I CAN'T FEEL MY FEETS

Ja, ungefär så känner jag just nu efter 3 kilometers löpning och sedan 1 timmes Zumba! Att mina muskler är typ halvt döda är väl kanske inte så kul, men goooood vad skönt det känns efter att man har tränat :)


Hög på endorfiner? :)

Just nu lagar jag iallafall en välbehövlig middag; Lax och ris! Mumma. Jag lever ju mest på grönsaker, couscous, keso och kaffe numera, så lite riktig mat lite här och där gör mig helt fantastiskt lycklig... haha.

Nu ska jag äta och sedan pyssla lite med saker som har med sommaren att göra. Vill fortfarande inte avslöja vad det är då jag inte riktigt är säker på att det kommer gå, men hoppas kan man!

/S.H


NEXT STOP, PARADISE HOTEL?

Godmorgon!
Efter ytterligare strul med internet här i huset, verkar det som att det äntligen har hoppat igång, så nu är det bara att hålla tummarna för att det håller... igår kunde jag iallafall se 3 avsnitt av förra säsongens "paradise hotel" på tv6play utan några konstigheter ;)

Och på tal om det; Paradise hotel. Vilket spel alltså. Jag har aldrig följt det, men så fick jag och Emma för oss att se på det en kväll och jag säger då bara det; jag är fast. Haha. Jag är verkligen helt faschinerad över deltagarnas taktiker, fula knep och falskhet kommer ifrån... I love it! Får mig faktiskt att bli lite sugen på att söka.. haha.


Undrar hur länge jag hade hållt mig kvar i paradiset...?

/S.H

LÄKARBESÖK IGEN

Jag nämnde nog aldrig att jag gick till läkaren för första gången i Oslo för 3 veckor sedan? Jag har hursomhelst haft problem med min ena fot sedan jag kom tillbaka från Thailand och har nu alltså en knöl som kliaaaar något så makalöst så jag knappt kan sova. På senaste läkarbesöket fick jag en salva som skulle ta bort klådan och allt på 2 veckor, men nu har det gått 3 och problemet har bara blivit värre... hoppas bara jag inte behöver betala hela saftiga 750 kr för detta läkarbesök också... :(

Men nu till annat. Just nu äter jag frukost och ska alldeles strax till läkaren. Sedan ska jag jobba helt till klockan 20 ikväll, och sedan blir det att göra lite saker som jag nog kommer ta upp på bloggen senare :)

Jaja, nu måste jag skynda mig så jag hinner allt!

/S.H

FINALLY!!

Mitt internet har totaldampat denna veckan. Stängt av och satt på sig hela tiden och så har den varit sjuuukt seg. Detta är första gången som den verkar fungera ordentligt *peppapeppa*! ;)
Jaa, ni. Eftersom det är så sent nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... hade tagit lite bilder och sånt under veckan som jag egentligen velat lägga upp i tidigare inlägg, men eftersom att det inte blivit några inlägg känns det ju lite wierd att lägga upp massa osammanhängande bilder... hehe.


Bantningspiller... en bluff?

Imorgon bitti ska jag och Emma till SATS och springa lite iallafall :) Då lär ni få lite bilder till imorgon. Jag har ju börjat min kur med något som heter "30 days" och är nu på min tredje dag. När jag köpte dom frågade jag efter ett bantningspiller, men läste sedan om det på internet och såg att det bara är ett jävla naturmedel som rensar ur slaggprodukter ur kroppen och därmed kanske man tappar ett par kilon... känner mig lurad. Menmen... everything happens for a reason, så jag antar att det inte är meningen att jag ska ta bantningspiller.

Och en sak som jag ser sjukt fram emot... nästa onsdag är Mr X klar med militären... ;)

/S.H


SUNT OCH GOTT

Hallådär :)
Idag började jag jobbet redan kl 8. Därmed inget blogginlägg på morgonen ;) Men å andra sidan finns det inte mycket att säga om denna dagen egentligen. Först jobb 8-16, sedan gav jag mig ut på stan och fullförde min shopping från i lördags, dvs min outfit till Sensation White! ;)


Efter det gick jag hem och åt en väldigt nyttig middag bestående av en deciliter couscous, hackad sallad och paprika, en halv avokado och 2 matskedar keso! Yummie :) Det räckte även till en lunchlåda till imorgon, toppen!
Sedan mötte jag upp Emma för att dra och sola. 20 års dagen, sensation white och Turkiet närmar sig med stormstegm så det är klart jag vill möta de med bravur... hehe.

Nu ska jag sova, för jag är helt otroligt trött. Ska försöka orka upp till gymmet innan jobbet imorgon. Jag och Emma lovade nämligen varandra (på fyllan) att jag skulle klara springa 2 km på 10 min tre gånger i veckan och att hon skulle springa en mil tre gånger i veckan... oh my. Skjut mig.

/S.H

SANDVIKA / OSLO CITY

Här kan ni se det jag kom hem med från shoppingrundan igår :)


Pumps, ökonomisko.


Halsband, BikBok.
Bodylotion, H&M.


30 days slankepiller, någon hälsokostaffär.
Partyfeets, ökonomisko.


Väska, H&M.


Top, Gina Tricot.


Halsduk, BikBok.


Bikini, H&M.

En liten ny samling prylar helt enkelt :) Kändes skönt att unna sig själv något i shoppingväg då det inte blir så ofta det händer :) Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer, måste sova!

/S.H

MED MINA ÖLBRILLOR PÅ

Wow, gårdagens utgång blev så lyckad!! :)


Jag och Emma började kvällen med dricka, snack och musik i mitt rum :) Så mysigt!


Vid 23.30 tiden drog vi till vårat favoritställe i Oslo; Trumpeten!! Där träffade vi ett gäng svenska tjejer som var hur sköna som helst :) Undrar hur många som förpestades med vårt försök till att sjunga svenska nationalsången helt rätt vid toaletterna...


Självklart sjöng jag karaoke! Denna kväll blev det "ain't no other man - Christina Aguilera" och "WakaWaka - Shakira" ;) Har dock inga bilder/videoklipp på när jag sjunger, därför åker denna bild upp på en av svenskarna som sjöng "Sommartider"  haha.


Senare mot 2-tiden kom även våra kära kollegor Simon, Thomas och deras kompis John ;) Så det blev att festa vidare med dom resten av kvällen ända till stängning. Jag och Emma kom inte hem förrän kl 04.00 imorse, men vi mår faktiskt inte helt dåligt idag heller... haha.

Men nu ska jag ladda upp bilder från gårdagens shopping, så det kan ni läsa om lite senare idag ;)

/S.H


YEAH 3X

Efter en helt fantastisk dag med massa shopping i först Sandvika storsenter och sedan Oslo City med Emma, har vi nu intagit soffan i mitt rum med en varsin drink i handen ;) Ikväll blir det alltså att slå klackarna i taket som aldrig förr... aaah vad jag njuter av livet just nu!


Kvällens outfit! Pumpsen är köpta idag... ;)


Jag och min fina underbara fantastiska gulliga snygga älskade vän: Emma! <3

Nu är det dags att blanda nästa drink, hehe...

/S.H

DINNER TONIGHT



Haha, asdålig bild! Men det ska iallafall föreställa en grönsakspaj :) Jag hade egentligen tänkt göra en tacopaj, men kom på att Emma är vegetarian och jag hade inget corn hemma, så det fick bli en hederlig grönsakspaj till kaninen! haha ;) Det luktar iallafall helt nyderligt i köken nu...

Det bästa är att Emma inte vet om att jag har lagat detta. Hon kommer snart hem från jobbet, så hoppas hon blir glad över min lilla överraskning! hihi.

/S.H

...OCH HELGEN KAN BÖRJA!

Åh så skönt att det är fredag och att jag och Emma är lediga imorgon!! :) Morgondagen har vi planerat in i minsta detalj nästan, medan jag idag inte hade något att göra efter jobbet. Så jag passade på att svänga förbi vinmonopolet för att förbereda inför imorgon och sedan åkte jag hem och städade mitt rum! Haha jag vet, det kanske låter konstigt att jag frivilligt städar mitt rum på en fredagkväll, men jag mådde seriöst dåligt när jag kom hem och såg hela fanskapet... så då satte jag på musik och gjorde något åt det!


Såhär fint blev det i mitt rum! :)

Så... vad jag jag göra nu? Det blir väl att hänga på facebook tills Emma kommer hem så vi kan laga mat tillsammans! Vi hörs senare ikväll, om ni inte ska ut i dimman så att säga ;) Ha en fin helg!

/S.H


DET VAR INTE JAG, DET VAR TARA!



Denna underbart söta hund vid namn Tara fick följa med mig och Emma på en liten promenad runt slottsparken tidigare ikväll :) Jag och Emma har, trots att vi umgås 24 timmar om dygnet, alltid sjukt mycket att prata om! Om det någongång skulle sina på samtalsämnen hittar vi bara på nya... haha du är för skön, bruden! ;)

Men nu till överskriften. Jag tänkte absolut inte gå in på det detaljerat (jag blir enormt generad och full av skam såfort jag tänker på det). Men jag kan ju bara säga somså att mitt försök till att vara lite gullig mot Mr X totalmisslyckades och jag fick en liten tillsägelse av en militärchef med en hjälm och en stor fjäder på huvudet... hm. Hela grejen var ju bara så pinsam. Om jag inte nämnt det så är Mr X militär och stod denna kvällen vakt på slottet i Oslo, och det var alltså där allt bara gick fel ikväll, haha. Menmen.


Ojojoj... är det Mr X vi har här? ;)

Nu ska jag bara fortsätta snacka lite med härliga människor på facebook och sedan soooova. Natti!

/S.H

...TWO, THERE'S NO REASON WHY I SHOULDN'T BE WITH YOU

Halloj!
Igår kväll blev det inget inlägg i bloggen då jag träffade Mr X igen. Ett liten överraskning bestående av inpacketerade coockies fick jag också... :) aw.

Just nu sitter jag iallafall i mitt rum och bara tar det lugnt. Är riktigt trött idag och tänkte därför avboka mina planer om att springa på gymmet. Det blir att ligga i sängen och läsa Cosmopolitan istället, hehe. Snart ska jag laga lite middag, tror det blir råris med grönsaker, mums! :) När Emma kommer hem från jobbet hoppas jag det blir lite film och tjejsnack innan det är dags att lägga sig, imorgon blir det upp och jobba kl 8 igen. Men efter det är det heeeeelg! Åh vad jag längtar till lördag då jag och Emma bestämt oss för att träna, shoppa och mot kvällen blir det utgång! Wiih, en perfekt lördag med andra ord.


Japp, nu är det så pass "varmt" ute att conversen har åkt fram! :)

Nu börjar vårkänslorna verkligen ta över, speciellt när man rör sig i Oslo stad. Här är snön borta och solen skiner nästan varje dag! :) Men såfort man kliver av tunnelbanan vid mitt jobb är det vitt igen... hm.

Men nu ska jag laga mat innan jag hungrar ihjäl!

/S.H

GODMORGON, OSLO!


Fit for fight efter gårdagens dåliga skick, ska jag dra mig ut på stan och gå lite i solen innan jag sätter mig på tunnelbanan till jobbet. Vårkänslorna bara flödar genom mig och det ska jag fira genom att idag byta ut vinterkappan mot en av mina vårjackor!


Solen skiner så härligt genom mitt takfönster, våren är påväg!

Det blir ingen "Dagens" idag. Det känns inte som att ni drar så överdriven intressant information från det varje dag då mina dagar inte är så olika... haha. Men en sak kan jag gott nämna, och det är att dagens humör är på topp! Jag kommer nog gå runt med ett leende på läpparna hela dagen... :)

Ha en superfin dag och glöm inte att le ni också, det mår både kropp och själ bra utav!

/S.H

I HEART MY BED

Denna dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Mot eftermiddagen när jag var på jobbet, fick jag jättekonstiga värkar i magen och fick så ont så jag var tvungen att tacka för mig och åka hem.
Eftersom jag tyckte så synd om mig själv, sköt jag bort min diet på sallad, couscous och svart kaffe, och köpte istället med mig en pizza och ett paket ballerinakex. Så här har jag legat i min säng i ca 7 timmar i sträck och bara kollat på serier och tagit hand om min stackars kropp.


Självklart fick även det senaste numret av Cosmopolitan även följa med mig hem... :) Att läsa på norska har blivit en vana, men ibland kommer det några ord eller uttryck som jag inte förstår, så då får jag helt enkelt gissa vad jag läser! haha ;)

Nu ska jag återgå till min tidning i väntan på Emma, vi ska se film innan det är läggdags! Nattinatti!

/S.H

tisDAGENS


Idag får gårdagens shopping prövas för första gången! :) Jag älskar verkligen den aprikosfärgade hooden jag köpte på Bik Bok, 49 kr. Köpte även 2 par jeansleggins för 99 kr totalt, ett par örhängen samt en vit bomullsskjorta.

Dagens planer: Jobb kl 8-13, träna, skypa med mamma och sedan sola.
Dagens klädsel: Min nya hood, jeansleggins och en vit topp. Pärlörhängen. Mysklädd :)
Dagens frisyr: Plattat, utsläppt.
Dagens humör: Helt okej, är lite död i kroppen efter all löpning igår. Kanske inte hade behövt springa 3 km extra... Ajajaj.
Dagens väder: Blå himmel, soligt, 3 plusgrader.
Dagens längtan: Skypen med mamma! :)
Dagens tråkigaste: Att behöva vakna kl 06.00...
Dagens borde: Fortfarande, vika in min tvätt som ännu ligger i en stor hög på golvet...
Dagens vill ha: Ett par skinnhandskar... mina är borta.
Dagens beroende: Tuggummi. Dom ersätter mitt sötsug.
Dagens låt: Freaky like me - Madcon.

Dags att kila till tunnelbanan! Ha en fin dag! :)

/S.H

FÖRSTA MÅLET, CHECK!



Nu är det väldigt sent och jag borde verkligen sova då jag ska vakna kl 06.00 imorgon. MEN jag måste bara
berätta en grej som gjorde mig sjukt lycklig och taggad idag! Att jag ska bli polis (ja; SKA) är kanske inte helt okänt för vissa av er, men jag förstår att jag kräver mycket fysisk träning för att kunna nå mitt mål en dag. Därför har jag självklart kollat upp vad som krävs för att klara proven till polishögskolan, och ett moment är alltså löpning. Jag har sprungit på löpbandet otaliga gånger nu, men har mest fokuserat på sträcka och uthållighet för att bättra på konditionen.
Men idag när jag slutade på jobbet fick jag en helt sjukt lust till att springa, så jag bad Emma möta mig på SATS vid Majorstuen och väl där hoppade jag på löpbandet. Efter en minut joggning fick jag bara ryck att nu, jäklar anamma, ska jag klara ett delmoment inför polishögskolan; springa 2 km på 10 minuter. Så jag höjde musiken på Ipoden, höjde hastigheten på bandet och bara kände att nu jävlar. Jag kan säga att jag låg hack i häl med tiden under ca 7 min, och när jag insåg att jag var tvungen att höja tempot för att klara tiden såg jag mig själv i polisuniform för att orka lite mer. Jag sprang dom sista 2 minuterna på hastighet 14 km/h och när jag seriöst trodde att mina värkande lungor skulle vända sig ut och in såg jag på mätaren att jag från att jag timeade starten, nu sprungit 2 km. Jag tittade på timern och... lycka. Jag sprang 2 km på 9 minuter och 24 sekunder!!

Så, ikväll kommer jag somna väldigt väldigt gott.

/S.H

DAGENS



Dagens planer:
Gå en liten runda på stan och kika lite i affärer, jobb kl 13-20.
Dagens klädsel: Svarta, lappade tights och en vit oversiezed t-shirt med tryck.
Dagens frisyr: Plattat, tuperat och utsläppt.
Dagens humör: Lite trött i huvudet, men annars glad :)
Dagens väder: Soligt och klarblå himmel, 2 plusgrader.
Dagens längtan: Mr X? :)
Dagens tråkigaste: Jag räknade fel en hel timme när jag planerade min tur till Nordea i Bekkestua, så får ta det en annan dag... suck.
Dagens borde: Vika min in min tvätt i garderob och byrå... nu ligger det i en stor hög mitt på golvet.
Dagens vill ha: Nya jeans!
Dagens beroende: Kaffe!
Dagens låt: Chariot - Gavin DeGraw.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan blir det att gå på jakt efter nya jeans! :) Ha en bra dag, darlings!

/S.H

DAGS ATT LYFTA UPP TILL EN HÖGRE NIVÅ!

Att min blogg har pendlat mellan att vara högaktiv och helt öde är kanske inte helt okänt för er läsare som jag ändå lyckats behålla. Anledningen till det är på grund av lathet eller en fråga om lust eller behov. Med lathet menar jag att jag ibland bara tycker det känns som en enorm kraftansträngning att skriva om något. Lust står just för vad det är; Har jag lust att skriva något idag? Ibland ja, vissa gånger nej. Men nu kommer egentligen det viktigaste; Behovet. Det kan tolkas på två sätt. 

 "Hej bloggen, idag har jag inte gjort något speciellt. Jobbade kl 8-16 och sen åkte jag hem, kollade på serier och sedan somnade jag".

Då är frågan; Var det så intressant info att hela världen måste veta det? Njaa.

Men ibland kan man ha ett behov av att skriva av sig. Antingen i en dagbok eller som jag gör det; I bloggen. Det kan handla om att man går och bär på något som man vill få ur sig genom att skriva om det, eller att man har helt sjukt mycket att berätta om vad man gjorde förra helgen så man faktiskt har något att skriva om.

Det sistnämnda är det absolut största som väger in i hur pass aktiv min blogg är. Men å andra sidan har jag nu precis haft en period där jag bar på mycket utan att riktigt få ut det ur mig på något sätt alls. Mest för att jag inte ville att folk skulle veta vad jag tänkte. Därmed min dåliga uppdatering de senaste månaderna. Men nu, när jag känner mig återställd till den person jag brukar vara, känner jag hur viljan att dela med mig av mitt norska liv här i bloggen bara växer. Och den växer kraftigt. Så imorgon ska jag faktiskt införa en liten ny grej i min blogg; en daglig lista som jag hittade på cosmopolitan.se och som jag sett att andra har på sin blogg :) Har även börjat överväga att göra lite videoinlägg då och då, så slipper jag skriva när jag inte har orken!
Jag tycker verkligen att det ska bli kul att ha en aktiv blogg igen, och hoppas att mina fina hemma i Sverige även glädjs åt det :)

Men nu ska jag sova, imorgon ska jag somsagt hinna till Bekkestua innan jobbet. Godnatt! :)

/S.H


SÖNDAGSMYS MED BÄSTASTE EMMA

Efter en lååång natt med festande, var jag inte redo att vakna och möta denna dagen förrän kl 14.30. Awesome. Men pigg som jag ändå var när jag vaknade, tog jag och Emma oss en liten promenad till (enligt oss) det bästa kebabhaket i Oslo! Det bästa är att det bara ligger 3 minuters gångavstånd från där vi bor, så en kebabpita på Sonny's på söndagar har blivit lite av en självklarhet för oss ;)
Hursomhelst, tog vi en varsin takeaway och fortsatte våran söndagspromenad för att upptäcka lite mer runt vårat område och jag blir bara mer och mer kär i mitt hem... Kanske i mer än det, hehe...


Utsikt över vad jag tror är mot Oslos östra del.


Vi promenerade genom ett helt sjukt mysigt kvarter med gammelgulliga hus!


Vi passerade även en jäääättegammal kyrka.

Väl hemma från promenaden tog vi båda en dush och fräshade till oss lite för att sedan ta sig ut och promenera åt andra hållet, mot centrum. Där mötte vi upp 2 supergulliga tjejer som Emma känner lite från innan och vi gick på bio och såg en norsk, verklighetsbaserad film. Jag kommer inte ihåg vad filmen heter, men den handlade om en ö där det fanns en form av straffläger för unga kriminella. Filmen påminde väldigt mycket om "Ondskan" och den var riktigt stark, och oerhört bra! :)

Just nu ligger jag i sängen och har precis kollat färdigt på de senaste avsnitten från Solsidan och Ponnyakuten. Imorgon jobbar jag kl 13.00 - 20.00, så imorgon förmiddag tänkte jag försöka hinna ta mig till bekkestua för att hämta ut mitt nya visa-kort. Att ha elektronkort är ju bara för värdelöst...

Men nu ska jag kolla vidare på andra serier. Kanske att jag slänger in ett till blogginlägg innan jag somnar, det känns plötsligt som att jag har så mycket att berätta :)

/S.H


BEACH -11

Snön börjar smälta, solen tittar fram bakom vintermolnen, butikerna fylls med vårens nya kollektioner... Det är dags. Träningen inför Beach -11 börjar NU!

Jag har långsamt tagit mig in i min nyttiga livsstil i ca 2 veckors tid, och nu börjar allvaret! ;) Jag har nu satt upp ett mål inför sommaren och ska nu alltså fullfölja min plan genom träning och rätt kost för att komma dit. Regel numero uno är självklart att sluta småäta på alla förbaskade kakor vi får gratis på jobbet, och jag klarar mig faktiskt oväntat bra! haha. Nästa steg är att inte sluta äta, men att äta rätt. Byt ut vissa produkter till "less fat", råris, couscous, grönsaker, fisk... ja, ni förstår. Och slutligen; Överanvända mitt träninskort på SATS! :)
Jag har redan nu börjat märka skillnad sedan jag bestämt mig och börjat dehär projektet. Inte så mycket fysisk skillnad ännu, men psykiskt. Jag mår bättre och känner mig motiverad och taggad att göra mig själv välmående! :)

Just nu lagar jag mat. Middagen blir kokta grönsaker och lax. Jag försöker att skippa pasta och bröd så långt det bara går och istället äta nyttiga fetter som finns just i fisk :) Om ca 2 timmar ska jag möta Emma på gymmet och så ska vi springa på löpbandet igen. I lördags klarade jag 7 km!! :)

Men nu ska jag äta min mat som precis blivit klar!

/S.H


TIME TO GET EGO




Sådärja. Kameran åkte fram i förmiddags och jag bestämde mig för att ha lite egotime... :) haha.

Emma och jag har iallafall haft en jättemysig helg tillsammans med tacoskväll, träning, shopping och film. Jag trivs så fruktansvärt bra med dig, människa! Och tur är väl det, för jag ska nu berätta en grej jag och Emma har hittat på... 1 maj åker vi till Turkiet!! En vecka i Alanya är exakt vad vi behöver :) ÅÅÅhh jag längtar så mycket så jag redan har resfeber... Mer om det i ett annat inlägg ;)

Nu sitter jag på mitt rum och ska alldeles strax ut och träffa...Mr X? ;) haha nu blev ni lite nyfikna va?
Men... man kan inte vara detaljerad med allt! ;)

/S.H


OH THANK GOD IT'S FRIDAY!

Tjingeling! :) Även om denna dagen på jobbet bara var hur långtråkig som helst, så är jag ändå på väldigt bra humör just nu. Eftersom jag slutade rätt tidigt, hann jag gå en liten runda på stan och bara kika lite i affärer, men jag gick mest bara runt på gatorna och njöt av att vara ledig och fortsätta upptäcka Oslo. Detta är verkligen en fin stad, jag kan bara se framför mig hur mysigt det kommer vara här på sommaren! En promenad på aker brygge, jogga i frognerparken, ta en kaffe vid slottet och se hela Karl Johan, sitta på en uteservering en varm sommarkväll... ååååh så jag längtar! Jag har faktiskt, trots snön, börjat få lite vårkänslor och det piggar verkligen upp mitt sinne :)

Nu sitter jag i köket och dricker te och bara myser. Emma kommer hem vid kl 21 och då ska vi ha en riktig hemmakväll med tacos, film, fettsnål äppelpaj och massa prat! :) Imorgon ska vi till SATS och träna lite på löpbandet, så en kvälls vila är nog bara bra för våra kroppar och själar.



Nu ska jag sätta mig på rummet och kanske, kanske göra en videoblogg där jag spelar och sjunger min egenskrivna låt "Heartbroken girl"... ni lär märka om någon timme om det blir av eller inte ;)

Annars... ha en supermysig fredag!

/S.H

NU ÄR BATTERIERNA LADDADE IGEN

Hallå! :)
Nu plötsligt när jag varit hemma en sväng och fått vara med de personer jag älskar och bryr mig om, känns det verkligen som att jag fått en nytändning i livsglädjen! En himla underbar känsla. Nu har jag lust att blogga, lust att laga en lite mer advancerad maträtt än makaroner, lust att träna... ja, helt enkelt lust till allt.

Så. Helgen hemma var helt underbar! Jag hann med massor; Rida Lindas häst, Överraska Anna på hennes inflyttningsfirande, Kolla på film med Linnea, äta middag hos mormor, shoppa i skärholmen centrum, spela kort med familjen, fika semla på kaffestugan... ja ni ser ju bara! Så det var riktigt kul och skönt att komma hem :)

Men nu är jag iallafall tillbaka i Norge igen, och man kan säga att det började med en rivstart just pga min nya ork! Jag jobbade dubbelpass igår OCH gick och storhandlade till denna månad med Emma :) Nu har jag börjat mitt nya nyttiga liv (BEACH 2011!!), så jag köpte bara massa nyttig mat som; Råris, couscous, grönsaker, frukt, bönor, wokblandningar, filmjölk, musli, te... osvosv. Nu jäklar ska mina extrakilon bort så jag blir lika nöjd som jag var förra sommaren! :)



Just nu sitter jag iallafall på mitt rum och äter frukost (Filmjölk med naturell musliblandning, solroskärnor och linfrö och en kopp kaffe). Igår kväll städade jag rummet så det är himla mysigt att sitta under mitt takfönster och bara lyssna på storstadslivet utanför och vakna till en kopp kaffe! Mysmys... Nu trivs jag. Men snart ska jag ta mig till jobbet och ikväll blir det nog att kolla lite mer på en grej som jag och Emma spontant kom på igår... det ser ut att bli av iallafall ;) Ni får se...

/S.H

RSS 2.0