MÖSSPÅTAGNINGEN OCH NYKOMMEN TILL FALKENBERG!

Här är en del av min fina klass från mösspåtagningen idag! :D
Jag och bästa vän <3
Dansarna och Teatrarna var självklart också där! KörA sjöng för oss och (självklart) började jag och några fler gråta... omg hur ska detta gå? haha.
Nu är jag iaf i Falkenberg och sitter just nu i älsklings knä :) Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!
Hoppas ni får en fin valborg!
UPDATE; Här kommer en till bild när jag har mössan PÅ mig. Varsågod mammsen! :) <3

/S.H

GLASSOGRAM!



Jag måste bara citera min älskade vän Anna när vi bestämde oss för att hämta ut en varsin glass efter mösspåtagningen: "Åh herregud vad gott. Jag går av! Fyfan vad jag kommer bli glad. Jag kommer sjunga!!" hahaha!!

Och när vi gick i ettan och pratade om risifrutti kläckte hon ur sig: "Ähmen fyfan, asså risifrutti är fan bättre än sex!!"

HAHA

/S.H 

SNART ÄR DET DAGS...



Kl 12.00 är det mösspåtagning för alla blivande studenter på STEG! Jag har redan börjat ladda upp lite, jag vet att jag kommer börja grina när körA sjunger sina vårsånger och studentsången... synd att jag inte har vattenfast mascara! :P Menmen... jag blir nog inte ensam skulle jag tro.

Efter cermonin åker jag iväg till Falkenberg och firar valborg med älskling och folket därnere! Hoppas på en trevlig kväll, vilket jag iförsig inte tvekar på att det blir... :)

/S.H

VÅREN HAR KOMMIT TILL STOCKHOLM!

ÅÅÅhh vad jag blir glad när jag tittar på bilderna från ikväll efter dansredovisningarna! För det första blev alla vi tre (jag, Anna och Linnea) helt frälsta när vi kom ut och kände att det faktiskt blåste varmt för första gången detta år! Att man kunde plocka av sig både halsduk och vantar var också en riktigt härlig känsla :)


Bara för att tog vi då en lite längre runda till liljeholmen än vanligt, nämligen genom trekantsparken!

Det enda som får mig att bli liiiiite emo är att jag direkt tänker på studenten. Inte för att det kommer bli hemskt att äntligen vara färdigpluggad, utan för att jag måste lämna min älskade skola och min älskade klass. På senare tid har vi kommit varandra ännu närmre och jag tror fler och fler känner av domhär ledsamma vibbarna när vi planerar flak, vår tid på scenen vid avslutningen, studentlunchen, sista konserterna... allt. Jag blir liksom tårögd bara jag ens skriver om det!
Det har gått så fruktansvärt snabbt så jag knappt hängde med. Nu är vi redan här. Imorgon är det mösspåtagning i trekantsparken och ettorna och tvåorna ska sjunga bl.a studentsången... Jag kommer ihåg när jag gick i ettan och sjöng för dom dåvarande treorna och tänkte "shit vad dom är stora, dom är ju typ vuxna... det är långt kvar innan jag står där...". Men inte fan tog det lång tid inte. Hur har det kunnat gå så fruktansvärt snabbt? 3 år bara... "poff!". Sjukt.

/S.H

VART ÄR SOLEN?

Enligt SMHI skulle det vara sol och 14 grader idag, men jag ser då bara moln och blöt asfalt utanför mitt fönster... suck :( Men jag är väl lika glad för det. Godmorgon förresten! Hoppas ni vaknat på rätt sida idag, för det har jag gjort :) Idag ska vi dansa vår andra och sista uppvisning på skolan och jag är rätt taggad på det. Mamma kanske kommer och tittar också!


Klänning - Pull and Bear.
Leggins - H&M.
Smycken - Ernst Forssell/Completement.

Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig mot skolan. Ha en fin dag!

/S.H

DANSUPPVISNINGEN

Hejdär! :) Imorse blev det inget bloggade pga att jag fick väääldigt bråttom till bussen. Men denna dag har jag hunnit med riktigt mycket faktiskt... På morgonen träffades jag och Amelie för att spela in igen och det gick superbra! Tack igen, du är grym!! Under lunchen hade Anna sin lilla konsert där jag var med och körade/spelade tamburin/klappade rytm på hennes låtar och hon var verkligen otroligt bra!! Det är min Anna det... :)

Så nu till översrkiften. Vi hade våran första dansuppvisning idag, och guess what? Det var den bästa gången av alla gånger vi dansat den. Ever. Är sååå stolt över oss! :) hihi. Bilder från själva dansen kommer antagligen imorgon eftersom Anna ska titta och fota då. Men här kommer lite bilder från "backstage"...


En del av våran grymma dansgrupp :)


Sedan kände jag för att köra lite top model :D haha.

Imorgon ska vi vara ännu mer grymma, för då kommer publiken bestå av elever och även våran danslärare som har stått ut med oss i snart 2 terminer! haha.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan börja packa lite inför helgen, jag åker ju somsagt till Falkenberg under valborg! Hoppas på röjar då ;) haha.

/S.H




A SNEAK-PEAK!

Jag går dans som individuellt val i skolan och i våran dansgrupp är det alltså bara musikare och teatrare som går. Under året har vi gjort lite olika koreografier och prövat på olika dansstilar och massa mer, så imorgon är det dags för att visa upp oss!


Vi ska dansa på (dom riktiga) dansarnas terminsredivisning imorgon och här kommer en liten tjuvtitt på vår kostym ;) Vi ska dansa en modern dans med en låt av Blue Man Group. Det ska bli jättekul, men jag är väääääldigt nervös faktiskt... mest över att det kommer elever och tittar... hemskt! Men det var bra mycket värre igår att behöva dansa för gruppen som går dansfördjupning! Man känner sig så himla duktig då. Eller? :P

Nu ska jag kolla runt på facebook, öva lite sång och sedan blir det sängen... skönt! Imorgon ska jag nämligen upp och spela in lite perk med sötaste Amelie på mitt projektarbete!

/S.H

SKA JAG eller SKA JAG INTE?

Nu börjar jag nästan fega ur på att gå på träningen med AIKs damjuniorer i innebandy... Tänk er: Jag, aldrig spelat innebandy, själv, provspela inför tjejer som KAN spela, jag skjuter år fel håll (alt. gör självmål), dom garvar åt mig, jag blir generad, jag åker hem sent, jag försöker skamset sova och tänka på något annat.

Typ.

UPDATE; Jag bangade.

/S.H

TISDAG

Godmorgon :) Idag tog jag lite sovmorgon då vi hade ett rytmprov på första lektionen, vilket jag helt hade skjutit åt sidan eftersom jag pluggade så mycket till religionsprovet... menmen. Så blev det.


Tunika - Gina Tricot.
Leggins - H&M.
Klocka - Regal.
Halsduk - H&M.


När jag satt och väntade på min buss imorse fick jag lite tråkigt och kom på att jag hade kameran med mig, så det blev lite bilder där jag satt... självklart var jag ensam ;) annars hade det blivit lite pinsamt, haha.



När jag klivit av bussen i Marievik stötte jag på både Sofia och Kassandra påväg till min älskade skola, trevlanstrevlans! Så nu sitter jag alltså här och ska snart på min gitarrlektion. Jag har verkligen övat denna gång, så det bara måste gå bra, annars får jag krupp på min själv...

BTW. Ikväll ska jag antagligen ta mig till Solna för att provträna med Aiks damjuniorer i innebandy... haha jag kan bara föreställa mig hur det kommer gå. Jogga i typ en timme först och sen träning... hm. Ja. Vå får se.

/S.H

RHODOS; BOKAT!

Nu är resan till Rhodos äntligen bokad!! Jag och Anna åker den 12 - 19 juni och kommer bo på ett mysigt hotell som heter Als i centrala Rhodos Stad, 100 meter från stranden :D underbart.



Nu är det bara att TAGGATAGGATAGGA!!!

/S.H

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN!

Godmorgon! Idag börjar min dag med ett religionsprov som jag verkligen hoppas att jag klarar och sedan i eftermiddag har jag mitt sista dansrep innan föreställning... nej jag tänker inte säga när eller vart den är för jag vill inte att ni ska se den ;) hehe.

Här kommer dagens outfit:

Top - H&M
Kjol - JC
Leggins - H&M
Scarf - Fick av sötaste Anna u födelsedagspresent! :)

/S.H


IGÅR OCH IDAG

Hellu! Oj, vad mycket jag lyckats hinna med sen senast jag bloggade igår kväll. Jag och mina vänner var somsagt på biljardpalatset och det var riktigt trevlans faktiskt! :) Jag är ingen hejare på biljard, men jag nöjde mig fint med att stå brevid med ett glas vin och massa tjejsnack med Michelle!



Biljardkvällen i lördagskväll var alltså hur mysig som helst, och det blev rätt sent för min del så jag var inte världens piggaste när jag var på jobbmöte kl 11 imorse, haha. Men jag överlevde det och sen var det bara att ta sig till nästa jobb; jag och lillebror fick nämligen chansen att jobba inom en IT teknisk grej och installera nya saker på datorerna på mammas jobb idag! TACK! Mamma bryr sig verkligen om mig och min halvt tragiska ekonomi, så det var till stor hjälp att få extrajobba lite idag.

Efter för min del 7 timmars arbete framför flera datorskärmar var det dags för mig och lillbrorsan att ta oss till centralen och åka hem. Såhär kan det se ut...



Sen blev vi även lite gangsters...





Om vi är normala? Vem fan har påstått det om jag får fråga?!

/S.H



BILJARDKVÄLL I HUVUDSTADEN!



Gó kväll! Efter att ha pluggat och gjort massa vettigheter under dagen är det äntligen dags att ta göra något roligt av denna lördag :) Jag ska alldeles strax bli skjutsad av min söta mamma till tåget och därifrån ska jag, Veronica och några fler åka in till fridhemsplan för en biljardkväll på ett ställe :) Ska bli jättemysigt!

Kanske vi ses ute på gatorna?

/S.H

RIDLEKTIONEN

Nu är jag hemma igen från min ridlektion :) Jag måste bara börja med att säga: herreminje vilket härligt väder det är ute! Gissa om jag har saknat att få rida under solsken och tillochmed ta lite skutt! Det var nämligen precis det vi fick göra idag, markarbete :) Dvs. rida över bommar och ta lite lägre hopp (typ 60 cm).

Mamma var med och tittade och kunde därför ta lite bilder. Dock missade hon när vi hoppade kombinationen och det var lite synd, för det kändes väldigt bra jag skulle ha velat se hur det såg ut :P Men vi får nöja oss med lite bilder istället.



Hoppbilderna blev inte bra alls eftersom min kamera tar bilden lite för sent, så det fick bli en bakifrån... haha.



Jag red en ny ponny som heter Bailey, en trevlig och väääldigt stark en! :P Mina armar är helt såsiga efter en lektion med denna ponny ska jag informera om, haha. Gissa om jag kommer ha träningsvärk imorgon...

/S.H

MOT STALLET!



Nu bär det av till stallet för att rida! :)

Ciao!

/S.H

LITE FÖRSENT, MEN ÄNDÅ!



Såhär såg jag ut idag när jag gjorde Nationella prov i svenska :) Det var skrivdelen vi gjorde och det var faktiskt det trögaste jag gjort denna termin. Att skriva har alltid varit min starka sida, men jag verkligen stakade min fram genom hela provet. Resultatet blev inte dåligt, men jag håller verkligen tummarna för att det kanske skulle kunna bli ett MVG. Annars blir jag rätt besviken... har haft MVG i svenska ända sen första terminen i åttan så...

Apropå MVG - Jag fick det i betyg i MuKo! YES! Vi hade betygssnack med läraren i ämnet igår och det var då jag fick reda på det :) Lycka.

Just nu sitter jag i mitt rum iallafall. Första fredagen på fleeeeeeeeeera veckor som jag bestämt mig för att inte festa. Jag har seriöst inte haft en vit helg på 9 veckor. USCH. Så min kropp mår nog bara bra av att få ta det lugnt nu, även fast jag känner i varje muskel att jag vill ut och dansa...

Här kommer helgens planer:
Idag: Jobbade, sedan ta det lugnt.
Lördag: Rida på morgonen, plugga på dagen, kanske göra nått på kvällen (Någon?).
Söndag: Jobbmöte på Kaffestugan och sedan extrajobba på mammas jobb.

Vettig helg med andra ord.

/S.H



BARA 5 TIMMARS SÖMN...

Hej alla glada! Jag må ha sovit i endast 5 timmar, men jag är lika glad för det ;) Jag kunde helt enkelt inte sova igår kväll. Jag tänkte för mycket på lite allt möjligt. På flytten till Falkenberg, på skolan, på studenten och på andra mer privata saker... hjärngympa på hög nivå med andra ord!

Här kommer iallafall dagens outfit, En enkel men väldigt bekäm en :)


Tröja - Pojkvännens :)
Tights - H&M
Converse - Intersport

Nu ska jag ha Improvisationsensemble.

/S.H

GLASSBILEN - DEN SANNA LYCKAN!

Dududududu,Dududududu,Dudu,Dudu,Duduuuu!!


När vi hörde melodin sprang jag och brorsan ut för att köpa glass :D Jonathan viftar med armarna för att visa vart vi är, haha.


Lyckligtvis såg chauffören oss i mörkret och vi blev skitglada!!


GLASSBILEN <3


Efter en stunds velande kunde vi tillsist komma överens om vilket glasspaket vi skulle köpa ;D

Så nu sitter jag här med en glassbåt i handen och pluggar lite Religion, SOFT!

/S.H

STUDENTSKIVAN OCH MASSA PLUGG!

Åhherreminskapare vilken grym skiva vi hade igår! :D Stämningen var på topp, folket var assköna, musiken var awesome och hela kvällen var bara helt underbar!! Gudarna hade lyssnat på mina böner också, så jag kände mig inte alls så dålig under kvällen, så jag kunde parta på utan konstigheter ;)
Bilder från kvällen kommer senare då jag (klantarslet själv) glömde kameran hemma... Men min bästaste vän Anna har tagit massor av bilder från kvällen och dom kommer hon skicka över till mig så jag kan visa er här på bloggen :)

Just nu är jag hemma, har ätit middag och ska nu börja plugga inför nationellt prov och Religionsprov... kanske inte liiiika kul som att gå på studentskiva, menmen.


Jag var bara tvungen att slänga upp en bild på mig och min älskade också. Nästa vecka, under valborgshelgen, åker jag äntligen ner till Falkenberg igen och får träffa min underbara pojkvän alla sköningar där! Längtar som en tok <3

För övrigt är jag väääldigt trött efter att ha varit jättesjuk och efter gårdagens partande, så om jag inte bloggar mer ikväll är det för att jag helt enkelt somnat... snark!

/S.H

JAG...SKA...GÅ!!

Hej alla! Jag har blivit sjuk igen (chock, någon?). Det är ju helt otroligt att jag alltid ska bli sjuk i både tid, men framförallt otid. Jag hade värsta influensan när vi skulle till Wallmans med kören, jag fick halsfluss och ögoninflammation när jag skulle vara Lucia på skolan iår och nu har jag fått halsfluss med 38,5 graders feber lagom till våran studentskiva ikväll. Otur? JA. Det var natten mot måndagen som allt bröt ut, så jag gick direkt till vårdcentralen och äter nu pecillin. Jag är inne på min andra dag i pecillinkuren, vilket även betyder att jag inte kommer få dricka på min egna studentskiva. ÅH. Det enda som är positivt med dethär är att det blir en billig kväll för mig och desto mer pengar över till min Rhodos-kassa.



Det är som en tjej i Top Model sa igår: I life gives you lemons, make lemonade.

Jag tänker absolut inte missa skivan och ska gå iallafall, trots att jag måste ta det lugnt och kommer säkert inte orka stanna till max kl 01.00. Men då har jag iallafall varit där och haft något kul... jag hoppas det blir grymt ändå, vilket jag inte tvivlar på då mina kära STEGare gör livet snäppet bättre.

/S.H

GRABBKVÄLLEN

Hallåhallå :) Nu får jag allt uppdatera min helg här på bloggen eftersom jag haft tokmycket att göra! I fredags kväll var jag på Martinas studentskiva och kom hem seeeent på natten (morgonen?). Kvällen var grym och människorna i hennes klass är så jäkla sköna! Haha. Jag sov hos Veronica den natten och i lördags fick jag redan vid 12 tiden börja förbereda inför min försenade födelsedagsmiddag.

Btw, jag tror inte jag ens har nämnt i bloggen att jag skulle ha en liten middag för att fira min 19årsdag :P Det var iallafall en skara på 9 brudar som igår kom hem till mig för middag och trevligheter; Anna, Linnea, Victoria, Ammo, Julia, Amanda, Frida, Josefine och Matilda Här kommer en liten sammanfattning på kvällen...


Temat var tv programmet "the batchelorette" eller hur det nu stavas, så jag var ensam kvinna bland mina shemales ;) haha. Här är en bild på en del av snyggingarna! Jag fick också riktigt fina (hehe) presenter från mina gäster... låt oss sammanfattningsvis säga att alla var förknippade med sex. Haha.


Oj, Julia??


Efter välkomstdrink var det dags för middag och det blev lasagne med mozzarellasallad med kladdkaka och hallonpaj till efterrätt! :) Det verkade iallafall som om att dom tyckte maten var god, ALLT blev uppätet! Precis som det ska vara ;)


Mot kvällen blev det god dricka, massa snack, "jag har aldrig..." och sjukt mycket garv! Julia blev utsedd till bäst klädda man, så hon fick en ros och en puss av mig! ;)


Även spelet "Twister" togs fram och gud vet vad som hade gott sönder om jag inte hade plockat bort vaser och liknande från rummet... haha. Sanning och konsekvens glömdes inte heller bort! ;)

Vid 2 tiden hade dom flesta dragit sig hem, förutom Anna, Linnea och Victoria som skulle sova över. När det bara var vi kvar började vi prata om STEG och det blev vääääldigt känslosamt där vi satt och lyssnade på Hide Away och pratade gamla minnen från ettan och tvåan... ojoj. Tårarna rann! Kvällen avslutades iallafall glatt med mackor, te och massor av flumm :)

TACK, tjejer GRABBAR för en grym kväll!! Måste göras om fler gånger!!

/S.H

FRAMTRÄDANDET...

... Gick väl sådär. Min förbaskade nervositet lyckas nästan alltid på något sätt ta över min kropp och gör att min röst bara skakar. Jag har fått lära mig att dels öva bort min nervositet och att försöka hantera den i situationer, så det gick väl inte skit, men det hade lätt kunnat gå bättre. Tur att jag ska sjunga samma låt på uppspelet så har jag en till chans! :)
Nu ska jag lyssna vidare på dom som är kvar och sedan blir det att jobba till sent ikväll. Anna sover hos mig också, så detta blir en kul kväll om jag inte har helt fel! ;)
/S.H

LONG TIME, NO SEE!

Om jag har kvar några läsare; Hej igen! :)
Jag har märkt en sak om mig själv när det kommer till bloggandet. Om jag missar att blogga en eller två dagar så får jag ångest och känner att jag absolut måste blogga, men jag får hjärnsläpp och vet inte vad jag ska blogga om. För oftast har det hänt rätt mycket och då vet jag inte vart jag ska börja. Därför har jag nu tagit tag i mig själv och bestämt mig för att gå direkt på denna dag istället så jag kan börja någonstans iallafall! Haha.


Kjol - Pull and bear.
Top - H&M.
Skor - Converse.
Skärp - Stradivarus.
Armband/Örhängen - 19 årspresent från Veronica och Martina!


Ps. Jag har satt i mina nya hårclips, så jag har liite längre och tjockare hår än vanligt :)


Just nu är jag i skolan och sitter brevid bästaste Anna som också sitter och bloggar för tillfället ;) Efter lunch idag ska vi hålla en redovisning som går ut på att vi ska spela/sjunga upp något för resten av klassen. Jag har förberett en låt av Imogen Heap som heter "hide and seek" och jag har också skrivit en liten presentation av den. Så jag hoppas att det går bra och att jag inte blir för nervös... hehe.

Ikväll ska jag och Anna sköta garderoben på en fest på mammas jobb. Det var så kul sist så jag ser verkligen fram emot det! :) Extra klirr rakt ner i sparbössan till Rhodos!

Nu ska jag iväg på improvisationsensemble!

/S.H

FREDAG

Godmorgon, alla morgonpigga!
Kl 07.30 ringde alarmet då älsklings buss gick 8.40 från södertälje syd. Nu har han alltså åkt från mig, men jag kommer redan i slutet av månaden över valborg :) Längtar!

Varför jag är vaken såhär tidigt är för att jag inte kunde somna om efter att Oscar åkt, så nu sitter jag här framför datorn och TVn, nyduschad, och ska snart äta frukost. Efter lunch ska jag se om någon vill åka in till stan med mig så jag bl.a kan köpa hårclips och använda mitt presentkort på The Body Shop! :)

Ikväll blir det att träffa mina älskade tjejer AnnaLinnea och Victoria! Eftersom jag fyllde år igår ska vi ut och äta på restaurang ikväll och jag ska få välja vart! Ska bli så himla mysigt. Jag har funderat ut lite olika ställen och dom som ligger på top 4 är:

Jensens Böfhouse
Bamboo Palace
Vapiano
Något Italienskt

/S.H


FIRA MED SLÄKTEN



Vid 17.30 tiden kom min släkt hem till mig för att fira både mig och lillebror! Det blev grillat till middag och självklart massa sötsaker till efterrätt (a). Alltid lika kul när vi träffas såhär, det händer ju tyvärr inte så ofta.



Massa fina presenter har jag också fått idag (och igår!). Jag fick mina önskade Converse och presentkort på Tajmahal så jag kan köpa hårclips! Pengar, en liten samlarburk för pengar till utlandsresan, smycken, trisslotter (25 kr i vinst!) och en väska fick jag också :) Tack för dom fina presenterna!

Nu ska jag gå upp och umgås med älskling som åker redan imorgon... :( Men vi ses nog snart igen och då kommer jag åka till honom och förhoppningsvis stöta på dom söta tjejerna i Falkenberg! :)

/S.H

19 ÅR IDAG!



Tack alla som grattat mig och tack alla ni som var ute igår och gjorde kvällen grym!! :) Känns helt sjukt att året som 18 åring bara gled förbi så man knappt märkte av det! Nästa år blir jag hela 20 år.
Herregud, då är det faktiskt ingen lek längre! Haha.

Om någon timme kommer min lilla släkt över och firar mig och lillebror som fyller 17 år nästa torsdag! :) Så förberedelserna är i full gång här... Bloggar mer ikväll!

Puss på er!

/S.H

STOCKHOLM STAD


Idag när jag och Oscar precis kommit till centralen med tåget mötte vi upp dessa töser för att hinna hälsa och säga hejdå till Maria som strax efter skulle bege sig till Arlanda för att åka hem till Italien. Anna kommer vi träffa imorgon igen då vi ska ut och fira min födelsedag på kvällen... ;) 


Efter att ha tittat lite i affärer var vi båda sugna på en liten fika på Wayne's Coffee :) Jag beställde såklart in deras underbart goda scones med aprikosmarmelad och creamcheese. Till det fick det bli Chai te för min del. Mums!


Jag har handlat på buttericks inför vår studentskiva... ;)

När vi efter fikat kikat in i både Apple affären och Häst&Hund huset begav vi oss mot tåget och åkte hem.
Alldeles snart ska vi nog äta middag och senare kanske det blir bio! :) Älskling ville ge det som en extra liten födelsedagspresent, så om vi hittar någon bra film vi vill se så kör vi på Heron ikväll!

/S.H

TRÄFFADE DU AUGUST STRINDBERG IGÅR?

... Ja, vem kläckte ur sig denna fråga om inte Veronica?! HAHA. Jag och Oscar berättade att vi hade varit på Gripsholms slott och att jag då känt igen ETT av många porträtt av olika historiska personer. Det var då just August Strindberg jag kände igen och det var då Veronica uttalade sig som dagens överskrift... Smart brud! ;)


Här är min knäppa, men underbara vän Veronica <3

Igår kväll var jag och Oscar alltså över hos Veronica för en skön kväll med spel, snack, tv och kladdkaka :) Hoffe och hans flickvän Michelle var också där och vi hade verkligen jättetrevligt tillsammans!


Hoffe och Michelle :)


Vår jätteberömda, otroligt välsmakande kladdkaka... ;)


Dagens planer är att ta tåget in till stan för promenad, några inköp och troligtvis en fika på Waynes då jag bara ääälskar deras scones med cream cheese! :)

Hoppas ni får en fin dag!

/S.H

DAGENS PLANER



Ja, hur ser dagens planer ut egentligen? Mina föräldrar är polisvolontärer så dom ska jobba på en AIK match idag och kan därför kanske fixa matchbiljetter till mig och Oscar, men somsagt är det inte säkert...

Det andra alternativet är att ta en fika med Anna och hennes syster Maria i stan och det skulle jag tycka var jättemysigt! Snön därute lockar ju inte heller direkt till att stå ute och kolla på match bland massa AIKhuliganer... tycker faktiskt att dom kan vara rätt obehagliga.

We'll see, we'll see...

/S.H


PÅSKHELGEN

Glad Påsk i efterhand måste jag nog börja med att säga ;) Jag har firat den tillsammans med Oscar och min familj ute på vårt landställe i Mariefred och har alltså därför inte kunnat blogga. No internet.
Vi kom hem igår eftermiddag iaf så nu kommer en liten sammanfattning på denna påsk...

På påskafton började dagen med en frukost innan jag och älskling skjutsade min lillebror till Salem. När det var gjort och vi var tillbaka i Mariefred började vi fixa inför lunchen. Mormor, hennes gubbe och två kommpisar till dom kom ut och vi åt en jättegod påsklunch tillsammans! Jag har seriöst inte ätit så mycket på läääänge...






Mot eftermiddagen gick vi en tipspromenad som min mamma anordnat, mysmys! Inte för att jag vann men...aa.
Lite senare tog vi en liten fika innan vi tog oss mot sjön där vi hade bokat bastun! Vad är en påsk utan att basta? Jag som är halvfinne har under nästan alla år alltid bastat på midsommar, jul och påsk ;)
Dagen avslutades hemma hos våra grannar Sten och Kerstin där vi blev bjudna på ännu mer fika och massa småprat.

Igår, påskdagen, var det dags att åka hem igen. Men jag och Oscar tog bilen förbi Mariefred för att ta en promenad runt Gripsholms slott. Det var så otroligt skönt i luften och solen värmde på som bara den när man stod stilla en längre stund. Våååårkänslor :)





Efter att ha kollat in området runt slottet bestämde vi oss för att även se det invändigt... :)

Så igår kväll när vi kom hem åt vi ännu mer påskmat av det som blev över och sedan kollade vi på massor av avsnitt av "Glee" innan vi somnade :)

/S.H


SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR...

Hej igen! Dåligt uppdaterat, jag vet. Men har haft mycket att göra och min kamera har krånglat så jag har inte kunnat lägga in bilder. Men nu så :)

Igår träffades jag och Veronica hos Martina och hade pluggkväll och åt ofantligt mycket muffins från Muffinsfabriken. Jag kan verkligen rekommendera om att smaka dom! Helt underbara. Så imorse gick det väldigt snabbt för mig att komma till skolan eftersom att hon bor i Årstadal.

Idag har vi bara halvdag i skolan så jag ska om någon timme ta mig till Brännkyrka Gymnasium för att hälsa på mina söta vänner Martina och Nils! Jag ska vara med på deras fysiklektion och jag vet att jag kommer känna mig som ett tard. Men det blir nog bra I guess ;)



Just nu är jag i skolan med min älskade. Har hållt min muntliga del i Svenska Nationella och det gick väl sådär. Jag hade kunnat göra bättre... Men det känns skönt att det är över! Haha.
Och nu till min rubrik: Studenten känns nu otroligt nära. Jag klickade hem min studentklänning från Bubbleroom.se i måndags och jag fick nyligen ett bekräftelsemail där det stod att dom skickat iväg den! Och igår kom våra studentmössor så jag har hämtat ut min och den är så fin, så fin! En bild på den får ni antagligen ikväll ;)

Ikväll blir det en lugn kväll med Martina och Veronica med massa snack och kladdkaksbak som alltid ;) Måste vara pigg och glad imorgon när min Oscar kommer hit! Lääängtar <3

/S.H

RSS 2.0