få visa er. Men det är inte alltid det finns någon vid ridbanan som kan fota, men somsagt... vi får se ;)

Nu ska jag ha improvisations-ensemble med min kära klass!

Ha en bra dag!


/S.H

THE HANSSONS ÄR FRAMME IGEN...




Att baka chokladbollar är helt enkelt vår grej! Storasyster och lillebror är helt enkelt ett bra team ;)
Nu är läckerheterna i kylen och ska snart tar ut för att svullas på framför "Fuskbygget" som snart börjar på TV!

Hoppas ni haft en trevlig dag/kväll! :)

/S.H



TRÅKIGT PÅ BUSSEN? NOT ANYMORE!

Idag när jag satt på bussen hem från skolan insåg jag hur tråkigt det är att åka buss (tåg också för den delen) själv! Har man en kompis att åka med dyker samtalsämnen upp på rullande band, men när man åker ensam... urk. Därför skrapade jag ihop en liten lista på vad man kan göra när man hamnar i situationen. Du väljer om du tar alla förslag seriöst ;)



1. SMSA. En klassiker! Välj ut en skön typ ur din kontaktlista och starta en koversation som om ni satt i bussen båda två.

2. PLUGGA. Kanske inte det roligaste tipset, men garanterat det mest nödvändiga! Tänk vad skönt att komma hem och att glosorna redan är inlärda? Aboslut värt mödan.

3. SNAKE. Har du en Nokia? En äldre modell dessutom? Perfekt! Leta upp dina spelprogram och klicka in på Snake. Jag lovar, du är fast i minst 45 minuter.

4. BÄRBAR DATOR. För dom med lyckan att äga en egen laptop med trådlöst internet kan jag bara säga grattis! Ett enkelt klick in på Facebook och hela resan är räddad.



5. MUSIK. Att lyssna på musik kan verkligen göra att du känner dig sysselsatt! Annars är det även perfekt för att varva ner om du haft en stressig dag. 

6. HEJ! Känner du dig glad och vill sprida ditt humör vidare till andra passagerare? Sätt dig långt fram i bussen och hälsa på alla påstigande! Antingen blir han/hon glatt överraskad eller så ses du som dum i huvudet. Det sistnämnda bryr du dig inte om, att dom har sociala problem rör inte dig och ska inte förstöra ditt glada humör!

7. TURIST. Är du ännu mer pratsugen och känner dig lite modig? Varför inte introducera dig själv för den som sitter bredvid/mittemot - på engelska? För att lätt hitta något att prata om kan du alltid låtsas att du är från exempelvis Tyskland och turistar i Sverige! Inled samtalet med att fråga ifall bussen går dit du tror, eller om han/hon har tips på turistattraktioner i området!

8. CLOWN. Ser du en trött förälder med ett barn som sitter och gnäller eller bara är allmänt bråkig? Sätt dig så barnet kan se dig och försök få barnets uppmärksamhet. När du lyckats börjar du med att vinka och le lite diskret så inte föräldern ser. Barnet kommer garanterat tystna och fortsätta titta på dig och då gör du en min. Om barnet petar på sin förälder och pekar på dig tittar du bara ut genom fönstret som att du inte ens sett honom och när föräldern tittar bort igen gör du en ny min. Och en till, och en till... du kommer älska barnets uttryck i ansiktet! Haha.


/S.H


GE MIG SOMMAR

När jag promenerade från centrum idag trodde jag att jag skulle få en härlig, solig och frisk promenad... efter ca 50 meter hade mina skor läckt in pga all snö och slask som ligger över asfalten. Kul. Det är sånahär dagar man bara vill att snön ska försvinna för gott och att solen kryper fram så man kan gå i sandaler och blommiga klänningar!
Att jag tar studenten denna vår känns inte heller helt fel, så jag har många anledningar till att längta till sommaren :)


Jag och Kropek busar i vattnet, sommaren -09. Sommarkänslor, någon?

Nu tycker jag att det får vara nog med detta rusk. Nu vill jag ha sommar!

/S.H


TRÄNINGSSUGEN



Det är första gången på länge jag verkligen känner ett sug för att träna! Powerwalk och rida känns mest lockande, men kan inte riktigt bestämma mig... jag smsade min ridlärare och frågade ifall jag skulle kunna komma och rida ikväll och väntar nu på svar. Om det funkar väljer jag nog ridningen, annars blir det att gå.

Vilken träningsform/sport föredrar ni?

/S.H

SUNNY DAY!

Godmorgon :) När jag drog upp persiennerna imorse blev jag så glad över att är soligt ute idag med! Det betyder ju att snön snart kommer ge vika och släpper fram våren :)


Kjol - Pull and Bear.
Scarf - Zara.
Top med urringad rygg - H&M.
Leggins - Gina tricot.
Armband - Complement.

Nu ska jag och Linnea upp och äta frukost. Ha en bra dag!

/S.H

CHOKLADPARTY



Denna bild togs innan vi högg in i våra läckerheter ;) Jag kan hålla med om att det inte ser överdrivet lockande ut med blixt, men tro mig det var underbart!
Filmen vi såg var rätt dålig faktiskt, allt som bara inte får hända... hände. Suck. Men, om man inte ser några dåliga filmer skulle man inte kunna uppskatta dom bra! Nu lät jag lite töntig.



EN LITEN INSTICKARE:

I Italien filmade vi lite med kameran. Här är lite sång i baksätet påväg till köpcentret Vulcano... enjoy! ;)



Nu ska vi sova! Godnatt :)

/S.H

HAVE YOU HEARD OF THE HANSSONS?



Här har ni mig och min lillebror när vi langar våra hetaste poser ;) Linnea är också här och vi ska alldeles strax slå på en film som heter "Them" och äta kladdkaka! Linnea och jag fick en liten spontanidé när vi slutade skolan idag och hon ska nu sova hos mig :)

Kanske jag hinner uppdatera mer innan vi går till sängs, vi får se. Om inte: Hoppas ni har haft en bra dag och sov sött!

/S.H 

MÅNDAG MORGON

Då var man tillbaka i skolan igen. Känns faktiskt rätt bra :) Redan nästa tisdag åker vi till Danmark på körresa, så det känns inte så tungt. Tack vare den tidiga gårkvällen är jag även pigg och glad idag!

Dagens outfit är en av klänningarna jag köpte i Italien. Denna är från Pull and Bear:


Nu ska jag uppdatera min kalender så jag har kolla på provdagar, jobbkvällar, studentskivor mm. Sen blir det att gå på den första religions-lektionen på flera veckor... puh.

Ha en bra dag!

/S.H

TIME TO SLEEP


Nu är jag verkligen helt slut... kan knappt hålla ögonen öppna! Sängen väntar och imorgon är det skola, så då gäller det att vara lite på alerten! ;) Imorgon blir det även invigning för ett av plaggen från Italien!

Godnatt!

/S.H

S.O.S! NY DESIGN!

Nu har jag haft denna design i några månader och börjar sukta efter en ny. När våren ändå snart knackar på dörren vill jag även ha lite mer ljusa färger än dom mörka jag har nu.


Dessa färger och mönster önskar jag att min bloggs design kunde bygga på. Jag älskar stora blommliknande mönster, dom ljusa söta pastellerna och dess svarta kontrast tillsammans. Då min blogg handlar om mig, mitt liv och mina intressen vill jag att det ska framgå genom designen, och bilderna ska visa vem jag är: En glad tjej som älskar sina vänner, pojkvän, hästar, musik och mode!

Så nu undrar jag: finns det någon vänlig själ därute som har viljan och orken att hjälpa mig med en ny design på min blogg? :)
Om ja, skriv i kommentarsfältet. Om nej, kommentera iallafall ;)

/S.H


BACK IN SWEDEN

Så var man hemma igen. Borta bra men hemma bäst... eller? ;) Jag skulle inte ha något emot att stanna i några dagar...veckor...månader till iallafall!
Planet landade vid 9 tiden imorse, så det blev en tidig väckning imorse. Men mysig! Theo hoppade upp på min madrass och ville busa, så söt!

Igår blev det somsagt mer shopping i köpcentret Vulcano, där fyndade jag dessa sötsaker!


Klänning - Zara, 26 euro.


Skärp - Stradivarus, 8 euro.




Min älskling Oscar ville ge mig en tidig födelsedagspresent ifall jag hittade något i Italien! Så söt! Eftersom jag inte hittade något mer i klädväg i Italien så tänke jag köpa just denna nya parfym Flora by Gucci, men när vi kom till Bergamo flygplats imorse var taxfree stängt! Så typiskt! Men tur som jag hade hittade jag parfymen inne i en butik i Tumba, så den fick följa med mig hem iallafall :) Tack igen, älskade <3

Nu ska jag ta ett chillpill och äta lite lunch. Hoppas ni haft en toppenhelg, för det har jag! :)

/S.H

DAGS ATT FLYGA HEM



Denna dag har varit lika underbar som gårdagen. Vi unnade oss somsagt en sovmorgon och sedan åkte vi till ett stort shoppingcenter som heter Vulcano. Såklart hittade jag ännu mer som jag bar ut ur butikerna :) Då min fina älskling Oscar och hans pappa bestämde sig för att ge mig födelsedagspresent i förväg så kommer jag ha råd med Guccis nya parfym "Flora" som jag blivit helt besatt utav! Så TACK, det var riktigt gulligt av er!
Ni får se bild på alla mina fynd från Italien när jag kommit hem. Allt gick hursomhelst på endast 91 euro! Helt sjukt.

Jag har haft en riktigt underbar weekend här med Anna, Maria, Michele och Theo! TACK så hemskt mycket för allt, detta är en resa jag aldrig kommer glömma. Jag hoppas att jag snart får se fram emot nästa resa ;)

Nu ska vi ta det lite lugnt och spela Wii MarioKart innan det blir att lägga sig och soooova!

/S.H

PARTY LIKE A ROCKSTAR!





Här är bara ett axplock av alla bilder från gårkvällen när det blev att parta i en clubb som heter Le Banque (?) i Milano! Folket var så härliga och musiken var underbar! Jag blev bjuden på drink av en italienare som trodde att jag fyllde år och vi träffade massor av härliga italienare när vi var ute för att ta luft :)

En grej som jag tyckte var rätt cool var att en tjej som vi mötte där kom från Florida och hade sökt till Top Model!! Dock kom hon inte med då hon vägrade nude fotoshoots... Tyra wouldn't like that! haha.



Det blev helt lagom sent igår, vi tog en taxi hem till Monza så vi var hemma vid 4 på morgonen. Vi alla sov nog som stockar hela natten och denna dag blir en chilldag. Maria och Michele är ute och handlar och jag och Anna sköter disken/bloggar/passar Theoälskling :)

Om någon halvtimme när Maria kommer tillbaka ska vi alla tre åka in till Monza centrum för att kolla lite affärer och sedan ta en promenad i parken med Theo. Maria ska även se om hon hittar en ny mobil.
Vi ska kika in i en av Marias favoritaffärer också, nämligen Stradivarus! Som jag längtat efter att få shoppa där... får se om jag hittar något ;)

/S.H

BARA EN SAK...



Det kanske inte ser mycket ut för världen, men för mig är det besöksrekord! Ca 160 besökare har jag haft på min blogg idag! :) Tack till Maria som så snällt har länkat!

Hoppas bara att min blogg är så pass intressant att ni fortsätter besöka den :)

/S.H  

EN DAG I MILANO


Anna och Maria schteeker.

Här står vi i solen och väntar på bussen som ska ta oss till tunnelbanan. Glajjorna åkte på då solen faktiskt var starkare än jag trott och det var verkligen vårkänslor i mig från topp till tå! :)



På tunnelbanestationen var Linnea med oss på ett lite udda sätt... men ändå ;) haha.


Väl framme i milano och jag blev alldeles till mig av denna stora byggnad! Jag har ju läst kulturhistoria i skolan, så om jag inte minns helt fel så är denna byggnad lite... korintsk? Gotisk? eller var det Rokoko? Jaja.

Mycket shopping blev det iallafall, och denna gång fick vi gå i italienska butiker vilket var riktigt kul! Alla vi tre fyndade massor och jag är väldigt nöjd med mitt!



Efter shoppingrundan avslutade vi med en lunch på donken och en italiensk glass som avnjöts utanför den stora byggnaden (kan man säga slott?! haha). Jag tog smakerna pannacotta och choklad och jag som är glassoman tyckte självklart att det smakade helt underbart...


Här är dagens fynd! :)
Kjol - Pull and Bear, 13 euro.
Klänning - Pull and Bear, 20 euro.
Väska - Pimkie, 14 euro.


Nu ska vi spela lite Wii MarioCart innan vi beställer hem Pizza. Ikväll blir det även utgång i Milano, vilket jag verkligen ser fram emot! ;)

/S.H

DAGENS PLANER!

Godmorgon! Solen tittar fram allt mer och det är ungefär 8 grader ute just nu. I eftermiddag visar det att det ska bli 10 grader och storsol! Perfekt då vi ska in till Milano för shopping idag :)


Bild från igår när vi var i Monza.


Innan jag kom hit trodde jag att 1200 kr lätt skulle räcka hela helgen, men efter att jag sett Italiens sortiment på vårkläder blir jag lika sugen på att shoppa som en pmsbrud vill ha choklad. Det finns så fina saker överallt! Och det bästa är att idag ska vi besöka flera affärer, bland annat Pull and Bear, som har med budgetpriser på sitt sortiment ;) Love.

Nu ska vi äta frukost och sen drar vi!

/S.H


MONZA OCH LOFT!





I eftermiddag tog vi en promenad till Monza centrum där vi kikade i nästan alla affärer vi gick förbi. Butiker som Guess såg vi när vi passerade gatorna och tillsist fastnade vi inne på Zara och kom ut med kassar allihop! ;)
Jag hade inte med mig så mycket pengar och tur var väl det, annars hade jag shoppat upp alla mina fickpengar då jag hittade oerhört mycket jag ville bära med mig hem. Slutligen fick en leopardmönstrad scarf följa med mig hem;)


Vems kasse är störst? MARIAS...

När vi kom hem igen tog vi det lugnt och började fixa iordning oss för kvällen. Vi gick till ett ställe som heter Loft där vi åt apertivio (dvs. typ buffé) och beställde in 2 drinkar var för att fira våran resa! :)


Jag och Theo påväg till Loft. Sööööt! Leopardscarfen jag har på mig var dagens fynd!



Maten på Loft var riktigt god och det var även drinkarna! Tack för en underbar dag, tjejer! :D

/S.H

ITALY, BITCHES!!

Äntligenäntligenäntligen är jag och min älskade Anna i Italien med hennes översöta syster Maria och hennes multigulliga lilla chihuahua Theo! :D
Just nu sitter vi i Marias lägenhet i Monza (strax utanför Milano) och tar det lite lugnt och spelar Wii MarioCart innan vi drar in till Monza för att äta lunch. Ikväll blir det en mysig middag på ett ställe som heter Loft, det blir apertivio med goda drinkar på menyn, och allt det för endast 8 euro! sjukt.



Resan hit gick riktigt bra! Allt flöt på, trots att vi var rätt trötta när vi behövde gå upp vid 01.00 inatt för att hinna med nattbussen som skulle ta oss till flygbussarna från cityterminalen. På flyget beställde vi in pizza och sedan sov vi båda ända fram tills vi skulle landa.
Vädret är lite monligt och 9 grader, så ändå en stor skillnad från Sverige! Ingen snö... ;)



Jag och Anna är taggade på planet ;)


Vi fick se solen när vi lyft från snöiga Stockholm!

Väl framme i Milano mötte Maria upp oss och vi tog tunnelbanan hem till Monza. Är galet taggad på hela denhär helgen och jag ska verkligen njuuuuta av varenda sekund!


Jag återförenas äntligen med världens sötaste Theo! han är så söt så att jag.....

/S.H

SWEDEN GOODBYE!



Tjabba Tjena! Denna dag blev det att åka in till söder igen med Anna för att fika på Tullys med världens sötaste Linnea! Både innan och efter fikat gjorde vi en liten spontan sak, nämligen att ta extrahål i öronen ;) För Anna blev det tillochmed 2 hål. Bild på det kommer när örat lugnat ner sig ;)

Sedan gick vi runt på åhléns och hade det suuupermys! Massa tjejsnack blev det under dagen, så jag känner mig färdigventilerad.

Nu ska vi äta och sen sooova! Inatt drar vi till Italien!!

/S.H
Både innan och efter

UPDATE; IDAG!

Vill bara säga att jag hade en jättemysig dag med er, brudar och killar! Vi tog en fika på Tullys och sedan gick vi lite i affärer mot kvällen. Både Martina, Anna och Veronica hittade supersnygga kläder! Det gjorde jag med, men om jag ska ha råd med Italien, Danmark, Tågbiljetter till Oscar osv så måste jag hålla hårt i pengarna och fick faktiskt lämna tillbaka en jacka som jag blev helt och hållet tokförälskad i... riktigt synd, men sant.
Killarna verkade iallafall inte så jätteglada över att behöva springa i affärer med oss... även det lite synd, men ändå lika sant! haha. Förlåt, Nils och Joakim...

Sedan bestämde sig Martina och Veronica för att dra sig hemmåt, så jag, Anna, Nils och Jocke satte oss på en pizzeria innan även vi tog tåget hem.


Här är alla mina heta brudar på fiket! ;)

Tack igen för en underbar dag!

/S.H


FICK JAG VERKLIGEN MED ALLT NU?



Ikväll har det blivit att packa sedan jag kom hem från stan. Det är så svårt att prioritera vad som ska och inte ska med! Nu har jag iallafall fått ihop en rimlig packning som inte väger mycket alls och det finns fortfarande plats i väskan så mina shoppingfynd från Milano får plats! ;)

Jag åker ju direkt till Anna imorgon efter att vi varit med älskade Linnea, och då måste ju packningen vara med. Så imorgon kväll blir det en tidig kväll med avslappning och bastu så vi inte är alltför trötta på torsdag morgon (natt!!) då nattbussen till våran flygbuss går runt kl. 03.00... HUH!
Men attans vad jag ser fram emot denhär resan! :D

Nu ska jag nog sätta mig framför TVn och ta något att äta då jag inte ätit en ordentlig middag ännu...

/S.H

EN FIKA I HUVUDSTADEN

Hej på er!
Imorse åkte jag och mamma för att lämna Oscar vid tåget i södertälje syd. Klart det känns tråkigt, men vi ses ju snart igen :) Jag har hursomhelst haft en mysig vecka.

Dagens planer blir iallafall att åka in till stan för en fika med mina vänner Anna, Veronica, Martina och några från Martinas skola som vi träffade när vi var ute på Chaplins förra helgen :) Ska bli jättekul att träffa lite nya personer också. Här kommer dagens outfit...

  
Skorta - Åhléns.
Jeansleggins - Gina tricot.
Tanktop - Gina tricot.
Armband - Complement/Guldfynd.
Halsband - Lindex.

Nu ska jag börja röra mig mot bussen där jag ska möta upp Veronica så vi kan åka in tillsammans :)

ha en bra dag!

/S.H


JAG ÄR NYKÄR...

... i dessa skor! Om jag hade liiiite mer klirr i kassan skulle jag utan tvekan beställa hem dom.
Finns på Nelly.com för bara 399 kr.
Förutom att jag sitter och spanar in Nellys utbud av helt underbara produkter, sitter jag och älskling framför TVn och dricker lite te :) Filmen vi såg tidigare ikväll var verkligen bra! den slutade verkligen inte som jag trodde, vilket gjorde att handlingen stack ut lite mer från dom andra, mer förutsägbara, filmer jag sett.
Nej nu ska vi nog snart lägga oss, imorgon bitti åker älskling hem igen. Tur att jag har underbara vänner att umgås med mot eftermiddagen så man inte känner sig helt ensam!
/S.H

JOBBA OCH SE PÅ BIO!

Hejsan :) "Imorse" vaknade vi vid 12 och åt en god frukost framför TVn innan jag drog iväg till Kaffestugan för att jobba. Jag var med och stängde idag, så jag har lärt mig något nytt iaf ;)

 

Jag kom hem igen vid 19 och har nu hunnit äta middag och köpt biobiljetter till "Shutter island"! Filmen börjar om en timme och vi ska se den på Heron City. Ska bli jättemysigt! Älskling åker ju hem imorgon, så vi ville göra något kul sista kvällen.
/S.H

FY. FAN.

UPDATE, FILMEN ORPHAN; Jag kan säga att dedär var den sjukaste filmen jag sett på länge. Man ville bara mörda ungjäveln under alla sista 45 minuterna av filmen! Om du (som jag) hatar när barn, inte bara är inblandade i filmen, men även ÄR filmens äckelproblem/mördaren/spöket/you name it: SE DEN INTE.
Tack för mig, nu ska jag försöka stänga ögonen...
/S.H

RSS 2.0